Friday, July 29, 2011

blogger gay ini agak kuat semangatnya

blogger gay ini agak kuat semangatnya

dulu masa awal-awal aku tulis blog, aku selalu kutuk golongan2 gay (sebenar-benarnya).. memang aku tetap dengan pendirian aku.. aku diskriminasi terhadap kaum gay dan kaum lesbian (sekarang ni lesbian pun orang panggil gay jugak).. aku pun tak larat nak kira dah berapa kali ada gay mengurat aku kerana aku suka pura-pura gay dalam laman web sosial seperti facebook..

kali ni aku nak kaitkan entry ni dengan sorang mamat gay yang cuba pancing aku melalui facebook.. untuk pengetahuan anda, mamat gay ini juga adalah seorang penulis blog.. kah kah kah.. mungkin kerana banyak penulisan aku di blog yang berkaitan kutukan terhadap kaum gay, jadi dia cuba mendekati aku.. dia ada menyatakan kononnya dia memahami aku.. katanya aku saja berpura-pura diskriminasi terhadap gay kerana aku malu untuk mengaku bahawa aku sebenar-benarnya sukakan lelaki.. wtf!!

biasanya, orang seperti ini, aku akan 'unfriend' dan buat taktau ja.. tapi mungkin kerana 'will power' dia yang agak kuat, mamat gay ni cuba mendekati aku melalui yahoo messenger pula.. dia beriya-iya nak aku confess kononnya aku gay.. kah kah kah.. gila ka apa? nasib baik takdak depan mata aku.. kalau dak konfem aku terajang dia 20 kali.. ini adalah salah satu log chat aku dengan dia..


lepas aku maki dia banyak-banyak kat yahoo messenger, dia tetap tak berpuas hati.. dia tulis entry di blog pula..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Assalamualaikum,...
Salam Sayang U ols,...

This is a classic case!
Kalau seseorang tu kan anti tentang sesuatu perkara, mesti ada sesuatu yg tak kena. Mesti ada sesuatu mengenai dia ngan perkara tu.

Hati-hati kalau terjumpa dengan bloggers yang homophobia, terlalu anti dengan golongan gay. Dia sendiri mungkin gay in the closet.

perghh!! header blog siap ada bismillah, ada assalamualaikum.. pasal tu memang aku puji la.. will power dia nak pancing aku pun aku puji jugak.. tapi sayang!! DIA GAY!! kah kah kah.. go away!! syuh!! syuh!! sebab golongan seperti anda la negara boleh kena bala.. syuh!! syuh!! pi main jauh-jauh..


p/s : aku selalu mengaku gay bukan sebab aku suka main belakang atau suka lelaki.. aku mengaku gay sebab aku perasan kacak dan perasan best.. aww.. sebab tu aku mengaku gay.. kah kah kah kah!!
Share This

78 comments:

  1. HAHA! memang lawaaak.
    siap kene usha.

    ReplyDelete
  2. hang gay in closet kan?? kah3..

    ReplyDelete
  3. lahh hari tu ko kata mmg ko pernah main dgn laki. mane satu yg betul ni?? adoiiiii

    ReplyDelete
  4. hahaha adoii...sedih betul kalau muka da nsem2(kalau nsem), comel2(kalau comel) sekali gay..keciwa oooooo

    ReplyDelete
  5. aku rindu la nak geget geget manja ngan hang ayeem jemain.. auww.. kah kah kah

    ReplyDelete
  6. hehe..siap mengaku gay lagi..hehe=)

    ReplyDelete
  7. haha, gila la ade gay berkenan tu

    ReplyDelete
  8. ko gay ke?
    a'a
    nice!

    part nice tu aku takle bla dowh.. cam sial

    ReplyDelete
  9. kahkahkahkahkahkah sial betul

    ReplyDelete
  10. mak aih..yakin dengan diri sendiri itu penting!haha

    ReplyDelete
  11. ape ni? lepas sume yang kita hadapi bersama, u taknak ngaku pulak? fine, i carik lain!

    ReplyDelete
  12. semoga diberi dia jalan untuk kembali sbelom mata tertutup

    ReplyDelete
  13. kah3.. adoii.. geli ssssssiot. boleh plak soh hang ngaku hang ni gay. kalau aku, mmg kena terajang 20x pon. kui3~

    ReplyDelete
  14. hahaha.. macam2 hal lar.. macam ni pun ade.. >.<"

    ReplyDelete
  15. hehehe....ramai peminat smpaikn gay pun minat eik..:P

    ReplyDelete
  16. kau gay...kau tak oke...hahaha

    ReplyDelete
  17. haha !
    dahsyat sungguh ~
    senak perut membacanye

    ReplyDelete
  18. hahaha gle r.. euww~ kahkahkah

    ReplyDelete
  19. hahaha.. WTF.... gilok!!

    dah jumpa da blog die.. haha.. buat malu je.. buang la perkataan bismillah tue

    ReplyDelete
  20. hahahahahahaha..untunglaaaa abam tube kan encem! hahahahahahahah :D

    ReplyDelete
  21. omaigod...aku pn menci gay....adakah aku gay? err

    ReplyDelete
  22. Ijuali is straight..aku bolem kompimkan,haha

    ReplyDelete
  23. Ahaha.siap bg slm sume. mybe jenis yg beriman.XD

    ReplyDelete
  24. ko mmg gay... tk syak lgi.. hihi

    ReplyDelete
  25. gay oh gay

    dasat dasat . sampai cmtu pun ade ye

    hehe

    :)

    ReplyDelete
  26. that gay dude is super gay. damn! tak takut kena laknat ke diorang ni. kecik2 taknak mampos, bila dah besa pegi kacau anak teruna orang. ahhaha

    ReplyDelete
  27. i am gay too..


    gay selain itu bermaksud GEMBIRA, ok?

    ReplyDelete
  28. aku beriya search blog dia...

    satgi gtaw aku naaa...(kepoh2)

    ReplyDelete
  29. ko tak gay ke ijuali???

    ermm..bleh la ngorat walau pesen amek gamba dalam jamban.

    hai izuari...blablablabla

    ReplyDelete
  30. Wow! That's Gay! hahahah...mungkin dia kena tahu apa terjadi dengan kaum nabi lut kot...

    ReplyDelete
  31. mamat gay tu mesti kekurangan kasih syg..baru nak manje ngn hang dah kena penendang..
    tak wish ke birthday dia on July 14th aritu? ishhh.. "Happy Birthday ayang" (bg pihak crayon utk abg gay) ;)

    ReplyDelete
  32. haha lawak..
    aku x suka lesbo, so aku pn lesbo jgk ka??
    hahahaha

    ReplyDelete
  33. Oops..! u gay ker crayon hak hak hak...dem u..
    heheh layanjelah dia kurang kasih syg......
    tuh....;)btw i'm gay tooo kah kah kah...
    siap bismillah bagai...:)
    aperpun...selamat menyambut ramadhan :)
    juz singgah jerrr

    ReplyDelete
  34. kahkahkah..geli usus aku bc entry ni..gay ag dahsyat drpd laki..wtf.
    - Monkey D.Luffy -

    ReplyDelete
  35. i've checked out his blog. seriously gay and budget handsome mamat tu. kelakar je baca entry2 dia. mcm poser gay pun ada.

    ReplyDelete
  36. Salam bro Tubelawak,
    Apa link blog dia. Aku teruja nak tengok blog golongan yang dilaknat ni.

    ReplyDelete
  37. ahaha.. ada jugak. macam2 lah..
    untunglahhh, haha

    p/s; slamat berpuasaa ;)

    ReplyDelete
  38. haha..lawak derr..adoii..xfaham nagn golongan ni..harap2 mereka kembali ke pangkal jalan..nak nasihat xboleh sbb mesti kne counter balik..ishh

    ReplyDelete
  39. mcm sial je...siap YM lagi..hahaha!!

    ReplyDelete
  40. sygnya dah cukup sifat tp gay... meremamg bulu rome weh!

    ReplyDelete
  41. aaa..hang dok wat syok sgt entry depa awat.better hang cita pasai aq ka.pasai makwe hang ka..lagi besh.wwawaawawa

    ReplyDelete
  42. kesiannya orang-orang macam tuh. haha, gila. ape nak jadi la manusia nih kan.

    ReplyDelete
  43. gay beriman.
    haha.
    habislah ang bro..

    ReplyDelete
  44. alhamdullilah straight laki kau ye hehehe

    ReplyDelete
  45. 14 julai? apsal bsday sama dgn aku? grr. haahh

    ReplyDelete
  46. dunia tanpa sempadan nie adalah faked world..buat lah ape saja asal xberkepincangan..susah nk jwb kt akhirat nnt.anyhow i mmg peminat tegar blOg hang tube gay hensem.kehkeh.gay in clOSet.kehkeh

    ReplyDelete
  47. LOL!... Nama dia Adam kan?... siott

    ReplyDelete
  48. gay? OMG xske T^T
    sb gay cube pkat bf sy =.="
    wadehek :p

    ReplyDelete
  49. amek hg..hahaha..satgi dia pulun mai ligan tang ni xtaw la..hahaha

    ReplyDelete
  50. haha, sama la ngan aku, ada je gay nak ngorat. kalau tak layan, dia ckp aku denial... psiko betul!

    ReplyDelete
  51. ok aku dah tau sapa budak ni.
    sbb aku dah baca blogger lain tulis pasal die gay gak.

    ReplyDelete
  52. tempat kesukaan drg kat gym sebab dorng sentiasa jaga body dorang supaya nampak tough dan suka ngorat org dlm bilik mandi...

    ReplyDelete
  53. yg ko ni pun satu bro...bukan salah mamat tu semata-mata gak.yg ko declare kat info yg ko gay, mmg la dia kejar ko.haha...

    aku perasan gak mende ni.walaupun dorang gay, dorang still 'beriman'. aku ni selalu gak gi usha mende2 gini.haha...yg penting, masih ramai yg mengaku dorang muslim, tpi orientation...failed!

    ReplyDelete
  54. kamu gay kah ??? ha ha ha.....Ni Kali lah..

    ReplyDelete
  55. ceh. gelak sakan aku. nasib tak putus nafas. adoyaii~

    ReplyDelete
  56. nasib kau la bila kena usha dengan gay kan.Aku pun gay pasal aku bajet macho dan cool.Bukan gay dengan lawan sejenis.Haremm! haha

    ReplyDelete
  57. hakhakhak.. tu la.. ske sgt mgaku gay.. kan dh ade admire.. :D

    ReplyDelete
  58. hahaha...
    muka ko jambu sgt kot..tu yg dia nak try..
    dulu pernah juga lesbian add ym..
    ntah mana dia dpt..
    bila tau dia lesbian ape lagi..
    terus permanent offline la...huhu..

    ReplyDelete
  59. aku jadik was2,, hahaha

    ReplyDelete
  60. kenape kau was2??

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates