Monday, July 18, 2011

budak kecik ni sebijik macam boo monster inc

budak kecik ni sebijik macam boo monster inc

kepada adik-adik yang lahir tahun 90an, anda mungkin tak pernah tengok filem animasi monster inc ni.. filem ni mengisahkan tentang hubungan terlarang diantara manusia dengan raksasa (bukan cerita jiwang).. ini adalah antara animasi feveret aku.. sebab ada karektor 'boo' yang super cute hampir sama tahap cute macam aku jugak.. hehehe.. kalau anda tak pernah tengok lagi, aku syorkan untuk tengok filem animasi monster inc ni.. pasti anda akan rasa nak cepat-cepat untuk memiliki cahaya mata sendiri..


apa-apa pun, tujuan asal aku publish entry ni sebab nak share dengan anda semua, video budak kecik yang hampir menyerupai karektor boo dalam monster inc.. hahaha.. cute gila.. geram! rasa nak cubit pipi.. sila tengok video ni sampai habis dulu untuk kepuasan yang maksima untuk entry ni..


kalau anda dah habis tengok video ni, sila tekan cntrl + A (highlight) untuk menampakkan text dalam kotak hitam dibawah ini.. jangan tekan cntrl + A (highlight) dulu tau.. kena tengok video dulu.. baru syiooook..

boo = budak kecik tu = rebecca black .. kan? kah kah kah..
demmit! spoil mood 'cute' ja untuk entry ni

p/s : imdb dah senaraikan monster inc 2 bakal ditayangkan pada tahun 2012 ni..
Share This

54 comments:

  1. haha 1st time tengok si brutal tubelawak berperasaan halus ha ha ha :D

    ReplyDelete
  2. suka dengar budak ni gelak.memang nk serupa lah ngn karekter boo

    ReplyDelete
  3. aww aww. yang the second one, dora tuu HAHA lawak.
    can you say brrrrnnn? BRRNNNN!
    VERRY GOOD! lololol

    ReplyDelete
  4. cissskek!!!aku tengok sume video tu kot..siap puji comel2 lagi..grrrrrrr....

    menyesal sebab terlalu ikut arahan hg.

    ReplyDelete
  5. alalala..cute..
    tubelawak jd bdk2 sdh..hehe :)

    ReplyDelete
  6. sape kate rebecca black? kn mary gibbs...

    ReplyDelete
  7. HAHAHH! serius mcm rebeca black time kecik!
    comel la yg dora tuh, hahhaha...

    ReplyDelete
  8. sama same! comel gila :D veryy good!

    ReplyDelete
  9. saye xpernah tgk, tapi nak try tgkla, mcm best jek...hi3,....

    ReplyDelete
  10. DORA THE EXPLORER,hehe..very goood..hehe

    ReplyDelete
  11. mekasih la buat mlm ika extra dbl kuasa dua ceria..ngeh2 tak dinafikan mrk yg cute mute dlm vidoe tu tp ika lg kiut kot..ahaha

    ReplyDelete
  12. budak ni serius comel.. dulu bnyk kali tgk.. hehhe..

    ReplyDelete
  13. saye lahir 90an , tau jea katun ni . haha :P

    ReplyDelete
  14. comell laa bnde alah nii..haha:P

    #tetibe rase entri ni sweett..haha;D

    ReplyDelete
  15. blog ni dah kurang lawak dari dlu...baik letak name tubekuranglawak...

    ReplyDelete
  16. kt tube lawak la plg best ... kurg sket tensen psl politik malaysia..hahaha

    ReplyDelete
  17. aku nak anak yang mcm ni. hahaha

    ReplyDelete
  18. Salam, semua. Anak2 kak pun suka sangat watak boo dlm Monster.inc. Cute dan cerdik sekali....:)

    ReplyDelete
  19. Saya mak budak tapi sgt suker ngan citer Monster Inc....
    1. Boo tu comel sgt... tgk anak2 skrg kdg2 teringat kat watak boo... eii geram cubit2 pipi...

    2. monsternyer gebu.... best wat bantal peluk... :)

    ReplyDelete
  20. anda perlu segera berkahwin utk segera memiliki cahaya mata secute itu...hahahah

    ReplyDelete
  21. xleh tgk ;( pakcik google x kasi :))

    ReplyDelete
  22. macam sial la, bg link xley bukak..bg link you tube terusla senang..'busuk' kau tu xguna la

    ReplyDelete
  23. aik? awat xleh tengok pulak? pakcik google x kasi?

    ReplyDelete
  24. penah je tgk cte monster inc . boo :)

    ReplyDelete
  25. ha la..takleh tengok..

    monster inc, all time favourite tuuuu

    ReplyDelete
  26. sape kate budak taun 90an x pernah tengok.. atia pernah jer tengok.. tp dh x igt sgt.. huhuhu..^_^

    ReplyDelete
  27. ooo..movie tu publish mse 90an ek? slalu je tgk kt astro

    ReplyDelete
  28. knape entry ni mcm len je.. bukan brader crayon yg tulis heh...? soft spoken n cute... heheh.. :)

    ReplyDelete
  29. citer ni mmg sangat best. uyi tengok hari2 banyak kali sampai rosak cd.aku tengah tido pon dia kejut suruh bngun tengok sama ngan dia.

    ReplyDelete
  30. cute gila lah..kalau adikku,,pasti x kan kubiarkannya main2 di luar rumah..hehe..
    anyway, salam perkenalan..

    ReplyDelete
  31. hahaha ! aku pernah tngok cartoon tuu .. seyes cute cam aku :p

    ReplyDelete
  32. sangat2 kiut....hahhahha. suka sgt ngn boo..walaupon dialog dy sepatah 2 kata ja~~hiks

    ReplyDelete
  33. comel sgt2x..mmg ske sgt2x...

    ReplyDelete
  34. saya budak 90 an...tgk ja citer nie dedulu....

    ReplyDelete
  35. suara comel + muke kiut = awwww geramsmpaipengsan

    ReplyDelete
  36. bagi aku boo ngan agnes dalam cite despicable me, comel agnes lagi... :)

    tapi budak tu mmg kiut... :D

    ReplyDelete
  37. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

    Thanks!

    Hailey William
    haileyxhailey@gmail.com

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates