Sunday, April 18, 2010

GRR : ekspedisi bukit broga

semalam tubelawak panjat bukit broga.. bukit broga ni dekat area semenyih.. sangat hampir dengan university of nottingham (tempat diana daniel study).. ada setengah orang kata, bukit ni ada 4 peak, ada jugak yang kata ada 3 peak.. tapi ramai la jugak famili yang datang dengan anak-anak kecik panjat bukit tu.. awek pun ramai.. jadi tubelawak boleh cucimata.. cucimata sampai muntah.. ahahaha..


tubelawak panjat bukit tu sampai peak 2 ja.. ada kawan-kawan lain panjat sampai peak 3.. diorang cakap tubelawak pengecut.. sebenarnya tubelawak tengah lepak dengan diana daniel kat peak kedua tu.. diana daniel ajak tubelawak sembang-sembang manja atas batu.. ahaha.. tapi kepada sesiapa yang suka ambik gambar, boleh la pergi ke bukit broga.. view yang sangat cantik dan susah nak jumpa tempat kat malaysia ni yang ada bukit macam tu..


tubelawak pergi dengan "GRR community" dimana community ini berhasrat untuk menjelajah satu malaysia bersama-sama.. website GRR community masih dalam pembikinan.. nanti kalau dah siap, tubelawak pacak banner GRR community kat blog tubelawak ni ya.. jadi untuk hari ni tubelawak sertakan video ketika berada di atas bukit broga.. enjoy~ photographer kami (cinta hitam putih dan hg_runt flickr)

video : GRR : ekspedisi bukit broga


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
13 Comments
Comments


13 comments:

jfook said...

I love the first pic!

Rowena Chasez said...

lame dah xpanjat2 bukit nie..
wahh..
mesti best kan??
nnti ade mse g kinabalu..
daki gunung kinabalu lak ye..(:

crayon said...

kinabalu.. ahahaha.. jenuh semput la aku naik kinabalu.. kat kinabalu banyak awek tak? kalau tak banyak awek, aku takmau pi..

saya_arief said...

xpdc cam gini bez..

~(*v*)~ily~(^v^)~ said...

x da pun...satu link pics org kawin n satu flickr tp xda pics broga... ada org suggest bt tak tau nk p cmne..

ked :) said...

best gilak panjat bukit :)

Fahmi said...

ala bro, asal tak roger aku, leh aku join skali.. aku tiap2 minggu naik..

Nadhirah Shamsuddin said...

best nyer..
bru nih sy tawan hutan broga jer.
de air terjun tp air x byk sbb skrg musim panas kn.
well excited tgk pic2 u td.
rse nk pegi jer lg.. huhu

wanes said...

bestnya view. wanes suka nature..

MSR said...

mana satu tube lawak?

crayon said...

tubelawak tiada dalam gambar.. ehehehe..

terompah puaka said...

mau pegi jugak~~~ngeeeee

atyn said...

bape jam ek nk nek kt puncak 2?

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk