Monday, January 3, 2011

malique feat najwa - senyum (unofficial)

senyum pada hakikatnya adalah salah satu anugerah indah dari tuhan.. tuhan sengaja menganugerahkan senyum sebagai sebahagian dari keindahan manusia.. sayangnya, anugerah indah ini, tidak banyak ditemui di wajah banyak manusia.. senyumlah.. kerana dengan senyuman kita mampu membuatkan orang menyukai, mencintai, senang dan selesa dengan kita.. senyum itu juga sedekah.. tidak ada kekurangan atau disadvantage pun kalau kita semua ringan memberi senyuman..


baru baru ini, aku terdengar alunan lagu ciptaan dan nyanyian malique feat najwa bertajuk "senyum" di radio.. lagu ni memang best.. terasa nak senyum sorang-sorang bila dengar lirik dia.. aku rasa lagu ini sangat sesuai dengan perjuangan blog tubelawak ini iaitu ingin semua orang sentiasa ceria dan gumbira.. jadi aku telah mengahsilkan video klip khas untuk lagu ini dengan harapan agar dapat melihat lebih banyak senyuman diwajah manusia.. senyumlah..

video : malique feat najwa - senyum


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
28 Comments
Comments


28 comments:

Sang Ratu said...

salm.. senyum sokmo.. ngee~

maiMOONyet said...

hahaha xD LOL!

Ain Zulaikha said...

kacak luar kacak dalam kacak dengar sini, kalau saya senyum awak mesti senyum sekali :)

fyoneex said...

ni bukan senyum lagi ni. dah gelak dah.

Marhaen Kacak said...

senyummm...tak perlu fikir apa2...hahha

layan lagu ni....

Mesti Baca! : Umat Islam Yang Lemau : Bende Kecik Pun Nak Bising-Bising

APi said...

cair aku tengok melissa tu senyum..^o^

cahayachenta said...

suka la lagu ni.. best giler..

Wahidah said...

video tu tk besh..:P

tp lagu senyum ne best bangatttttttt

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

cik-terompah said...

lagu nih bole buat spare tuk aktiviti pujuk memujuk nnti.. wohhhooooo

fadzlina said...

kachak!

♥CIK SHA♥ said...

lagu febret den!!

CahayaCintaIlahi said...

kite PUn suke lagu ni
kalO nak menYakat orang
yang ngah masam mencUke untuk
senYum..nyanYilah lagu ni huhu

Fiq said...

kalau kita senyum masa buat panggilan telepon pon, org boleh rasa senyum kita tu, an,

atieNOTHING said...

suke lagu ni <3

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Alah senyum, bukan susah sangat.bukan perlu bayar pun.tak paham, orang yang muka ketat jam.

Lelord said...

baca n3 dengan senyuman

merahitujambu said...

senyum tak perlu kata apa2 senyum jee laa tgok vedio ni..ahahaha

mizzapple said...

senyum xperlu kata apa2. :)

Adem and Cats said...

senyum!!! :)

adem n cats

acan ketot said...

lagu the best..
hu3....

mahirahnazlim said...

kalau semua senyum , dunia tiada penyakitt .
*men hentam lirik haha :)

Black Winter said...

sweet je dgr lagu ni :)

k e l u a r g a k a m i said...

senyum membahagiakan ;)

Ikhwan said...

seeeeenyyuummm :)

nama.saya.NANA said...

senyum itu nikmat...
(^_____~)v

udin said...

kahkahkah! mmg terbaek bro..

senyum :D

Aris Catatan si Boy said...

jempol jempol jempol... :D

http://arissugianto.blogspot.com/2011/03/ressa-herlambang-menyesal.html

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk