Wednesday, February 17, 2010

super mario world yang mengerikan

kali ni aku nak korang semua tengok game review yang lawak.. taktau la kot aku sorang ja yang rasa review ni lawak, atau semua orang pon rasa lawak.. tapi kalau korang ni semua gamers dari zaman NES dan SNES, mesti korang semua seronok dengar review game old skool ni dari mamat yang tak dikenali ni.. nak kata chelaka pon bukan, nak kata ter-over pon bukan.. ahahaha..

video : super mario world is a scary game

kalau korang tak tergelak tu sori la eh.. aku sangat suka video ni.. kalau aku tak suka aku takkan post.. sebab semua video yang aku share kat blog ni adalah video-video yang aku suka sahaja.. kalau aku suka sudah pasti akan aku share kat sini.. kalau video tu korang ja suka, dan aku pulak tak suka, aku takkan post.. sebab? suka hati aku lah!! blog aku.. ahahahaha..


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
15 Comments
Comments


15 comments:

cik syazni said...

hahahahah! lawak2!

crayon said...

aaaa.. kan aku dah cakap, kalau tak lawak, aku tak letak kat sini.. ahahahah... quality come 1st

sitikus said...

hahahaha....yg ni lawak.

salina said...

hahah..ingat kan ape la td

maisyara Pot! Pot! said...

sengal! sian gak die jerit2 cm gitu.. ahaks! NO! NO! NOOOOO!!! :P

Hany said...

sumpah klakaa :P

Emora Valeria said...

ok sumpah lawak!

MaL said...

bodo lawak giler ..
oh my god ?
take that u mother fucker !
wkakakaka

Cik Biol said...

sumpah gelak mcm siot je aku wakaka

Muhammad Adlail B Noorazam said...

thx la bro.
aku tgk rmi2 video ni.
klaka nk mampos.
haha.

Megat Azfar said...

emo giler main game!!

Deew and Bandages said...

kat dunia nyata hang pelawak dak? saja tanya

.:hanif.razali:. said...

ntah pape je org yg review tuh..haha..lawak je..

Apel D. Doragon said...

bro..ce try tgk youtube, kat channel college humor... diorang byk wat spoof ntuk game2 camni.. lagi bedepot lawak dia.. sbab diorg pro:) yg ni cam noob je.. im just saying :)

Mat GitarKapok said...

bangang gak mamat ni.. adui sedih aku tgk dia main game camtuh..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk