Monday, March 15, 2010

lelaki perdaya wanita 92 kali

lelaki perdaya wanita 92 kali

dulu masa aku kecik, aku ingat lagi zaman perogol bersiri yang femes kat malaysia ni.. ramai wanita jadi mangsa perogol bersiri tu.. kalau rogol, lepas tu lepaskan ok lagi.. ni tak, dia rogol pastu dia bunuh lak.. ngeri kan? dulu lepas kes mona fendi, kalimuthu (bentong kali) dan lepas tu baru femes kes perogol bersiri (dalam taun 90an) tapi si perogol tu tak kena tangkap kot rasanya.. aku tak pasti sebab benda dah lama.. ahahah.. banyak lagi benda penting yang aku nak kena ingat.. baik aku ingat nama cikgu aku masa tadika dulu daripada aku ingat pasal perogol bersiri.. ahahaha..


aku paling benci lelaki yang suka perdaya wanita.. sebab apa, sebab lelaki macam ni lah, banyak wanita jadi andartu.. kesian kat wanita.. nak ambik andartu jadi bini dan nak kawin lebih dari satu kang bini first mengamok lak.. ayat tak cukup power nak pasang bini ramai-ramai.. ahaha.. tapi entry aku kali ni, aku nak review pasal sorang mamat ni.. dia berjaya perdaya wanita sebanyak 92 kali.. tiger wood pon kalah tau!! super hebat kan?? ketilka dia perdayakan wanita, dia boleh rakam video pulak tu.. tak berhati perut langsung!! dahlaa perdaya wanita, rakam pulak tu!! memang dasar buaya pakai baju polo dan kaca mata hitam jenama armani.. tengok video ni.. kalau jumpak lelaki ni, passing kat aku.. aku nak terajang perut dia..


video :  lelaki perdaya wanita 92 kali dengan kejam


Related Posts with Thumbnails
Share This

15 comments:

  1. vdeo pe tu??tkot aku nk buka...

    ReplyDelete
  2. video sakit hati tengok.. ehehe

    ReplyDelete
  3. intrnet aku lembab xdpt buka video tu.. :(

    ReplyDelete
  4. agk2 yea, ko ade perut mcm dye tu ke? xD

    ReplyDelete
  5. wah hebatnya lelaki tu. rasa macam nak menuntut ilmu dengan dia je. haha

    ReplyDelete
  6. xberminat aku nak bukak pas tgk gambar kat atas tue...

    ReplyDelete
  7. adeh,

    dah kena sekali
    wat apa nak caya kali ke 2?

    bodoh la nama nya

    opssssss

    grrrrrrr

    tubelawak!!!


    xoxo

    ReplyDelete
  8. orang tua bogel aku takmo tengok. budak-budak bogel takpa. haha

    ReplyDelete
  9. gambar kat atas tu menggangu perasaan saya :-s

    ReplyDelete
  10. uikk...nampak montot...tutup mata semua...hehe (^_^)

    ReplyDelete
  11. hahaha .. ape pnye video da. .duk ulg smpai 92 kali kot . .mmg la ttipu 92 kali . .hahaha . .lawak la . .

    ReplyDelete
  12. hahahahhah geli aku liatnya..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates