Tuesday, December 22, 2009

boxxy si gadis hyper-active

boxxy dah jadi kontroversi kat youtube.. ada yang cakap dia ni berlakon atau buat-buat hyperactive ja kat youtube.. so lepas video dia meletup, banyak yang buat reply kepada video dia.. ada yang tak puas hati sebab video dia dapat jumlah hit yang banyak, ada gak yang menyokong si boxxy ni.. ni video asal si boxxy :



ni pulak salah satu video reply kepada boxxy.. boleh pulak dia buat muka camtu sampai 5 minit.. ulang lagi sekali pulak tu.. rasa cam nak pijak ja muka dia.. wakakaka.. tapi ada kesungguhan dalam menghasilkan video sendiri.. tahniah!!




Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
0 Comments
Comments


0 comments:

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk