Monday, February 14, 2011

benci btoi aku dengan anwar hadi anak pakman

benci btoi aku dengan anwar hadi anak pakman

pada suatu hari, setibanya aku dirumah sekitar waktu maghrib aku dapat melihat rakan-rakan aku sedang enjoy gelak tengok video si anwar hadi ni.. memang best video anwar hadi.. nampak confident, profesional, jelas pertuturan, lawak dan video pun disusun dengan baik.. mula-mula aku taktau pun dia ni pun orang kedah.. sampai la kat satu video yang bertajuk ewwwww tu.. baru aku tau dia ni pun orang 'aloq staq' setanah tumpah darah dengan aku..

ketika aku menonton video anwar hadi dengan rakan-rakan, aku terfikir didalam hati "muka macam besa nampak, kat mana tatau".. aku curious.. mungkin kerana deria seorang 'gayboy' dalam diri aku ini membuatkan aku tertanya-tanya 'siapa budak ni'.. selidik punya selidik, baru aku tau dia ni junior sekolah aku (tapi masa dia tingkatan 1, aku dah habis sekolah) hahaha.. dan lebih mengejutkan lagi, dia ni anak cikgu aku.. patutla anwar hadi kelihatan 'cool' dalam video.. bapak dia pun cool macam dia jugak kalo korang nak tau..


bapak dia cikgu yang mengajar di sekolah yang sama jugak dengan anwar hadi.. ramai panggil kat bapak anwar hadi ni 'pakman'.. sebab tu anwar hadi ada perkenalkan diri dia sebagai 'anak pakman'.. kat sekolah aku ni siapa tak kenai pakman? semua orang mesti kenai aih! ahahaha.. cikgu yang paling super cool dan sporting (cikgu lain jangan kecik hati eh).. aku rasa semua student pun menyenangi pakman.. sebab dia sentiasa ceria dengan lawak genius dia..

jadi tak hairanlah perangai 'cool' bapak tu turun kat anak.. jadi kepada anwar hadi, semoga generasi kau semua cool macam kau dan bapak kau.. hahaha.. teruskan ber-vlogging.. sebab kau antara orang melayu terawal menghasilkan vlog yang mendapat hits tinggi kat youtube.. siapa yang tak kenal lagi dengan anwar hadi, boleh tengok video ni.. layankan jewwwww.. ewwwww... auww?

video : ewwww by anwar hadi
Share This

53 comments:

  1. best! best! best! anak pakman ni single ka? cheq nak ngorat..

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. satgi bukan takut hang talarat
    layan anak pakman, takut hang penin dengan
    pakman ja la fiza oit.. hahahahah

    ReplyDelete
  3. Aku pun super sukaaaaaaa jugak kat Anwar Hadi..
    Cool bebeh..
    Aku sangat suka dgr english dia..

    Latest entry : Kempen : Kami TAK Sambut Valentine's Day

    ReplyDelete
  4. teman suka dia berbahasa enggeris.samat!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. tudia fiexa... dan dan ada akaun eh? bajet
    anwar hadi nak contact hang la tu.. kah kah kah..
    auwwww.. jgn marah

    ReplyDelete
  7. hahahaha. demyu izuari. xpa aih, pakman cool kan. tadehal der..

    ReplyDelete
  8. wah...kira ang pun senior aku gak la eh..
    masa budak ni f1 aku f3 atau f4 kot..hehehe
    anak pak man ni mmg mcm dia..sebijik kot..

    ReplyDelete
  9. wah.. pakman smart..
    patutlah anak dia smart.. wink wink

    ReplyDelete
  10. hahaha.. dah layan dah video ni. mmg ewwww.. LOL

    ReplyDelete
  11. anwar hadi best! ahaha!


    =D


    follower : 4444 oh yeah! haha

    ReplyDelete
  12. mmg suka masa dy tarik ewwww tu,.sampai dah boleh hafal..best2 semua video dy,hope dy hasilkan banyak lagi.

    ReplyDelete
  13. rasanya, selidik punya selidik tu datangnya dari housematemu kat shah alam dok?

    ReplyDelete
  14. hahah.. video dia mmg klaka tapi ada benda yg nak disampaikan.. mmg cool r..

    ReplyDelete
  15. ayah dia dulu mengajaq kt kolej sultan abdul hamid

    ReplyDelete
  16. laaa...anwar hadi anak cikgu rupanya
    heee....

    ReplyDelete
  17. http://www.youtube.com/watch?v=lJdtlWl7wy0&feature=watch_response

    layan nie plak weh...

    ReplyDelete
  18. owh anwar hadi ni bdak KSAH upanya...weh admin tube lawak,kita sama itu anwar hadi satu kapai nun kedah mai upanya..tapi cek x dok dlm town..p/sena mari..papown aq bangga dgn ampa 2 + diri aq sndri bdk kedah maju bebeh...huhu

    ReplyDelete
  19. lmbt la hang post anwar hadi!! hakhakhakhak!
    eww!! =))

    ReplyDelete
  20. we , dlu ang skolah Ibrahim ka?

    ReplyDelete
  21. best glew dewh.i skew sgt ewww..auww!!best best best skew skew gaya dew.

    ReplyDelete
  22. best doh tgk video die.. style doh tgk die speking.. hahaha

    ReplyDelete
  23. azman zainol(pakman) turun
    p anwar hadi
    lpaih ni xtaulah p dkt yg len pulak
    anak second ka hat aqmal hakim
    pstu satu family teruih..haha

    ReplyDelete
  24. hahha suka kot tgk vidoe anak pakman ni. XD
    best3 !

    ReplyDelete
  25. anwar hadi ni sapo.apasal semua org kecoh hal dia ni

    ReplyDelete
  26. jgn la jeles sgt wahai tuan belog..anda pun boleh jadi popular mcm depa na.

    ReplyDelete
  27. kolej sultan abdul hamid...

    Tu bukan JENAN ka..?

    Hehehehhehhe..

    ReplyDelete
  28. [petik]jgn la jeles sgt wahai tuan belog..anda pun boleh jadi popular mcm depa na. [.petik]

    Aku setuju le ramai peminat pompuan ja.. hehehe..

    Xpa crayon.. teknik iframe hang dah tera.. cuba pakai teknik potoshop lak.. oter traffik.. hehehe..

    Ramzi da hackero

    ReplyDelete
  29. hahahaha.. jelez untuk benda positif takpa..
    wei.. masa bila aku pakai teknik iframe?
    takdak sejarah aku pakai iframe..

    ReplyDelete
  30. KSAH - kolej sultan abdul hamid (bm)
    SAHC - sultan abdul hamid college (bi)

    hahahah.. sama ja dua tu..

    jenan - SMSAH (sbp) ini sekolah lain

    ReplyDelete
  31. Best gak lyn video dia ni... cool!

    ReplyDelete
  32. Visit you back, visit mine also..!!

    ReplyDelete
  33. cuba kalau tak de orang featured dia, gerenti tak de sape nak suka dia termasuk gay.. kah kah kah.. lagi2 muka dia ala-ala macam redza minhat.. haishhhhh ! i pun suka orang pandai bercakap ni.. :)

    ReplyDelete
  34. anwar hadi pakwe sayaa . bhahahaha

    ReplyDelete
  35. Salam sejahtera,
    terima kasih for the link. Terhibur. Message sampai. Itu yang penting.
    Have a great week ahead.

    ReplyDelete
  36. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    "Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

    Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

    uihhhh lawakkk lawakkkk... yupppp terhibur plakkk senyum panjang aku

    ReplyDelete
  37. dah tgk video2 die dr awal sampaila yg die sampai kat australia tu..mmmg best..respect and salute la ngan dia..nti lama2 mst die popular macam nijaniha dr amerika tu..

    ReplyDelete
  38. aku rase sokolah hang memang sesuai untuk sape2 yang nak anak drg feymes sokolah kan anak depa kat situ..ape kate..hang kan feymes..heheh ^^

    ReplyDelete
  39. anwar hadi mmg superduper cool wat Vlog...! adore. adore.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates