Monday, July 18, 2011

budak kecik ni sebijik macam boo monster inc

kepada adik-adik yang lahir tahun 90an, anda mungkin tak pernah tengok filem animasi monster inc ni.. filem ni mengisahkan tentang hubungan terlarang diantara manusia dengan raksasa (bukan cerita jiwang).. ini adalah antara animasi feveret aku.. sebab ada karektor 'boo' yang super cute hampir sama tahap cute macam aku jugak.. hehehe.. kalau anda tak pernah tengok lagi, aku syorkan untuk tengok filem animasi monster inc ni.. pasti anda akan rasa nak cepat-cepat untuk memiliki cahaya mata sendiri..


apa-apa pun, tujuan asal aku publish entry ni sebab nak share dengan anda semua, video budak kecik yang hampir menyerupai karektor boo dalam monster inc.. hahaha.. cute gila.. geram! rasa nak cubit pipi.. sila tengok video ni sampai habis dulu untuk kepuasan yang maksima untuk entry ni..


kalau anda dah habis tengok video ni, sila tekan cntrl + A (highlight) untuk menampakkan text dalam kotak hitam dibawah ini.. jangan tekan cntrl + A (highlight) dulu tau.. kena tengok video dulu.. baru syiooook..

boo = budak kecik tu = rebecca black .. kan? kah kah kah..
demmit! spoil mood 'cute' ja untuk entry ni

p/s : imdb dah senaraikan monster inc 2 bakal ditayangkan pada tahun 2012 ni..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
54 Comments
Comments


54 comments:

Hayati Hamzah said...

haha 1st time tengok si brutal tubelawak berperasaan halus ha ha ha :D

Cik Ungu Kamila said...

hai tubecute ! keh3 XD

cik pha said...

suka dengar budak ni gelak.memang nk serupa lah ngn karekter boo

Arif Aiman said...

ahaaaa... :p

aine ilina said...

aww aww. yang the second one, dora tuu HAHA lawak.
can you say brrrrnnn? BRRNNNN!
VERRY GOOD! lololol

hamzah ian said...

hang ni kenapa?

cikmegipama said...

hoh serius?? demit!

Yuyu Musa said...

cissskek!!!aku tengok sume video tu kot..siap puji comel2 lagi..grrrrrrr....

menyesal sebab terlalu ikut arahan hg.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . lawak lawak

cute budak tu :)

echaRierie said...

alalala..cute..
tubelawak jd bdk2 sdh..hehe :)

Food For My Tummy said...

sape kate rebecca black? kn mary gibbs...

Wani said...

HAHAHH! serius mcm rebeca black time kecik!
comel la yg dora tuh, hahhaha...

rafiqa said...

sama same! comel gila :D veryy good!

Ct Aja said...

saye xpernah tgk, tapi nak try tgkla, mcm best jek...hi3,....

aiEz said...

DORA THE EXPLORER,hehe..very goood..hehe

..ika itu aku.. said...

mekasih la buat mlm ika extra dbl kuasa dua ceria..ngeh2 tak dinafikan mrk yg cute mute dlm vidoe tu tp ika lg kiut kot..ahaha

Shaherah said...

budak ni serius comel.. dulu bnyk kali tgk.. hehhe..

deylaSUPERB . said...

saye lahir 90an , tau jea katun ni . haha :P

Eyka said...

comell laa bnde alah nii..haha:P

#tetibe rase entri ni sweett..haha;D

zack said...

blog ni dah kurang lawak dari dlu...baik letak name tubekuranglawak...

crayon said...

zack : terajang mau?

Anonymous said...

kt tube lawak la plg best ... kurg sket tensen psl politik malaysia..hahaha

Anonymous said...

aku nak anak yang mcm ni. hahaha

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

i like it.....

pena rozie said...

Suka tengok Monster inc...

Kak Imun said...

Salam, semua. Anak2 kak pun suka sangat watak boo dlm Monster.inc. Cute dan cerdik sekali....:)

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Saya mak budak tapi sgt suker ngan citer Monster Inc....
1. Boo tu comel sgt... tgk anak2 skrg kdg2 teringat kat watak boo... eii geram cubit2 pipi...

2. monsternyer gebu.... best wat bantal peluk... :)

Belalang Hijau said...

anda perlu segera berkahwin utk segera memiliki cahaya mata secute itu...hahahah

panda putih said...

hehe comel je :)))

mush said...

so sweet....hihikkkk

ngOmel, ngumpat & mengata: Suratan Atau Kebetulan

sn0w said...

xleh tgk ;( pakcik google x kasi :))

Anonymous said...

macam sial la, bg link xley bukak..bg link you tube terusla senang..'busuk' kau tu xguna la

crayon said...

aik? awat xleh tengok pulak? pakcik google x kasi?

myhatiku said...

erkk-.- aha:D

Wahidah said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

missamy said...

penah je tgk cte monster inc . boo :)

Fina Fento said...

ha la..takleh tengok..

monster inc, all time favourite tuuuu

gadis melayu said...

sape kate budak taun 90an x pernah tengok.. atia pernah jer tengok.. tp dh x igt sgt.. huhuhu..^_^

aLyA_syGS said...

ooo..movie tu publish mse 90an ek? slalu je tgk kt astro

Bagus Sugiarto said...

Nak tengok vidio lah dulu.

imnabila said...

knape entry ni mcm len je.. bukan brader crayon yg tulis heh...? soft spoken n cute... heheh.. :)

cLinaku said...

citer ni mmg sangat best. uyi tengok hari2 banyak kali sampai rosak cd.aku tengah tido pon dia kejut suruh bngun tengok sama ngan dia.

diana said...

cute gila lah..kalau adikku,,pasti x kan kubiarkannya main2 di luar rumah..hehe..
anyway, salam perkenalan..

deeya said...

hahaha ! aku pernah tngok cartoon tuu .. seyes cute cam aku :p

CintaZulaikha said...

sangat2 kiut....hahhahha. suka sgt ngn boo..walaupon dialog dy sepatah 2 kata ja~~hiks

FaiE said...

chumellaa ,

PenuliS said...

rabecca black.

rara91 said...

aq xphm....

cityiklan said...

aku lagi x paham

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

shishi.. said...

comel sgt2x..mmg ske sgt2x...

Anonymous said...

saya budak 90 an...tgk ja citer nie dedulu....

nadira shahid said...

suara comel + muke kiut = awwww geramsmpaipengsan

Hansyirah Takezur said...

bagi aku boo ngan agnes dalam cite despicable me, comel agnes lagi... :)

tapi budak tu mmg kiut... :D

hailey said...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Hailey William
haileyxhailey@gmail.com

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk