Tuesday, February 22, 2011

entry seorang yang tengah takdak mood

hi.. apa khabar semua.. dah makan? aku dah makan dah petang tadi.. aku makan nasik ayam dengan teh ais.. sedap gila.. oh! aku cakap sedap gila tu sebenarnya takdak la sedap sangat pun.. tapi sekadar nak bagi excitement dalam penceritaan.. anda semua dah makan ka belum? kalau tak makan lagi, makan la cepat.. nanti perut masuk angin bahaya.. boleh gastrik.. kalau anda gastrik, doktor dan nurse jugak yang kena susahkan diri rawat anda.. kesian kat doktor dan nurse.. tak sempat diorang nak makan sebab rawat anda semua.. nanti doktor dan nurse pun kena gastrik..


hari ni aku rasa kurang ceria sebab banyak masalah.. tadi lepas makan, ada kawan aku bagi video yang dia kata kononnya menarik.. aku klik lah link yang dia bagi tu.. rupanya video "little superstar" tu ja.. takdak la lawak sangat pun.. lagipun aku dah tengok lama dah.. seminit lepas aku keluar dari perut mak aku pun aku dah tengok video tu.. tiba-tiba kawan aku kata "memang video tu video lama.. tapi cuba hang perhatikan video tu pada minit 1:10.. fokus!! fokus!!".. jadi aku pun ikut la seperti yang kawan aku suruh..


baru aku perasan, rajni kahn ada buat benda aneh pada saat 1:10.. percaya atau tidak, dia telah membuatkan hari aku kembali ceria seperti sediakala.. terima kasih kawan! kah kah kah.. anda memang kawan paling lawak keji.. kah kah kah..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
37 Comments
Comments


37 comments:

Akid azami said...

aduii tak perasanlah crayon... auwww...

crayon said...

hehehhee.. fokuss!!! fokuss!!!

fairuz said...

dia buat ape? hahaha budussss

Azrul Hisham said...

perghh.....aku tengok pun dah makin ceria balik..nice :P

crayon said...

esok baru aku bagi jawapan

Azroy Bin Kassim said...

byk kali rewind.. taley nk focus.. hmm
rokok??

ieka darlink said...

lawak gila. haha.

rotashia faizal said...

ceh... hahaha

CIDUT CIPUT said...

dia buat ape time tuh?? takut nak fokus :P

crayon said...

dah fokus tapi taknak cakap kan?? auww

Ann said...

1:10 ke atau 1:11?..ak nmpk pelik kt situ..ak rase je lah..huhu

Jaida Najihah said...

aku nampak. bodoh! tapi betol ke ape aku nampak?

Cik Miza said...

die betoi kaen die.. kenapa ceria?

crayon said...

bukan btoi kaen.. tu org utagha kata "edjas teloq"

Anonymous said...

lucah, hahaha

Anonymous said...

buduh gila tubelawak.. sengal nak mamposs

APi said...

haha..
betulkan setting tu der..

ChiLaBaey's Spot said...

Saya follow awaklah sebab awak rajin ke blog saya... :)

eRaY said...

huh ingat ade mende menarik ape...huk huk

Ain Zulaikha said...

rajni kahn ke rajni khan? :D

Mas said...

macam2..he..he...
akak datang ziarah dipagi hari...

Inani said...

Jemput datang ke blog saya

mizzapple said...

haha.
gila sengal.

CIDUT CIPUT said...

lah! tu ke? da agak dah..mesti benda2 mengarut! sebab tu taknak fokus ;))

Cik Miza said...

mak aih.. sampai begitu sekali penelitian tube lawak.
malu sat! (saya lah)

[sutera kasih] said...

aritu sy yg xhappy, incik tubelawak ada drop comment kan..okey skrg your turn tak happy?

tengoklah yang ni mesti happy teruss!!!

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/02/video-heliza-helmi-comel-cuma-aku.html

mR.sYaH said...

bagus2.. dah ceria balik.. bagos betul kawan ko..

Zik said...

berlakunya proses adjustment.. huhu..

mamek said...

mr crayon mmg lucah sejak azali lagi hahahha. bile mau taubat?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Rajni Kanh ni dah dikira sebagai Mega Superstar kat India sana. Siap ada peminat2 fanatik dia akan bunuh diri kalau dia mati nanti. Dia jadi idola byk org di sana disebabkan oleh mesej2 yg ada dalam filem dia, seperti menghormati isntitusi keluarga, semangat yg tidak berputus asa dan yg paling org India suka sekali pasal dia ni adalah fighting2 skill dalam filem dia. Kalau dia nak fight, tak mainlah sorang lawan sorang, at least 10 org lawan dia sorang...

Ni salah satu fighting scene terbaik dari dia, dari filem Bashaa...

http://www.youtube.com/watch?v=Nb1N_vzGXvQ

Kalau korang tgk filem ni dari mula smpi habis, boleh tahu naper org sgt fanatik ngan dia...

crayon said...

aku dah penah post dah pasai rajni kahn..
tapi lama dah la.. hahaha.. aku minat gila
rajni kahn..

http://tubelawak.blogspot.com/2010/06/aku-tengah-serius-kenapa-kau-ketawa.html

Ali ridha said...

Sudah makan nasi ayam dan teh ais pun tiada mood ke.
tibe giliran hang makan laksa buyug Mak limah.
mesti bersemangat kembali.hihihi...

# # Imageshack lawak katak !# #

maiMOONyet said...

tak kan dia gentel telor? hakhakhak xD

Ixora Azura said...

dh tgk dh video klip tu..x senonoh r..tp bile hati gundah gulana klu bace je tubelawak msti trus ceria lps tu...thanx for making me laugh...

awan[is]cloud said...

err . apekah ? hehe~

Mentrox said...

hahahha..semut masuk kaen kot..haha

azmir said...

ramai gak girls yg tgk ekk,syok abih kot...haha
bek mkn cili, bru nek ceria,,kih5..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk