Tuesday, January 24, 2012

antara kumpulan paling merbahaya di dunia

bila dah umur dah lebih 1/4 abad ni, rasa geli anak tekak kalau nak sembang pasal gangster, samseng, jenayah dan lain-lain.. hahaha.. tapi tak sangka masih ramai orang kita yang sudah berumur, ta'asub dengan perkara-perkara seperti ini.. buat malu ja kalau anda (lelaki) dah ada anak bini, tapi dok bangga dengan 'group' atau 'gang' anda kononnya anda paling hebat dan paling kuat.. kah kah kah.. woi!! nak sembang gangster, pegi sembang dengan budak-budak kecik yang baru nak tumbuh bulu kote boleh la woi.. kah kah kah..

walaupun aku tak suka dengar cerita pasal gangster, samseng dan seantaranya ni, tapi aku nak kongsi dengan anda semua senarai kumpulan-kumpulan samseng paling merbahaya didunia.. ini bukan perkara main-main.. kalau anda terserempak dengan kumpulan-kumpulan ini, sila lari sejauh mungkin.. seriously!!


aryan brotherhood (america)


mexican zoot ladies



mara salvatrucha 13 (los angeles)


yakuza family (japan)


chinese triads (china)


la eme (mexico)


the crips (african american)


the mungiki (kenyan)


la nuestra (mexican american)


bosozoku bikerz gang (japan)



scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll


scroll



rempit gergasi (malaysia)



pui brotherhood (malaysia)
juga dikenali sebagai "bukakke-kahak"


p/s : yang last sekali tu, kalau anda tak lari, konfem melekat la kahak dan gelema hijau kat muka anda.. seram kan?


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
24 Comments
Comments


24 comments:

Anonymous said...

hahaha,sengal.

Anonymous said...

wakakak rempit gergasi! giant! LOL

memang gampang aku tengok gemok sial babi tu yg serbu masuk ke dewan orang baharum suck!

Affan said...

awww haha

harith said...

terbaik bro yg last2 tu pling samseng ah :)

cik pha said...

samseng mexico tu nampak macam stylo habis kemain lagi.

SLY WATANABE said...

intro da baik.... tp yg last 2? hahahaha....... trus rasa nak pecah perut aq baca...... :)

Anonymous said...

ahahah ! bodoh ah...yg last tu plg bangang~

joegrimjow said...

LOL
dah agak!

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

demm..ni fakta..bukakke-kahak raja segala gengster..kehkehkeh..

Anonymous said...

hahahaah bukkake-kahak.

cewek.medusa said...

gengster last tu.. time bulu kote br nak tumbuh dia mengalami tumbesaran yg tak sempurna agaknya. ahahaha

tubelawak jaguh apa plak time baru tumbuh bulu?.. keliling kampung ngan basikal chopper? muka samseng sambil kunyah jambu?

Anonymous said...

MS 13 terbaikk...

epics said...

hahaha. bangun2 baca entri hang.

p/s: hai cewek medusa. ley kenal?

Anonymous said...

"bukkake"...kah..kah..kah.....meleleh leleh la jawabnye

Fina Fento said...

bila tengok gambar atas2 tu tak gerun sangat. tapi bila scroll sampai gambar paling bawah tu terus rasa nak pi toilet. takutnya..

NANI DAYANI said...

takot siot..muka bole tahan gengster la!!

EQITO said...

aku gelak tgk pic yg last sbb teringat vdeo yg kau buat tu... hahaha,...

Na'im Nikmat said...

Sahaja aku copy paste post ini kerana sempoi kah3.....

Umihoney said...

yang last tu memang ceq takut ^_~

Lord Ajyp said...

adaa lagiii. kta pn tau sapa dan apa organisasi diorang tu. hahaha

Anonymous said...

puiih la lu.. itu pun takut pondan ka lu.. mcm bang nuar kasi jubor

Anonymous said...

hahahahaaa

anak-jelex said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

bhmnani said...

Would be better if ada elaboration cerita for each gangster, apa yang gangster sangat depa ni. hehe. cadangan ja na pasal google search tak membantu. :)

p.s : cool gila 'mexican zoot ladies'

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk