Friday, February 12, 2010

video lawak mat rempit

mat rempit? jangan dihina, jangan dimaki.. mereka pon manusia jugak.. mereka cuma perlukan dorongan dan didikan yang lebih.. masa usia muda remaja ni memang laa niat di hati tu nak seronok-seronok ja.. siapa-siapa pon macam tu gak kan? mesti akan buat kesalahan dulu sebelum sedar kesalahan diri.. ahahaha aku bekap mat rempit!! cewah... ni aku ada contoh terbaik video mat rempit yang telah belajar dari kesilapan.. sekarang dengar cerita dia dah bertaubat dah.. jadi orang baik-baik (ikut suka aku ja cakap camni).. ahahaha.. tengok jangan tak tengok... tak tengok aku trajang hampa semua..

video : mat rempit yang kecundang lalu bertaubat

korang ingat mat rempit ni takdak guna kepada negara? kalau kat kedah, setiap weekend ataupun pada cuti perayaan, mesti ada mat rempit beraksi area jalan stadium alor star.. mat saleh, mat negro, orang-orang thailand pon lepak ramai-ramai tepi jalan tau.. nak tengok mat rempit beraksi.. ini adalah salah satu cara menarik minat pelancong untuk datang ke negara kita.. ahahahahaa... tengok video ni pulak.. video mat rempit melakukan amal kebajikan.. amacam?? berubah pendapat tentang mat rempit?? majulah rempit untuk negara!!

video : mat rempit racing untuk membantu keluarga


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
3 Comments
Comments


3 comments:

pemandu cute said...

Ye la tu insaf...

Anonymous said...

sakit perut jap tengok video mcm gini..lepak !

Rani Rashid said...

gile...video ni..mati2 aku ingt org tu nk merempit...rupanya nak tebas rumput..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk