Tuesday, December 22, 2009

2 girls 1 cup prank!!

sebelum anda tengok video prank ni, aku nak jelaskan "2 girls 1 cup" ni adalah tajuk video porn yang sgt menjijikkan dimana ada 2 org awek cun melakukan aktiviti seks yang tak normal.. aku dah tgk.. sgt menjijikkan, nasehat aku kat korang semua, BAIK JANGAN TGK!!.. kalau nak tgk gak, boleh tgk kat sini LINK.. video yang kat bawah ni adalah video yang telah diberikan oleh seorang cucu mithali kepada nenek dia.. tgk laa reaksi nenek dia bila tgk porn makan taik!! wkakakaka



uh uh uh... uwek.. marah2.. geli... tapi masih menonton.. lawak kan nenek ni?


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
3 Comments
Comments


3 comments:

cik syazni said...

aku nyesal klik link tu.. eeeeeeeeeewwwwwwwwwwww!

Anonymous said...

no no...i can't....!!ha ha ha...

ammar mohd said...

macam sial doe , p bnyak gile keluar ,

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk