Friday, January 7, 2011

teknik menegangkan dan membesarkan payudara

yaaaa!! setelah sekian lama tak menulis entry soft-porn, tubelawak mem-pervertkan diri lagi untuk menulis entry dengan menggunakan tajuk yang mampu membuatkan ramai lelaki klik masuk ke blog ini.. ini bukan video menipu seperti yang tubelawak selalu letak didalam blog, tetapi video kali ini betul-betul berkait dengan tajuk entry tubelawak hari ini.. semoga teknik ini mampu merapatkan lagi hubungan rapat suami isteri di luar sana.. kepada yang tak kawin lagi, jangan cuba-cuba mempraktikkan ya! takut-takut nanti ramai lelaki berahi menatap payudara anda.. kah kah kah..


oh ya! sebelum tubelawak terlupa, kepada lelaki yang mahu bertukar kepada perempuan (pondan) juga boleh mempraktikkan teknik ini untuk mendapatkan payudara mantap seperti pamela anderson.. hal ini mengurangkan risiko penyakit kepada pondan-pondan dan bapuk-bapuk diluar sana dari mengambil ubat-ubatan yang membahayakan kesihatan.. sekian~ majulah payudara untuk negara!! tanpa payudara siapalah kita..

video : tips memantapkan buah dada


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
33 Comments
Comments


33 comments:

buDAK keCIK said...

okeyh. ak termalu sendiri.

kahkah

Anonymous said...

aq suke tgok dea pegang tetek dea...rase nak pegang gak
walawee~

^_^

Anonymous said...

mantap doe tetek...
nak !

Anonymous said...

izuari trafik murahan.. haha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ha ha ha, made my day :-)

eiffel said...

hish!mencikkk tauuuu

Belalang Hijau said...

tajuk mantap!
hahaha

fyoneex said...

pamela anderson? ~_~

sayalah shelly said...

dah biasa tgk vid neh..
haha..cam xlogik ..

Wuucin Kimora said...

Sape yg dah try sila bg comment sket ;P

maiMOONyet said...

muahahaha. kalo boleh, aku pun nak buat mcm tuh xD

-telordibasuh- said...

hahhaha...izuari nak nenen hahahaa

rafiqa said...

bengong gilaaa! haha

wannurfazrini said...

wakaka , sekali buat je ? igtkan nak kene wat hari2 . hahaha

Wuucin Kimora said...

-telurdibasuh-

wat is n*n*n ??? lalalalalala

Ann said...

hehe lawak ar........

AiDa AzRyN said...

haha! =.='

virulent lolita tan benihime said...

hahahahahahahhaahahhahahahaha

phreak-id said...

haha. giler lucah. mesti ramai lelaki boroi nak try lepas ni. tapi kalau jadi breast, taknak lah. hehehe

Terbaru > 10 Kelebihan Coca Cola > Lelaki di Utara Banyak Main Cinta Dengan Wanita Thailand? > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

♥cutebabygirl♥ said...

hahahaha. bongok gile! grrrrr :P

Danie said...

kalau iklan camni ade kat Malaysia..mampuhhh!!haha..

akuNAJWA said...

cis lawak tak tahan!

Aliesya♥Amani said...

hahahahahah~

ecah said...

cis..kau dah kenapa.?

nway vid tu mmg klakar abes dowh..
ahhhhhh...yeah!

syaza kelyza said...

kah kah kah !

sn0w said...

hahahaha :)) trgolak skjap. . .

Ain Zulaikha said...

aiyoooo =.='

♥CIK SHA♥ said...

erk??

Eason said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz no idea...

hakeR said...

x bleh bukak pown....

Omu Rice said...

hoho...tah pape jek...

amranaiman said...

ape ape la...sempoi!!

Anonymous said...

ingin membesarkan buah dada atau kecantikan sila layari laman web kami:www.srivichai2.com atau hubungi email:tuanhasamoh@yahoo.com

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk