Saturday, February 5, 2011

lagi video perlumbaan haram (drifting)

ketika aku menulis entry ini, aku hanya memiliki lebih kurang 5 minit untuk menulis kerana aku sedang menunggu rakan aku sampai di rumah untuk mengambil aku keluar berjalan-jalan.. kebetulan rakan aku ni seorang individu yang suka memandu laju, jadi timbullah idea untuk berkongsi video perlumbaan haram (drifting).. jadi maafkan aku sekiranya entry ini ditulis dengan tidak teratur ataupun susunan ayat yang berterabur.. aku sayang anda semua! kah kah kah


tajuk entry ini sudah menggambarkan video apa yang aku nak share.. jadi tak payahlah aku menulis lebih panjang agar aku dapat mengejar masa 5 minit menulis entry blog sebelum keluar menjelajah alam yang indah ini.. sekian sahaja dari tubelawak.. semoga anda semua terhibur.. oh ya! kepada yang nak belajar drifting, sangat digalakkan menonton video ini.. mungkin selepas ini anda juga boleh menjadi champion seperti shamsul yusof dalam filem evolusi kl-drift.. auwwww

video : perlumbaan haram (drifting)


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
17 Comments
Comments


17 comments:

syafiqah ezam shah said...

kah kah kah..sempat lagi buat entry

APi said...

jom la drifting..^^

Farie said...

giler tubelawak ni!!

marina anakcikbob said...

sikit lagi aku xnak tekan play sbb tajuk 'drifting pussy'..wakakkaa..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hahahaha ... itu barulah drift namanya .... drift kuching! :P

Eyn said...

hakhakhakhak!

Nurul a.k.a Riko said...

kah...kah...sempat tu.

Ain Zulaikha said...

ain nak belajar drift.. baru dapat lesen ni.. hehe..

Ain Zulaikha said...

apa2 pun bool tak pernah lagi buat macam tu T_T

Anak Ulu Cheka said...

sempat mencilok tu dlm drif tu hehehe

Terkini dari AUC dot com: Followers Ke 500

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

terbaik dari ladang punya drift...

Hosni Mubarak manusia terkaya didunia

si para para said...

aku rasa jari ko tu lebih laju dari member ko bawak kete kan.hehehe

jom kita main guli :)

starsyeea said...

errr...ni drift ek?

hehe...:p

starsyeea said...

err...ni drift ek?

hehe...:p

duadua said...

sepertinya seronok, tapi kalau dapat, jangan...berbahaya, hehehehe

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

hahaha =))

intan.maisarah said...

:)

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk