Friday, January 1, 2010

audition one in a million

kenapa bro ni tak menang sebagai one in a million?? kenapa mesti tomok yang menang?? kenapa?? kenapa?? bro, iklas dari aku, kau sangat istimewa.. kau lain dari yang lain.. kau satu dalam sejuta..



taun depan datang la lagi audition, insyaallah kau terpilih masok dalam blog tubelawak lagi sebab kau 'satu dalam sejuta'... wakakakakakka


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
5 Comments
Comments


5 comments:

bellar0ssa said...

haha.ni sekali tengok macam nk nyanyi nasyid.deyh.pelik2.kalo dah mcm ni lah gayanya.mmglah 1 in a million kot.

TerrickCEF said...

err ape jadahnye ni?

Miccalamcka said...

hahah! nervous tu kot..sebab tu terpacak je..first time dtg audition la tu :)

sha89 (bini kepada Kim Hyun Joong haha) said...

perghh...nmpk sgt tgh nervous...xtau nk pndg mane hahahah

alamina said...

hahahahah .. entry kau mmg best la ,, ranjo org byk ..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk