Monday, March 15, 2010

lelaki perdaya wanita 92 kali

dulu masa aku kecik, aku ingat lagi zaman perogol bersiri yang femes kat malaysia ni.. ramai wanita jadi mangsa perogol bersiri tu.. kalau rogol, lepas tu lepaskan ok lagi.. ni tak, dia rogol pastu dia bunuh lak.. ngeri kan? dulu lepas kes mona fendi, kalimuthu (bentong kali) dan lepas tu baru femes kes perogol bersiri (dalam taun 90an) tapi si perogol tu tak kena tangkap kot rasanya.. aku tak pasti sebab benda dah lama.. ahahah.. banyak lagi benda penting yang aku nak kena ingat.. baik aku ingat nama cikgu aku masa tadika dulu daripada aku ingat pasal perogol bersiri.. ahahaha..


aku paling benci lelaki yang suka perdaya wanita.. sebab apa, sebab lelaki macam ni lah, banyak wanita jadi andartu.. kesian kat wanita.. nak ambik andartu jadi bini dan nak kawin lebih dari satu kang bini first mengamok lak.. ayat tak cukup power nak pasang bini ramai-ramai.. ahaha.. tapi entry aku kali ni, aku nak review pasal sorang mamat ni.. dia berjaya perdaya wanita sebanyak 92 kali.. tiger wood pon kalah tau!! super hebat kan?? ketilka dia perdayakan wanita, dia boleh rakam video pulak tu.. tak berhati perut langsung!! dahlaa perdaya wanita, rakam pulak tu!! memang dasar buaya pakai baju polo dan kaca mata hitam jenama armani.. tengok video ni.. kalau jumpak lelaki ni, passing kat aku.. aku nak terajang perut dia..


video :  lelaki perdaya wanita 92 kali dengan kejam


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
15 Comments
Comments


15 comments:

TiKa LEh said...

vdeo pe tu??tkot aku nk buka...

crayon said...

video sakit hati tengok.. ehehe

Kyuubi_85 said...

intrnet aku lembab xdpt buka video tu.. :(

maisyara Pot! Pot! said...

agk2 yea, ko ade perut mcm dye tu ke? xD

Hanida Ibrahim said...

hehehe....

noor afzan said...

aiyark...scary siot..

zaiMi said...

wah hebatnya lelaki tu. rasa macam nak menuntut ilmu dengan dia je. haha

eja_zek said...

gambar PERUT semata2....

paan said...

xberminat aku nak bukak pas tgk gambar kat atas tue...

blueCITY® said...

adeh,

dah kena sekali
wat apa nak caya kali ke 2?

bodoh la nama nya

opssssss

grrrrrrr

tubelawak!!!


xoxo

Weed and Bandages said...

orang tua bogel aku takmo tengok. budak-budak bogel takpa. haha

Fina Fento said...

gambar kat atas tu menggangu perasaan saya :-s

Azrul Hisham said...

uikk...nampak montot...tutup mata semua...hehe (^_^)

chienta zieya said...

hahaha .. ape pnye video da. .duk ulg smpai 92 kali kot . .mmg la ttipu 92 kali . .hahaha . .lawak la . .

sigit said...

hahahahhah geli aku liatnya..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk