Sunday, August 22, 2010

produk baru tubelawak : new malaysia ping site

produk baru tubelawak : new malaysia ping site

wahahaha.. setelah sekian lama aku mensia-siakan penggunaan domain name aku, kini dengan penuh rasa gembira dan ketawa berlinangan airmata, aku nak promote satu lagi ping site baru untuk blogger-blogger malaysia.. khas untuk submit blog url korang, justeru meningkatkan lagi ranking dan backlink.. ahahaha.. tak perlu registration, tak perlu pengaktifan akaun.. korang cuma perlu letakkan banner kecik tu ja..


sila klik gambar diatas untuk ke laman malaysia ping site yang baru.. sekian sahaja dari tubelawak.. sharing is caring.. terima kasih dan selamat mencoba!..
Related Posts with Thumbnails
Share This

25 comments:

  1. wah!! buat sendri ka? haha...haa..nak pi la...tq!

    ReplyDelete
  2. ahahaha.. tq tq.. walaupun aku buat site ping ni, tapi aku takkan stop blogging.. muah kanan muah kiri..

    ReplyDelete
  3. bang crayon, buat category skali la mase nk sumbit entry sekali, then letak senarai category entri kt sidebar or mane2 yg sesuai. sebab pas2 ni mest ramai yg nak ping sampai flood site tu. so, klo ader category, leh la org tekan2 bace category yg dy nak bace jerk.. contoh category lawak, cinta, luahan hati, hotnews dll. selamat2

    ReplyDelete
  4. bahagian kategori dah buat.. cuma tak siapkan lagi.. pelan2.. sikit2 lama2 jadi bukit :D

    ReplyDelete
  5. baru tambah captcha.. eehehehe.. lepas ni siapkan kategori pulak

    ReplyDelete
  6. ok..da letak banner tersebut..
    sila la check..
    hahaha..

    ReplyDelete
  7. mcm mn aku nk submit tu?aku dh letak banner tu kt blog..bila nk submit nk masukkn captha, xsempat wat apa2 dia kuar gambar dr blog aku

    ReplyDelete
  8. fazmys.. auto getfeed function aku tak siap lagi.. kalo ada masalah pakai yang auto, try ja yang manual.. nanti aku betulkan yang auto

    ReplyDelete
  9. hurm... nk tny, kenapa mai ping tak boleh? error. T___T ni yg sadis ni...

    ReplyDelete
  10. sori2.. tadi masa tgh buat coding tu, terlelap atas krusi.. dah fix error.. maaf ya.. tertidurrrr...

    ReplyDelete
  11. woww. pasni aku akan selalu terjah site tu k! mahu up traffic kata nya.. bluwek *ayat kejar traffic. haha

    ReplyDelete
  12. macam mana ni? wah aku agak ketinggalan lah. cepat terangkan!!!

    ReplyDelete
  13. macam mana ni? wah aku ketinggalan lah. cepat terangkan!!!

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates