Saturday, February 12, 2011

lagi prank call dari geng 'muka jambu'

aku taktau nama betul diorang jadi aku labelkan diorang ni sebagai geng 'muka jambu' ja lah.. hahahaha.. tahun lepas, video diorang mendapat hits yang tinggi dimana didalam video itu diorang telah berjaya membuatkan seorang pakcik mengamuk sampai mencarut-caut.. memang lawak.. aku suka lawak kurang ajar camni.. tapi bila baca balik komen user kat video budak-budak ni, baru aku prasan.. ada yang kutuk dan ada yang puji.. yang puji tu kebanyakannya adalah perempuan dan yang kutuk maki hamun tu adalah lelaki.. 


pertama sekali, janganlah korang merasa 'super cool' bila ada yang puji video anda.. mereka yang memuji ini bukannya impress dengan perbuatan anda, tetapi sekadar gila melihat wajah 'jambu' anda ja.. kah kah kah.. cuba bayang kalau anda sendiri yang kena prank call, seronok tak? kalau prank call macam dalam radio tu ok lagi.. tapi ni prank call macam kanak-kanak ribena ja pun.. kalau aku pun aku maki hamun.. kah kah kah.. tapi kalau perempuan prank aku, aku layan baik-baik la (take note)..

lepas tu korang cuba fikir balik, bayangkan kalau mak bapak korang sendiri kena prank macam tu lepas tu orang upload kat internet.. syok tak? mesti rasa macam nak tikam orang kan? wahai 'mat jambu mat jambu' sekalian, lepas ni kalau nak prank orang, sila prank perdana menteri kita.. barulah orang takkan pertikai perbuatan korang.. sebab apa? sebab kalau ada orang cakap "cuba bayang kalau mak bapak kau kena prank".. korang boleh jawab "mak bapak aku pro-pembangkang.. mustahil jadi perdana menteri" kah kah kah..

video baru : prank call teksi
video lama : tepi rumput pukimak hang!

** kepada owner asal video ni, kalau nak aku remove video, PM ja youtube account aku ya.. peace


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
33 Comments
Comments


33 comments:

afrohead said...

buat lawak berpada-pada, kurang ajar jangan sekali.

ComOt said...
This comment has been removed by the author.
crayon said...

apa benda hang merepek ni comot? memang la segalanya milik allah.. tu simple math ja.. jgn taksub lebih-lebih sgt ya com0t

peck said...

hahah...xsangka lak pasai 111 pun jadi pelik...
tp fkr blk, menjadi x klo org2 yg lahir after 2000?
akan jadi 11 ja la kan?
it just a simple thing, let say ur age now 20 so u were born in 1991, so dat means u just add up 91 with ur age...and of coz la jadi 111, coz it seems like u start the calculation from 1900 to 2011 for everybody, even any ages...

tp mcm mana pun, mmg Allah Maha berkuasa, cuma there are more miracle things rather than 111 numbers to be looked at...

Azrul Hisham said...

kesian comot...taksub sangat ni...kah3x :)

ComOt said...

ala..serius nya. nak bagi suspen pon xleh :p

Anonymous said...

ok la dia taksub dgn kuasa Allah..bkn taksub dgn bende2 yg xtentu arah..ish2..org skrg taw nk condemn sesama umat je..adoi~~

crayon said...

hhahahaha.. anon ni nyebok awat tah
dahla takdak teloq.. booooo..

com0t.. jgn amik ati tau :P

Ann said...

mmg jambu la hehe...dorg ni mmg xde keje, pkcik tu pun satu, pi lyn dak2 ni...

peck said...

haha...
sorry comot, no offense...
i was explaining the secret behind it, cuma sesetengah org misinterpret benda ni jadi something miracle, so somebody outside there would believe it is a miracle rather than kuasa Allah...

to anon:
aku xcondem pun la...aku cuma explain & kongsi maklumat stakat apa yg aku tau & paham...
kenapa perlu ambik apa yg org laen ckp as negatif?

ErasBerasKeras said...

Takde teloq? Hahaha! Weh anonymous. Kau ada blogger kan? Apsal tak nak guna acc tu? Buat pekasam?

BTW, mat2 jambu tu gelak over kenapa? Nak kata lawok sangat takde lahh. Gelak2 bagai lak.

ComOt said...

saya gatal2 tgn create blog tapi tak tahu nak delete blog tu balik mcm mana ya? ingt senang mcm FB deactivate acc

Ms Pancake said...

prank orang x baik..

crayon said...

com0t : bleh delete.. ada kat setting.. tapi baik jangan delete.. blog ni macam saham.. makin lama google makin sayang.. hahaha.. teruskan ja lah.. tak rugi pun

keletahmeera said...

bangkai doh jantan-jantan tu.celah korang!korang tak da keje doh

shahjiehan said...

mgarot je... isk3

APi said...

seronok eh diorang dapat prank..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Masyarakat Malaysia akan hidup lebih aman damai jika ketiga-tiga badut ni tak pernah wujud...

ComOt said...

admin, nasihatla Gf awak tu supaya tak sesar jauh. risau dgr dia buat stement bengong tu

crayon said...

statement mana? gf? sapadia gf aku?

ïêmå å¢klê§ said...

xbaek la buat macam 2..
kesian...

mommy nana said...

isk3

ErasBerasKeras said...

Pelik la comot ni =.= Anonymous tu awak ke?

ComOt said...

ish beras keras ni. comot is comotla. pagi tadi hantar link gf admin mungkin akan botakkan rambut kalau dapat tawaran belakon best. tiba2 admin delete link tu demi menjaga status gf beliau

mikeon9 said...

haha..apa kejadah la prank pakcik-pakcik. muka jambu prank pakcik? Gay ke nak cari sugar daddy? haha.. what the hell betul..

My recent post: Najwa Latif Cetus Fenomena 2011

suka hati said...

macam hape je derang tuh....jambu lagi hensem dari derang...hahahahhahahah

Eija Hassan said...

dah tade koje smpai prgi prank org.
ape laa =='

Silbiabigail said...

jambu cecah kicap cili padi la..

farah A said...

aku tahu sape mak bapak dorang , aku prank mak bapak dorang pulak .kurang haja

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

dang =.="

atiq said...

HAHA. prank memang tak best. rasa macam nak tabuh muka depa guna baldi. :P

Mentrox said...

bodo btoi..x der keje len ker..

Nor Aizat (Admin) said...

Ape Channel Youtube Dorang Ekk Admin ?

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk