Tuesday, December 22, 2009

2 girls 1 cup prank!!

2 girls 1 cup prank!!

sebelum anda tengok video prank ni, aku nak jelaskan "2 girls 1 cup" ni adalah tajuk video porn yang sgt menjijikkan dimana ada 2 org awek cun melakukan aktiviti seks yang tak normal.. aku dah tgk.. sgt menjijikkan, nasehat aku kat korang semua, BAIK JANGAN TGK!!.. kalau nak tgk gak, boleh tgk kat sini LINK.. video yang kat bawah ni adalah video yang telah diberikan oleh seorang cucu mithali kepada nenek dia.. tgk laa reaksi nenek dia bila tgk porn makan taik!! wkakakaka



uh uh uh... uwek.. marah2.. geli... tapi masih menonton.. lawak kan nenek ni?


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

3 comments:

  1. aku nyesal klik link tu.. eeeeeeeeeewwwwwwwwwwww!

    ReplyDelete
  2. no no...i can't....!!ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. macam sial doe , p bnyak gile keluar ,

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates