Wednesday, June 8, 2011

aku dah tak minat kat dia dah!! huh!!

dulu masa sekolah rendah pernah tak rakan anda bertanya "hang minat kat sapa aaa??" hahaha.. mesti pernah kan? dulu aku pernah gak jawab soalan rakan aku tu "aku minat kat sipulan sipulan, tapi ni rahsia tau.. hang jangan habaq kat orang lain" hahaha.. kita dah pesan supaya jangan bagitau kat orang lain, tapi mesti benda tu heboh jugak kan.. ya lah.. dah nama pun 'rahsia'.. kalau aku tak bagitau benda tu rahsia mesti dia tak gedik nak heboh-heboh.. hahaha..

harini kalau ada orang tanya aku "hang minat kat sapa?".. aku akan jawab "aku minat kat lisa surihani.. tapi tu dulu-dulu la.. sekarang aku tak minat dah".. mesti orang akan tak puas hati dan tanya lagi "habis tu hang minat kat sapa pulak?".. hehehe.. dah memang perangai manusia, akan rasa tak puas hati kalau tak mengetahui perkara sebenar sekiranya kita dah trigger sesuatu perkara.. hal ini sama jugak macam kita tahan kencing depan mangkuk jamban.. mesti tak puas hati kan? rasa nak mengamuk kan?

sebenarnya memang benar dulu aku minat sama lisa surihani.. tapi kini tidak lagi.. lisa sudah ada yusri.. aku benci yusri!! hahaha.. aku ada perempuan baru yang diminati selepas lisa surihani.. kalau anda nak tahu siapa perempuan tu, dia ialah pemegang watak 'mermaid' dalam filem pirate of the caribbean 4 (gambar bawah).. aku jatuh cinta kepadanya.. muka dia 70 kali ganda innocent dari muka lisa surihani.. hahahaha

oh! innocentnya muka kau!! mai nak terajang sedaih!

aku sebenarnya playboy.. sebab tu aku boleh melupakan lisa surihani macam tu ja.. kejap aku dengan lisa surihani, kejap dengan orang tu dan kejap dengan orang ni.. aku playboy!! ahahaha.. nak tau siapa idola aku yang aku jadikan contoh dalam aktiviti playboy ni?? jawapannya ialah barney stinson dalam rancangan how i met your mother.. kalau anda tak kenal, anda boleh google mengenai barney stinson.. nak tengok kehebatan barney? tengok video ni..


TAPI... itu pun cerita lama.. itu zaman dulu-dulu.. bila fikir balik, barney itu hanyalah watak rekaan dan bukan reality.. aku dah tak jadikan barney sebagai idola aku.. tetapi aku ada idola baru.. dia ni lagi dahsyat dari barney.. peratusan untuk berjaya menawan hati perempuan ialah 99%.. kah kah kah.. super jiwang.. super rumantik.. super.. errr.. tengoklah sendiri..


nanti jangan pulak kata 'jadikanlah rasulullah sebagai idola'.. aku tahu tentang itu.. entry ni sekadar suka-suka.. eh.. cerita betul ok!! hahaha.. lupa pulak nak pesan.. ni rahsia aku tau.. jangan heboh-heboh kat orang tau.. auwww.. malu la aku camni (blushing)


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
35 Comments
Comments


35 comments:

Pijahh' de-Arr said...

cis..HAHAHA..~~

rahsia ekk..

soooooour said...

si gila yg malang....=,=..

Ayeem Jemain said...

aku tak bgtahu sape2, termasok geboi tu

mudasfreakz said...

hg jdkn barney stinson sbg idola? awesome...

Raden said...

aku pon playgurl gak.. sume org aku nk..xpuas la setia..

nada hanis said...

cukew sapeww awakk. beruntungnyew org yang awak sukew tu. jelesh ah

Izbeta Shyah said...

ahahaha, ok rahsia rahsia..

evagurl (podshop) said...

kan aku da habaq hang ni barney stinson versi malay XD

sab said...

awak playboy ke hape..sy tetap suke! '
eh22..? haha

SYARIFF HAIKAL said...

KAH..KAH..BAEK AK AKAN JAGA RAHSIA KO...CM HARAM...HAHA

Mr.Kay said...

ckp je minat kt BMW5 series

PenuliS said...

sengal je!

Cik Muda Nurul:) said...

tubelawak dah ader taste mat salleh pulak...fully complete! ahah!

Sollehudin Sapari said...

berangan je lebih..haha..
btw, ak pon berangan gak..Kim So Eun..haha..

Anonymous said...

Lu ni gila ke apa..!Lagi sekali kalau gua dengar lu kacau bini mermaid gua.., siap lu..! Jgn lak terperanjat bila malam keluar taring..,lagi satu...tak luak apa pun kalau lu kacau.., dia takda "anu"..lol..!

Lily said...

hang playboy ka?? bkn gayboy ka?? Ka dua2 skali?? Hahahaha..truk hang ni..

wanbu said...

huhu... bahaya hang jadikan barney stinson jadi idola tue pasal dalam dunia realiti dia adalah seorang GAY... wahaha!

katakan tidak.... baik hang cr idola lain :P

JARI YANG TERBARAI said...

fuh memang rahsia betul ni...

Ayu Hasman said...

ho yeah! anda mmg playboy sejati! hahaha tips nak jadi player : senang nak let go pompuan2..hihihi

anon xbrp nk anon said...

JANGAN MENGALAH! playboy bukan PENGALAH (vince)

bile follower hang da sampai 1.5mil, bole cube lg ngorat LS tu. hang cer bukak opis tubelawak kt cyberjaya.. sure ada 'ong' ngn LS.

agakla if LS tak brp nk glamer & masih terlompat2 wat iklan McDonald ke Ribena ke Ovaltine.. yusri nk ke? cer tanye cer tanye ;)

amirah azman shah said...

haha :D
okok rahsia! :)

cikpia said...

cheittt!! rahsia la sangat. mai nak terajang sedaih!!!!

YOUsoF said...

Kebarangkalian RAHSIA tu akan pecah bila kita pesan

"Ko jangan bagitau orang lain pulak rahsia ni"

atau

"Jangan kecoh² taw rahsia aku ni"


;D

shiho-chan said...

okeh...xboleh nak heboh2 kan kat orang nih..kene simpan rahsia tubelawak...ahaks ;)

Anonymous said...

aku dah tak minat kat kau dah.HUH!

Piah Becok said...

kah kah kah kah!!!!

saba je la.. rasie la sangat kan.. taper taper, aku simpan rasie ni.

terbaru-->WORDLESS WEDNESDAY #2 -->.lagi. -->life is like a MEMERANG

deeya said...

kau playboy ?? jom berscandal dengan aku ..! ghagagaga !

Hajib said...

sudah sudah lah jadi playboy bro... kurang sihat... hehe

mislovaholic said...

hang minat menatang pa lak skunk? hahaha

ZoOL said...

hua hua hua.. xde keje.. mmg buaya darat mamat ni :P

kyra said...

hadoiyaiii..buaya tembaga,,,tapi tembaga laku,,buaya nye entah la,,,hahahaha,,,rahsia ni rhsia kite2 jerk,,hakhakk

Ain Zulaikha said...

ain minat kat mermaid yang first tu.. yang menyanyi tu comel gila.......

Adilla Harun said...

Selagi tak terikat tu, minatlah sapa pon. Kalau dah mengikat dan diikat, bawa-bawalah setia...lebih afdal tak gitu?

ainaa.syafiqah27 said...

hanya mampu ketawa.. hahaha

Hayati Hamzah said...

aku tak suka dia dah <---ayat comfort diri sndiri. HAHA .

yeah suka barney yg jd buta dlm beastly ! buta pun nampak cool :"> auww

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk