Monday, February 14, 2011

benci btoi aku dengan anwar hadi anak pakman

pada suatu hari, setibanya aku dirumah sekitar waktu maghrib aku dapat melihat rakan-rakan aku sedang enjoy gelak tengok video si anwar hadi ni.. memang best video anwar hadi.. nampak confident, profesional, jelas pertuturan, lawak dan video pun disusun dengan baik.. mula-mula aku taktau pun dia ni pun orang kedah.. sampai la kat satu video yang bertajuk ewwwww tu.. baru aku tau dia ni pun orang 'aloq staq' setanah tumpah darah dengan aku..

ketika aku menonton video anwar hadi dengan rakan-rakan, aku terfikir didalam hati "muka macam besa nampak, kat mana tatau".. aku curious.. mungkin kerana deria seorang 'gayboy' dalam diri aku ini membuatkan aku tertanya-tanya 'siapa budak ni'.. selidik punya selidik, baru aku tau dia ni junior sekolah aku (tapi masa dia tingkatan 1, aku dah habis sekolah) hahaha.. dan lebih mengejutkan lagi, dia ni anak cikgu aku.. patutla anwar hadi kelihatan 'cool' dalam video.. bapak dia pun cool macam dia jugak kalo korang nak tau..


bapak dia cikgu yang mengajar di sekolah yang sama jugak dengan anwar hadi.. ramai panggil kat bapak anwar hadi ni 'pakman'.. sebab tu anwar hadi ada perkenalkan diri dia sebagai 'anak pakman'.. kat sekolah aku ni siapa tak kenai pakman? semua orang mesti kenai aih! ahahaha.. cikgu yang paling super cool dan sporting (cikgu lain jangan kecik hati eh).. aku rasa semua student pun menyenangi pakman.. sebab dia sentiasa ceria dengan lawak genius dia..

jadi tak hairanlah perangai 'cool' bapak tu turun kat anak.. jadi kepada anwar hadi, semoga generasi kau semua cool macam kau dan bapak kau.. hahaha.. teruskan ber-vlogging.. sebab kau antara orang melayu terawal menghasilkan vlog yang mendapat hits tinggi kat youtube.. siapa yang tak kenal lagi dengan anwar hadi, boleh tengok video ni.. layankan jewwwww.. ewwwww... auww?

video : ewwww by anwar hadi


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
53 Comments
Comments


53 comments:

fyoneex said...

best! best! best! anak pakman ni single ka? cheq nak ngorat..

crayon said...

hahahaha.. satgi bukan takut hang talarat
layan anak pakman, takut hang penin dengan
pakman ja la fiza oit.. hahahahah

d_tieah said...

Aku pun super sukaaaaaaa jugak kat Anwar Hadi..
Cool bebeh..
Aku sangat suka dgr english dia..

Latest entry : Kempen : Kami TAK Sambut Valentine's Day

ehyeke.com said...

teman suka dia berbahasa enggeris.samat!

_aLiaHwaFa_ said...

aku suka anwar hadi!

-fiexa- said...
This comment has been removed by the author.
crayon said...

tudia fiexa... dan dan ada akaun eh? bajet
anwar hadi nak contact hang la tu.. kah kah kah..
auwwww.. jgn marah

-fiexa- said...

hahahaha. demyu izuari. xpa aih, pakman cool kan. tadehal der..

rotashia faizal said...

dia best.. ^-^

Tarmizi Abd Rahim said...

wah...kira ang pun senior aku gak la eh..
masa budak ni f1 aku f3 atau f4 kot..hehehe
anak pak man ni mmg mcm dia..sebijik kot..

qyqa said...

wah.. pakman smart..
patutlah anak dia smart.. wink wink

seyha said...

hahaha.. dah layan dah video ni. mmg ewwww.. LOL

Cik Eliza said...

anwar hadi best! ahaha!


=D


follower : 4444 oh yeah! haha

Mar said...

mmg suka masa dy tarik ewwww tu,.sampai dah boleh hafal..best2 semua video dy,hope dy hasilkan banyak lagi.

peck said...

rasanya, selidik punya selidik tu datangnya dari housematemu kat shah alam dok?

mR.sYaH said...

hahah.. video dia mmg klaka tapi ada benda yg nak disampaikan.. mmg cool r..

Anonymous said...

ayah dia dulu mengajaq kt kolej sultan abdul hamid

~kuyam~ said...

laaa...anwar hadi anak cikgu rupanya
heee....

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=lJdtlWl7wy0&feature=watch_response

layan nie plak weh...

MrRyz said...

owh anwar hadi ni bdak KSAH upanya...weh admin tube lawak,kita sama itu anwar hadi satu kapai nun kedah mai upanya..tapi cek x dok dlm town..p/sena mari..papown aq bangga dgn ampa 2 + diri aq sndri bdk kedah maju bebeh...huhu

Eyn said...

lmbt la hang post anwar hadi!! hakhakhakhak!
eww!! =))

Kodet said...

we , dlu ang skolah Ibrahim ka?

keletahmeera said...

best glew dewh.i skew sgt ewww..auww!!best best best skew skew gaya dew.

xazryx said...

haha .kecik betul dunia ni .

elmoluya said...

anwar hadi kacak! ;)

cik-terompah said...

best doh tgk video die.. style doh tgk die speking.. hahaha

Luqman ララ said...

azman zainol(pakman) turun
p anwar hadi
lpaih ni xtaulah p dkt yg len pulak
anak second ka hat aqmal hakim
pstu satu family teruih..haha

lady dayana. said...

hahha suka kot tgk vidoe anak pakman ni. XD
best3 !

ayin~weeweet said...

anwar hadi ni sapo.apasal semua org kecoh hal dia ni

zety said...

jgn la jeles sgt wahai tuan belog..anda pun boleh jadi popular mcm depa na.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

die cool je okayyyyy

Anonymous said...

kolej sultan abdul hamid...

Tu bukan JENAN ka..?

Hehehehhehhe..

Anonymous said...

[petik]jgn la jeles sgt wahai tuan belog..anda pun boleh jadi popular mcm depa na. [.petik]

Aku setuju le ramai peminat pompuan ja.. hehehe..

Xpa crayon.. teknik iframe hang dah tera.. cuba pakai teknik potoshop lak.. oter traffik.. hehehe..

Ramzi da hackero

crayon said...

hahahaha.. jelez untuk benda positif takpa..
wei.. masa bila aku pakai teknik iframe?
takdak sejarah aku pakai iframe..

crayon said...

KSAH - kolej sultan abdul hamid (bm)
SAHC - sultan abdul hamid college (bi)

hahahah.. sama ja dua tu..

jenan - SMSAH (sbp) ini sekolah lain

hamzah ian said...

hoi

miss luna...:) said...

anak pak man..ni..hurmmm.....^_^

finalcross said...

Best gak lyn video dia ni... cool!

sn0w said...

:))

All 4 Art said...

Visit you back, visit mine also..!!

Ain Zulaikha said...

cuba kalau tak de orang featured dia, gerenti tak de sape nak suka dia termasuk gay.. kah kah kah.. lagi2 muka dia ala-ala macam redza minhat.. haishhhhh ! i pun suka orang pandai bercakap ni.. :)

farah A said...

anwar hadi pakwe sayaa . bhahahaha

umihoney said...

Salam sejahtera,
terima kasih for the link. Terhibur. Message sampai. Itu yang penting.
Have a great week ahead.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

uihhhh lawakkk lawakkkk... yupppp terhibur plakkk senyum panjang aku

anak che yah said...

aku pun mencik org guna ewww ni..

Erin said...

suke vlog dia! hihi

online all articles said...

trimakasi info na sobat,,, nice post

djemari said...

berkunjung,, salam kenal yaa

Up2saya.. said...

dah tgk video2 die dr awal sampaila yg die sampai kat australia tu..mmmg best..respect and salute la ngan dia..nti lama2 mst die popular macam nijaniha dr amerika tu..

MisApple said...

orang kedah cool !

sasa said...

aku rase sokolah hang memang sesuai untuk sape2 yang nak anak drg feymes sokolah kan anak depa kat situ..ape kate..hang kan feymes..heheh ^^

Alexandriana Alia said...

anwar hadi mmg superduper cool wat Vlog...! adore. adore.

Hafsah Hell Mee said...

hidup aloq staq!!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk