Wednesday, June 8, 2011

aku dah tak minat kat dia dah!! huh!!

aku dah tak minat kat dia dah!! huh!!

dulu masa sekolah rendah pernah tak rakan anda bertanya "hang minat kat sapa aaa??" hahaha.. mesti pernah kan? dulu aku pernah gak jawab soalan rakan aku tu "aku minat kat sipulan sipulan, tapi ni rahsia tau.. hang jangan habaq kat orang lain" hahaha.. kita dah pesan supaya jangan bagitau kat orang lain, tapi mesti benda tu heboh jugak kan.. ya lah.. dah nama pun 'rahsia'.. kalau aku tak bagitau benda tu rahsia mesti dia tak gedik nak heboh-heboh.. hahaha..

harini kalau ada orang tanya aku "hang minat kat sapa?".. aku akan jawab "aku minat kat lisa surihani.. tapi tu dulu-dulu la.. sekarang aku tak minat dah".. mesti orang akan tak puas hati dan tanya lagi "habis tu hang minat kat sapa pulak?".. hehehe.. dah memang perangai manusia, akan rasa tak puas hati kalau tak mengetahui perkara sebenar sekiranya kita dah trigger sesuatu perkara.. hal ini sama jugak macam kita tahan kencing depan mangkuk jamban.. mesti tak puas hati kan? rasa nak mengamuk kan?

sebenarnya memang benar dulu aku minat sama lisa surihani.. tapi kini tidak lagi.. lisa sudah ada yusri.. aku benci yusri!! hahaha.. aku ada perempuan baru yang diminati selepas lisa surihani.. kalau anda nak tahu siapa perempuan tu, dia ialah pemegang watak 'mermaid' dalam filem pirate of the caribbean 4 (gambar bawah).. aku jatuh cinta kepadanya.. muka dia 70 kali ganda innocent dari muka lisa surihani.. hahahaha

oh! innocentnya muka kau!! mai nak terajang sedaih!

aku sebenarnya playboy.. sebab tu aku boleh melupakan lisa surihani macam tu ja.. kejap aku dengan lisa surihani, kejap dengan orang tu dan kejap dengan orang ni.. aku playboy!! ahahaha.. nak tau siapa idola aku yang aku jadikan contoh dalam aktiviti playboy ni?? jawapannya ialah barney stinson dalam rancangan how i met your mother.. kalau anda tak kenal, anda boleh google mengenai barney stinson.. nak tengok kehebatan barney? tengok video ni..


TAPI... itu pun cerita lama.. itu zaman dulu-dulu.. bila fikir balik, barney itu hanyalah watak rekaan dan bukan reality.. aku dah tak jadikan barney sebagai idola aku.. tetapi aku ada idola baru.. dia ni lagi dahsyat dari barney.. peratusan untuk berjaya menawan hati perempuan ialah 99%.. kah kah kah.. super jiwang.. super rumantik.. super.. errr.. tengoklah sendiri..


nanti jangan pulak kata 'jadikanlah rasulullah sebagai idola'.. aku tahu tentang itu.. entry ni sekadar suka-suka.. eh.. cerita betul ok!! hahaha.. lupa pulak nak pesan.. ni rahsia aku tau.. jangan heboh-heboh kat orang tau.. auwww.. malu la aku camni (blushing)
Share This

35 comments:

  1. aku tak bgtahu sape2, termasok geboi tu

    ReplyDelete
  2. hg jdkn barney stinson sbg idola? awesome...

    ReplyDelete
  3. aku pon playgurl gak.. sume org aku nk..xpuas la setia..

    ReplyDelete
  4. cukew sapeww awakk. beruntungnyew org yang awak sukew tu. jelesh ah

    ReplyDelete
  5. kan aku da habaq hang ni barney stinson versi malay XD

    ReplyDelete
  6. awak playboy ke hape..sy tetap suke! '
    eh22..? haha

    ReplyDelete
  7. KAH..KAH..BAEK AK AKAN JAGA RAHSIA KO...CM HARAM...HAHA

    ReplyDelete
  8. ckp je minat kt BMW5 series

    ReplyDelete
  9. tubelawak dah ader taste mat salleh pulak...fully complete! ahah!

    ReplyDelete
  10. berangan je lebih..haha..
    btw, ak pon berangan gak..Kim So Eun..haha..

    ReplyDelete
  11. Lu ni gila ke apa..!Lagi sekali kalau gua dengar lu kacau bini mermaid gua.., siap lu..! Jgn lak terperanjat bila malam keluar taring..,lagi satu...tak luak apa pun kalau lu kacau.., dia takda "anu"..lol..!

    ReplyDelete
  12. hang playboy ka?? bkn gayboy ka?? Ka dua2 skali?? Hahahaha..truk hang ni..

    ReplyDelete
  13. huhu... bahaya hang jadikan barney stinson jadi idola tue pasal dalam dunia realiti dia adalah seorang GAY... wahaha!

    katakan tidak.... baik hang cr idola lain :P

    ReplyDelete
  14. ho yeah! anda mmg playboy sejati! hahaha tips nak jadi player : senang nak let go pompuan2..hihihi

    ReplyDelete
  15. anon xbrp nk anonJune 8, 2011 at 11:12 AM

    JANGAN MENGALAH! playboy bukan PENGALAH (vince)

    bile follower hang da sampai 1.5mil, bole cube lg ngorat LS tu. hang cer bukak opis tubelawak kt cyberjaya.. sure ada 'ong' ngn LS.

    agakla if LS tak brp nk glamer & masih terlompat2 wat iklan McDonald ke Ribena ke Ovaltine.. yusri nk ke? cer tanye cer tanye ;)

    ReplyDelete
  16. cheittt!! rahsia la sangat. mai nak terajang sedaih!!!!

    ReplyDelete
  17. Kebarangkalian RAHSIA tu akan pecah bila kita pesan

    "Ko jangan bagitau orang lain pulak rahsia ni"

    atau

    "Jangan kecoh² taw rahsia aku ni"


    ;D

    ReplyDelete
  18. okeh...xboleh nak heboh2 kan kat orang nih..kene simpan rahsia tubelawak...ahaks ;)

    ReplyDelete
  19. aku dah tak minat kat kau dah.HUH!

    ReplyDelete
  20. kah kah kah kah!!!!

    saba je la.. rasie la sangat kan.. taper taper, aku simpan rasie ni.

    terbaru-->WORDLESS WEDNESDAY #2 -->.lagi. -->life is like a MEMERANG

    ReplyDelete
  21. kau playboy ?? jom berscandal dengan aku ..! ghagagaga !

    ReplyDelete
  22. sudah sudah lah jadi playboy bro... kurang sihat... hehe

    ReplyDelete
  23. hang minat menatang pa lak skunk? hahaha

    ReplyDelete
  24. hua hua hua.. xde keje.. mmg buaya darat mamat ni :P

    ReplyDelete
  25. hadoiyaiii..buaya tembaga,,,tapi tembaga laku,,buaya nye entah la,,,hahahaha,,,rahsia ni rhsia kite2 jerk,,hakhakk

    ReplyDelete
  26. ain minat kat mermaid yang first tu.. yang menyanyi tu comel gila.......

    ReplyDelete
  27. Selagi tak terikat tu, minatlah sapa pon. Kalau dah mengikat dan diikat, bawa-bawalah setia...lebih afdal tak gitu?

    ReplyDelete
  28. aku tak suka dia dah <---ayat comfort diri sndiri. HAHA .

    yeah suka barney yg jd buta dlm beastly ! buta pun nampak cool :"> auww

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates