Monday, March 15, 2010

akibat tak sabar mandi sungai

akibat tak sabar mandi sungai

ahaha.. dua hari aku tak update blog.. minta maaf dengan semua orang sebab aku busy sikit dua hari ni.. aku balik ke kampung halaman sebab ada kenduri.. ok.. disebabkan aku balik ke kampung halaman, aku nak bercerita sikit pasal berkelah bersama keluarga.. dulu, aku selalu berkelah bersama keluarga aku.. aku seorang yang tidak pandai berenang, jadi bila pergi ke tempat-tempat seperti pantai dan sungai, aku sedikit malu-malu untuk terjun dahulu.. aku takut bila aku terjun, kaki aku tak sentuh dasar.. aku takut lemas.. ahahaha.. tapi bila dah besar sikit, dah ramai kawan, aku selalu pergi berkelah bersama kawan-kawan.. bila dengan kawan-kawan ni aku cepat belajar.. aku dah pandai berenang sikit-sikit..


dulu masa zaman aku sekolah menengah, aku selalu ponteng sekolah dan pergi ke bukit wang (tempat rekreasi air terjun yang femes dekat jitra kedah).. bila sampai ja dekat kawasan air terjun tu, masing-masing nak tunjuk terer dan tak sabar-sabar nak tunjuk kemahiran masing-masing.. ada yang berlari pakai baju, tapi bila terjun, baju dah hilang.. ajaib sungguh.. ada jugak yang sebelum terjun tu sehat ja.. tapi bila terjun, kepala berdarah dengan ajaibnya sebab terantuk kat batu.. ahahaha.. tapi video ni paling super ajaib.. punya laa tak sabar-sabar nak terjun.. sampai jadi camni haa..

video : akibat tak sabar nak mandi sungai


Related Posts with Thumbnails
Share This

12 comments:

  1. sian.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. dulu aku lepas skula sanggup masuk hutan nak pegi air terjun "SAKRATUL MAUT".. ganeh botul nama air terjun tu.. haha

    ReplyDelete
  3. uitsss..
    dasyat2..
    mmg btol2 xsbar nk mndi laa org 2..
    smpai bwak masok kete skali..
    hahaaa~

    ReplyDelete
  4. kete tu dah lama tak mandi..nak gak merasa air..ehehe..mandikan dia abis abisan..


    akibat mandi sungai..
    mati..bila lintah masuk dlm anu dia..

    ni kes budak kat kelantan..ada kat page gue..ehehe.. www.syoknyadownload.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ni nak test model baru kete selam convertible ke.
    aku sampai skang xreti berenang, sebab tu takot nk mandi sungai.

    ReplyDelete
  6. kesian tuh..
    kete tuh..
    harta tuh..
    sob2...

    ReplyDelete
  7. huuu,best nyer mandi sungai!!sangat suke~

    ReplyDelete
  8. klakar la tukang pencerita kejadian~~

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates