Saturday, January 1, 2011

tips kurangkan berat badan : 20 kg dalam masa 2 minit

anda ingin mengurangkan berat badan? masalah obesiti? sudah mencuba banyak produk melansingkan badan tapi tidak berkesan? sering diejek rakan-rakan kerana anda gemuk? jangan risau! saya ada jalan penyelesaian untuk anda.. tidak perlu wang yang banyak.. tidak perlu membeli produk dr.rozmey yang mencecah ratusan ringgit.. tidak perlu jaga pemakanan.. anda boleh makan sesuka hati anda sekiranya anda mahu..


saya bukan ingin mempromosikan produk yang menguntungkan saya.. tetapi saya hanya ingin berkongsi tips dan teknik yang mudah untuk kelihatan ramping dan menawan.. saya tidak mahukan apa-apa bayaran dari anda.. benda yang baik seperti ini, memang patut disebarkan.. begitu juga dengan anda, sekiranya tips ini berkesan untuk anda, sila share-kan informasi berguna ini kepada rakan-rakan anda ya.. selamat kelihatan ramping dan selamat tahun baru 2011..

video : kurangkan 20kg dalam masa 2 minit
sumber dikongsi oleh biskutsarkas


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
38 Comments
Comments


38 comments:

Anonymous said...

PERTAMAX DIAMANKAN

::alwaniamalini:: said...

hahahahahaha... mmg lawok

Yus Tawau said...

ha ha ha..memang lawak siot.

Nur Zaheera said...

HAHAHHAHAAHAHHAHAHA !

Anonymous said...

demn.. siol.. ekekekek

_aLiaHwaFa_ said...

hahahahahaha. bongk giler!

Ice Ketul said...

haha

Marhaen Kacak said...

semakin mengganas...hahaha...

Freemason Pun Nak Kecoh!!! Loser!!!

cik tomyam said...

hahaha. nak try la lepas ni. tapi cam pelik je letak kadboard kaler itam melekat kat badan. susah nak duduk.T.T

Natural Self said...

hahaa...macam siot jer cara nak diet dia.

ummuabdullahsyaakir said...

Hehe,macam pelik je ideanya tu

kay-N said...

hahahahaha..lwak!!!!!!!!!!!!!=pp bgus tol idea..haha

penyu said...

bole caya ke?

Dark Half said...

gua amat terkesima dengan teknik ini

Ain Zulaikha said...

hihihihihi siapa nak kurus badan mmg patut pakai cara ni.. lupakan yang lain.. ;)

rainbowcloudy said...

hahahha hantuuu betoll.. crayon ni noti laaa..

kalu rain wat gitu, rasa nyer nmpk tgkorak je la..

nak TIPs GEMOK!!!!!!

dikdah said...

hehehehehehe.. ;P

pipoq said...

ni kalo Dr Rozmey nampak mesti dia menangis ko tau tak..sengal tul..

Mia Liana said...

lerrrrr... lawak ahh...entah idea mana dia leh dapat cara tu.... heheheheh

Yuni Aisyah said...

hahaha...lawak2...

gabanMorka said...

haha...macam sial.tapi efektif betol

cepet said...

sengal la

Alexandriana Alia said...

bhahahahhaha!!!.. ini sangat kelakar!

Cik Gallus Gallus said...

mmg best..

AzRy SyaFiQah said...

lebih berkesan dari pada jus mate5! hahaha

fadzlina said...

ferrrrr

arayualan said...

pergh...nak wat2...try..............

umihoney said...

membalas lawatan :)

starsyeea said...

ahhaaa...ko ni ade2 je...hehe :p

jgn lupa berTEPAK HARAPAN kt blog aku tau!

Zaty Anuar said...

hahahaha :D

Robinson Unau said...

bwahahaha...

Epul Azimi said...

gila babi lah dr rozmey leh tolong tak nih.hahahaa

tentang dhila... said...

hahahhaha

ilham_un said...

kihkihkih........

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, i thinks its real, but its only a joke.. lol;D

misz beauty said...

Looking for wedding planner??? We are ready to make your dream wedding come true!!! Please visit http://miszbeauty.blogspot.com/2011/01/wedding-planner.html for information & details ;-)

orange said...

xleh tgk pun vedio...:(

Anis Anisa said...

hahahahahhahahhahahaha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk