Sunday, January 17, 2010

bukti perempuan cakap banyak

ahahaha.. mesti ramai perempuan bengang ngan post aku kali ni.. bukan nak menghina nak mengutuk semua kaum perempuan.. aku tau bukan semua orang perempuan 'banyak mulut' ada jugak yang pendiam.. kan?? saja nak post sekadar nak berhibur nak share video lawak ngan korang semua.. bawah ni video bayi perempuan yang cakap banyak.. sangat comel~ wahhh!!



yang ni pulak gengster sekolah versi perempuan.. sembang-sembang, umpat-umpat pasal boifren.. perhatikan perempuan yang duduk tengah-tengah tu.. suara nak rock ja.. ahahahaha



apa-apa pun, kaum lelaki pun ada yang 'banyak mulut'.. contohnya aku sendiri.. wakakakaka... wahai kawan-kawan, ampunkan segala dosa-dosa aku ya! peace no war~


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
11 Comments
Comments


11 comments:

eykameow said...

memang lucu !!! kah kah kah

Akupuntatau said...

yg vid baby tuh sgt cool. ckp laju gler. e2 mse kecik. klo da bsr... adeh~

AuRorA DiAnA said...

sgt cute itu baby...i loike!

Anonymous said...

baby & pengawas tu comel la plak..

Anonymous said...

gler x senonoh dak pompuan tue duduk...but the baby cute bangat..!

Cik Miza said...

msti bapak bby tu bannga ada ank macam tu

&&&&

mesti mati kene basuh budak2 sekolah tu kalau bapak dorg tgk clip tu..

sumpah meluat gile aku tgk!

SnowladieS said...

seriously..pmpn mmg byk ckp..
even dlm kajian n islam ckp pmpn more explanation which is byk ckp lah..haha
and boys? more to conclusion .
that's it.

SnowladieS said...

pmpn mcm ni scary la..
dlu skola pmpn gak..
tapi yg jenis mcm ni biase kls blkg je hee -.-"

JIEHA najihah ;D said...

aishh,sekolah mane tu,buruk benar perangai nyee.astagfirullah

L.e.M.o.n said...

comel bby tu ! nth ape jer yg nk dcerita...=)

mahfudzah said...

hahahaha.sabau jelah jadik perempuann.shh

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk