Thursday, January 21, 2010

sesiapa pun boleh jadi terkenal

empat atau lima tahun lepas mesti ramai dah tengok video ni kan? two chinese boy - as long as you love me.. diorang ni sangat famous sehingga dipanggil ke rancangan talkshow di china.. buat memek muka pun boleh masok tv.. ehehehe..



two chinese boy tu cerita lama.. dah ketinggalan zaman.. sekarang ni ada dua orang filipina lak yang famous.. video diorang pun dapat hit berjuta-juta gak.. tgk laa video diorang kat bawah ni.. mnyampah pun ada..



ehehehe.. tapi lepas aku tengok impak dari video gedik-gedik diorang tu, aku terpaksa mendiamkan diri.. nak tengok apa hasil dari video gedik-gedik diorang?? nah~



ni iklan kedua diorang.. buat benda simple-simple ja pon boleh jadi model iklan :( uh uh.. kalau kat malaysia, korang post video camtu.. konfem kena maki kan??


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
1 Comments
Comments


1 comments:

Ieda Si Gadis Filem said...

Lawak + menyampah pun ada :)

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk