Tuesday, January 24, 2012

antara kumpulan paling merbahaya di dunia

antara kumpulan paling merbahaya di dunia

bila dah umur dah lebih 1/4 abad ni, rasa geli anak tekak kalau nak sembang pasal gangster, samseng, jenayah dan lain-lain.. hahaha.. tapi tak sangka masih ramai orang kita yang sudah berumur, ta'asub dengan perkara-perkara seperti ini.. buat malu ja kalau anda (lelaki) dah ada anak bini, tapi dok bangga dengan 'group' atau 'gang' anda kononnya anda paling hebat dan paling kuat.. kah kah kah.. woi!! nak sembang gangster, pegi sembang dengan budak-budak kecik yang baru nak tumbuh bulu kote boleh la woi.. kah kah kah..

walaupun aku tak suka dengar cerita pasal gangster, samseng dan seantaranya ni, tapi aku nak kongsi dengan anda semua senarai kumpulan-kumpulan samseng paling merbahaya didunia.. ini bukan perkara main-main.. kalau anda terserempak dengan kumpulan-kumpulan ini, sila lari sejauh mungkin.. seriously!!


aryan brotherhood (america)


mexican zoot ladies



mara salvatrucha 13 (los angeles)


yakuza family (japan)


chinese triads (china)


la eme (mexico)


the crips (african american)


the mungiki (kenyan)


la nuestra (mexican american)


bosozoku bikerz gang (japan)



scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll



rempit gergasi (malaysia)



pui brotherhood (malaysia)
juga dikenali sebagai "bukakke-kahak"


p/s : yang last sekali tu, kalau anda tak lari, konfem melekat la kahak dan gelema hijau kat muka anda.. seram kan?
Share This

24 comments:

  1. wakakak rempit gergasi! giant! LOL

    memang gampang aku tengok gemok sial babi tu yg serbu masuk ke dewan orang baharum suck!

    ReplyDelete
  2. terbaik bro yg last2 tu pling samseng ah :)

    ReplyDelete
  3. samseng mexico tu nampak macam stylo habis kemain lagi.

    ReplyDelete
  4. intro da baik.... tp yg last 2? hahahaha....... trus rasa nak pecah perut aq baca...... :)

    ReplyDelete
  5. ahahah ! bodoh ah...yg last tu plg bangang~

    ReplyDelete
  6. demm..ni fakta..bukakke-kahak raja segala gengster..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  7. hahahaah bukkake-kahak.

    ReplyDelete
  8. gengster last tu.. time bulu kote br nak tumbuh dia mengalami tumbesaran yg tak sempurna agaknya. ahahaha

    tubelawak jaguh apa plak time baru tumbuh bulu?.. keliling kampung ngan basikal chopper? muka samseng sambil kunyah jambu?

    ReplyDelete
  9. MS 13 terbaikk...

    ReplyDelete
  10. hahaha. bangun2 baca entri hang.

    p/s: hai cewek medusa. ley kenal?

    ReplyDelete
  11. "bukkake"...kah..kah..kah.....meleleh leleh la jawabnye

    ReplyDelete
  12. bila tengok gambar atas2 tu tak gerun sangat. tapi bila scroll sampai gambar paling bawah tu terus rasa nak pi toilet. takutnya..

    ReplyDelete
  13. takot siot..muka bole tahan gengster la!!

    ReplyDelete
  14. aku gelak tgk pic yg last sbb teringat vdeo yg kau buat tu... hahaha,...

    ReplyDelete
  15. Sahaja aku copy paste post ini kerana sempoi kah3.....

    ReplyDelete
  16. yang last tu memang ceq takut ^_~

    ReplyDelete
  17. adaa lagiii. kta pn tau sapa dan apa organisasi diorang tu. hahaha

    ReplyDelete
  18. puiih la lu.. itu pun takut pondan ka lu.. mcm bang nuar kasi jubor

    ReplyDelete
  19. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

    ReplyDelete
  20. Would be better if ada elaboration cerita for each gangster, apa yang gangster sangat depa ni. hehe. cadangan ja na pasal google search tak membantu. :)

    p.s : cool gila 'mexican zoot ladies'

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates