Friday, July 29, 2011

blogger gay ini agak kuat semangatnya

dulu masa awal-awal aku tulis blog, aku selalu kutuk golongan2 gay (sebenar-benarnya).. memang aku tetap dengan pendirian aku.. aku diskriminasi terhadap kaum gay dan kaum lesbian (sekarang ni lesbian pun orang panggil gay jugak).. aku pun tak larat nak kira dah berapa kali ada gay mengurat aku kerana aku suka pura-pura gay dalam laman web sosial seperti facebook..

kali ni aku nak kaitkan entry ni dengan sorang mamat gay yang cuba pancing aku melalui facebook.. untuk pengetahuan anda, mamat gay ini juga adalah seorang penulis blog.. kah kah kah.. mungkin kerana banyak penulisan aku di blog yang berkaitan kutukan terhadap kaum gay, jadi dia cuba mendekati aku.. dia ada menyatakan kononnya dia memahami aku.. katanya aku saja berpura-pura diskriminasi terhadap gay kerana aku malu untuk mengaku bahawa aku sebenar-benarnya sukakan lelaki.. wtf!!

biasanya, orang seperti ini, aku akan 'unfriend' dan buat taktau ja.. tapi mungkin kerana 'will power' dia yang agak kuat, mamat gay ni cuba mendekati aku melalui yahoo messenger pula.. dia beriya-iya nak aku confess kononnya aku gay.. kah kah kah.. gila ka apa? nasib baik takdak depan mata aku.. kalau dak konfem aku terajang dia 20 kali.. ini adalah salah satu log chat aku dengan dia..


lepas aku maki dia banyak-banyak kat yahoo messenger, dia tetap tak berpuas hati.. dia tulis entry di blog pula..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Assalamualaikum,...
Salam Sayang U ols,...

This is a classic case!
Kalau seseorang tu kan anti tentang sesuatu perkara, mesti ada sesuatu yg tak kena. Mesti ada sesuatu mengenai dia ngan perkara tu.

Hati-hati kalau terjumpa dengan bloggers yang homophobia, terlalu anti dengan golongan gay. Dia sendiri mungkin gay in the closet.

perghh!! header blog siap ada bismillah, ada assalamualaikum.. pasal tu memang aku puji la.. will power dia nak pancing aku pun aku puji jugak.. tapi sayang!! DIA GAY!! kah kah kah.. go away!! syuh!! syuh!! sebab golongan seperti anda la negara boleh kena bala.. syuh!! syuh!! pi main jauh-jauh..


p/s : aku selalu mengaku gay bukan sebab aku suka main belakang atau suka lelaki.. aku mengaku gay sebab aku perasan kacak dan perasan best.. aww.. sebab tu aku mengaku gay.. kah kah kah kah!!


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
78 Comments
Comments


78 comments:

i am ain said...

that's is so gay. haha :D

nurain.samsudin said...

HAHA! memang lawaaak.
siap kene usha.

Anonymous said...

hang gay in closet kan?? kah3..

Ayeem Jemain said...

lahh hari tu ko kata mmg ko pernah main dgn laki. mane satu yg betul ni?? adoiiiii

ASyraff Ryu said...

gay

SaYraH WonDerLanD said...

hahaha adoii...sedih betul kalau muka da nsem2(kalau nsem), comel2(kalau comel) sekali gay..keciwa oooooo

crayon said...

aku rindu la nak geget geget manja ngan hang ayeem jemain.. auww.. kah kah kah

Ieja zukhi said...

hehe..siap mengaku gay lagi..hehe=)

dLa Suri said...

haha, gila la ade gay berkenan tu

anti gay said...

ko gay ke?
a'a
nice!

part nice tu aku takle bla dowh.. cam sial

Apih said...

kahkahkahkahkahkah sial betul

fqh.m said...

mak aih..yakin dengan diri sendiri itu penting!haha

Wadi AR said...

confident beb

Faiz Tapit said...

ape ni? lepas sume yang kita hadapi bersama, u taknak ngaku pulak? fine, i carik lain!

cik pha said...

semoga diberi dia jalan untuk kembali sbelom mata tertutup

SoutulMujahid said...

kah3.. adoii.. geli ssssssiot. boleh plak soh hang ngaku hang ni gay. kalau aku, mmg kena terajang 20x pon. kui3~

Shaherah said...

hahaha.. macam2 hal lar.. macam ni pun ade.. >.<"

Wahidah said...

hehehe....ramai peminat smpaikn gay pun minat eik..:P

Lurunna said...

kau gay...kau tak oke...hahaha

Idayu Harun said...

haha !
dahsyat sungguh ~
senak perut membacanye

adeQ Ika said...

hahaha gle r.. euww~ kahkahkah

forever love said...

hahaha.. WTF.... gilok!!

dah jumpa da blog die.. haha.. buat malu je.. buang la perkataan bismillah tue

Alya Esprézzo said...

hahahahahahaha..untunglaaaa abam tube kan encem! hahahahahahahah :D

nur hidayah said...

omaigod...aku pn menci gay....adakah aku gay? err

Izat Tarmizi said...

Ijuali is straight..aku bolem kompimkan,haha

Gogoreng Ada said...

Ahaha.siap bg slm sume. mybe jenis yg beriman.XD

belogkiter said...

ramainya kekasih u dalam ni

Nuyu said...

ko mmg gay... tk syak lgi.. hihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gay oh gay

dasat dasat . sampai cmtu pun ade ye

hehe

:)

Bob Merley said...

that gay dude is super gay. damn! tak takut kena laknat ke diorang ni. kecik2 taknak mampos, bila dah besa pegi kacau anak teruna orang. ahhaha

Missy Ra said...

i am gay too..


gay selain itu bermaksud GEMBIRA, ok?

Yuyu Musa said...

aku beriya search blog dia...

satgi gtaw aku naaa...(kepoh2)

Yuyu Musa said...

ko tak gay ke ijuali???

ermm..bleh la ngorat walau pesen amek gamba dalam jamban.

hai izuari...blablablabla

taliff said...

Wow! That's Gay! hahahah...mungkin dia kena tahu apa terjadi dengan kaum nabi lut kot...

cewek.medusa said...

mamat gay tu mesti kekurangan kasih syg..baru nak manje ngn hang dah kena penendang..
tak wish ke birthday dia on July 14th aritu? ishhh.. "Happy Birthday ayang" (bg pihak crayon utk abg gay) ;)

farra said...

hahahhaa..giler lor!!

Anne Nurain said...

haha lawak..
aku x suka lesbo, so aku pn lesbo jgk ka??
hahahaha

Ain Zulaikha said...

u gay u go away!

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

Oops..! u gay ker crayon hak hak hak...dem u..
heheh layanjelah dia kurang kasih syg......
tuh....;)btw i'm gay tooo kah kah kah...
siap bismillah bagai...:)
aperpun...selamat menyambut ramadhan :)
juz singgah jerrr

Anonymous said...

kahkahkah..geli usus aku bc entry ni..gay ag dahsyat drpd laki..wtf.
- Monkey D.Luffy -

Ym.Bundle said...

i'm gay too..wakakaka

Yunne Osman said...

i've checked out his blog. seriously gay and budget handsome mamat tu. kelakar je baca entry2 dia. mcm poser gay pun ada.

Na'im Nikmat said...

Salam bro Tubelawak,
Apa link blog dia. Aku teruja nak tengok blog golongan yang dilaknat ni.

Scha Aryana said...

ahaha.. ada jugak. macam2 lah..
untunglahhh, haha

p/s; slamat berpuasaa ;)

Mr. Kay Poh said...

kewl!

misyamissyou said...

haha..lawak derr..adoii..xfaham nagn golongan ni..harap2 mereka kembali ke pangkal jalan..nak nasihat xboleh sbb mesti kne counter balik..ishh

Alin said...

dia hensem tak? hehe

KecohAbes said...

mcm sial je...siap YM lagi..hahaha!!

KiN said...

sygnya dah cukup sifat tp gay... meremamg bulu rome weh!

rara91 said...

aaa..hang dok wat syok sgt entry depa awat.better hang cita pasai aq ka.pasai makwe hang ka..lagi besh.wwawaawawa

eiela said...

kesiannya orang-orang macam tuh. haha, gila. ape nak jadi la manusia nih kan.

Farhanah Mokthar said...

gay beriman.
haha.
habislah ang bro..

wannurfazrini said...

alhamdullilah straight laki kau ye hehehe

wannurfazrini said...

*lagi

nada hanis said...

hang gay -_-

NOOR FATIN said...

14 julai? apsal bsday sama dgn aku? grr. haahh

Cikgu Jaja™ said...

dunia tanpa sempadan nie adalah faked world..buat lah ape saja asal xberkepincangan..susah nk jwb kt akhirat nnt.anyhow i mmg peminat tegar blOg hang tube gay hensem.kehkeh.gay in clOSet.kehkeh

epics said...

penampaq nak?

Anonymous said...

LOL!... Nama dia Adam kan?... siott

siGADISbiruMUDA :) said...

gay? OMG xske T^T
sb gay cube pkat bf sy =.="
wadehek :p

cik bulan said...

amek hg..hahaha..satgi dia pulun mai ligan tang ni xtaw la..hahaha

Zulfikar Hazri said...

haha, sama la ngan aku, ada je gay nak ngorat. kalau tak layan, dia ckp aku denial... psiko betul!

Affan said...

ok aku dah tau sapa budak ni.
sbb aku dah baca blogger lain tulis pasal die gay gak.

perondajaketbiru74 said...

tempat kesukaan drg kat gym sebab dorng sentiasa jaga body dorang supaya nampak tough dan suka ngorat org dlm bilik mandi...

Lelord said...

ekekekkekeee macam2

APAN said...

yg ko ni pun satu bro...bukan salah mamat tu semata-mata gak.yg ko declare kat info yg ko gay, mmg la dia kejar ko.haha...

aku perasan gak mende ni.walaupun dorang gay, dorang still 'beriman'. aku ni selalu gak gi usha mende2 gini.haha...yg penting, masih ramai yg mengaku dorang muslim, tpi orientation...failed!

Yus Tawau said...

kamu gay kah ??? ha ha ha.....Ni Kali lah..

biskut said...

ceh. gelak sakan aku. nasib tak putus nafas. adoyaii~

Miss Dolce and Gabbana said...

nasib kau la bila kena usha dengan gay kan.Aku pun gay pasal aku bajet macho dan cool.Bukan gay dengan lawan sejenis.Haremm! haha

imnabila said...

hakhakhak.. tu la.. ske sgt mgaku gay.. kan dh ade admire.. :D

LADIT_14CELL said...

hahahahaa,,mantaaaaab sob,,

afeb pilah said...

ahahaha! hadoi~~

KiUk said...

hahaha...
muka ko jambu sgt kot..tu yg dia nak try..
dulu pernah juga lesbian add ym..
ntah mana dia dpt..
bila tau dia lesbian ape lagi..
terus permanent offline la...huhu..

aten qylah said...

haha,lawak gila

Medicine of herbal said...

aneh2 z klen...lawak2

Anonymous said...

aku jadik was2,, hahaha

Anonymous said...

kenape kau was2??

intanurulfateha said...

maen belakang? ohh em geeeeee

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk