Friday, February 12, 2010

kembar micheal jackson

micheal jackson seorang lagenda yang sangat berbakat dalam dunia seni.. pemergian beliau menimbulkan kontroversi pulak tu bekaitan dengan agama sebenar beliau.. aku malas nak cakap pasal tu.. sekarang ni aku nak cakap pasal kembar micheal jackson yang mempunyai bakat yang sama, style yang sama dan gaya yang sama dengan dia.. cuma, tak diberi perhatian atau dia tidak pandai untuk menyerlahkan dirinya..

aku berasa sedikit kecewa kerana manusia berbakat seperti ini tidak diberikan perhatian oleh masyarakat.. bagi aku, bakat itu lebih penting dari rupa.. apa-apa pun, aku harap lepas ni lebih ramai mengenali kembar micheal jackson ni.. ahahaha.. 


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
1 Comments
Comments


1 comments:

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk