Sunday, August 22, 2010

produk baru tubelawak : new malaysia ping site

wahahaha.. setelah sekian lama aku mensia-siakan penggunaan domain name aku, kini dengan penuh rasa gembira dan ketawa berlinangan airmata, aku nak promote satu lagi ping site baru untuk blogger-blogger malaysia.. khas untuk submit blog url korang, justeru meningkatkan lagi ranking dan backlink.. ahahaha.. tak perlu registration, tak perlu pengaktifan akaun.. korang cuma perlu letakkan banner kecik tu ja..


sila klik gambar diatas untuk ke laman malaysia ping site yang baru.. sekian sahaja dari tubelawak.. sharing is caring.. terima kasih dan selamat mencoba!..
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
25 Comments
Comments


25 comments:

Amir Izzat said...

wah!! buat sendri ka? haha...haa..nak pi la...tq!

Sir Marcello said...

sharing is sexy...hahhaa

Mamek said...

keep on blogging crayon!

crayon said...

ahahaha.. tq tq.. walaupun aku buat site ping ni, tapi aku takkan stop blogging.. muah kanan muah kiri..

Zarpeno said...

tq tube.u aare beri generes!~

Gula dan Kepentingannya

maisyara Pot! Pot! said...

ohhh. nnt aku pi sana. :)

Mamek said...

bang crayon, buat category skali la mase nk sumbit entry sekali, then letak senarai category entri kt sidebar or mane2 yg sesuai. sebab pas2 ni mest ramai yg nak ping sampai flood site tu. so, klo ader category, leh la org tekan2 bace category yg dy nak bace jerk.. contoh category lawak, cinta, luahan hati, hotnews dll. selamat2

Faizal Syukri @ Peja said...

huhu, dah join dh...

crayon said...

bahagian kategori dah buat.. cuma tak siapkan lagi.. pelan2.. sikit2 lama2 jadi bukit :D

crayon said...

baru tambah captcha.. eehehehe.. lepas ni siapkan kategori pulak

naz said...

fuyooo wa caya sama lu

marina anakcikbob said...

ok..da letak banner tersebut..
sila la check..
hahaha..

ahfat said...

gila gila gila.

=D

fazmys said...

mcm mn aku nk submit tu?aku dh letak banner tu kt blog..bila nk submit nk masukkn captha, xsempat wat apa2 dia kuar gambar dr blog aku

crayon said...

fazmys.. auto getfeed function aku tak siap lagi.. kalo ada masalah pakai yang auto, try ja yang manual.. nanti aku betulkan yang auto

maisyara Pot! Pot! said...

hurm... nk tny, kenapa mai ping tak boleh? error. T___T ni yg sadis ni...

Zarpeno said...

ping pong?!

crayon said...

sori2.. tadi masa tgh buat coding tu, terlelap atas krusi.. dah fix error.. maaf ya.. tertidurrrr...

ARieF said...

wah..
bagus2..
gud luck!!

eykameow said...

woww. pasni aku akan selalu terjah site tu k! mahu up traffic kata nya.. bluwek *ayat kejar traffic. haha

MR. MIND said...

like this......

Shahrul Shaharuddin said...

Cool.. love it! =D

yours
SH

nurul cakapcakap said...

macam mana ni? wah aku agak ketinggalan lah. cepat terangkan!!!

nurul cakapcakap said...

macam mana ni? wah aku ketinggalan lah. cepat terangkan!!!

Addrick said...

thanks for visiting my blog.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk