Friday, March 5, 2010

fobia dengan kucing?

fobia dengan kucing?

aku suka kucing.. tapi ada jugak kawan-kawan aku yang takut kucing.. tambah-tambah orang perempuan, boleh menjerit bila kucing sentuh dia.. ahaha.. kucing kan binatang kesayangan rasul kita.. kepada yang takut kepada kucing, cuba fikir kembali.. kucing boleh bunuh orang ka?? kucing cakar sampai bedarah ka? mana ada!! ahahaa.. jadi apa alasan anda untuk takut kepada kucing?



video : budak lelaki melayu takut kucing

ahahaa.. budak ni dengan anak kucing pon menjerit.. siap kata "dah bdarah dah muka aku" padahal mana ada apa-apa pun.. ahaha.. kalau harimau dok dekat dengan budak tu, ntah-ntah dia jerit apa pulak "eh, aku dah mati ni.. aku dah mati" kalau aku jadi budak tu, aku jerit ja "aku takda telor, aku takda ko**" ahahahahahahahah.. layan video ni pulak..

video : jerit takut kucing depan ratusan penonton

sangat cool bukan? dijemput ke talk show sebab penakut dengan kucing.. tapi malu balik, terjerit macam orang gila nampak hantu depan orang ramai.. malu gila kot.. tak tau nak letak muka aku kat mana dah.. kalau aku jadi dia, aku potong kepala aku, flush dalam jamban.. nasib baik laa manusia ni memahami.. manusia macam aku ja tak memahami.. suka gelak kat orang.. ahaha..


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

13 comments:

  1. i fobia dengan kucing..sebab penah kene berak ngan kucing..adus!!

    ReplyDelete
  2. fobia org macam2...adoi...lawak la diorang tu..yg nama fifi tu xleh blah...kehkehkeh...meow

    ReplyDelete
  3. isk... bdak tu bdan je bsar...
    tp dgn anak kucing yang coel tu pn dia takut...
    sy da pnah kena cakap dengan kucing beberapa kali tp x de lagi la tahap fobia dgn kucing...
    juz allergic dgn bulu dia je la...
    huhu...~

    ReplyDelete
  4. walaupun aku penah kena kencing ngan kucing tapi aku tetap sayangkan kucing, come to papa!

    ReplyDelete
  5. haha tp pompuan tu jerit mcm nampak antu x pun rimau wakakaka

    ReplyDelete
  6. xleh bla video kedua 2...biasela..kdg2 kucing ni suke gesel2 so diorg takut la.sebenarnye geli..tp kucing sgt comel!

    ReplyDelete
  7. gelak guling2 tgk video yang budak tuh..adeiii, jahat gila dorg pegang dia lagi..

    ada kwn aku tu muka macho2 mat romeo konon, tapi menjerit bila kucing menggesel

    ReplyDelete
  8. hoho
    lame xsinggah untuk mengelik video ntah pape ni
    heeee

    ReplyDelete
  9. aku sgt suke kuceng ok !
    mereka comel ;)

    ReplyDelete
  10. aku tak suka kucing..

    aku ada kisah tau. kucing jilat pinggan aku tanpa aku sedar kemudian enak-enak saja aku menghabiskan hidangan;kemudian selepas sendawa baru aku tau. muntah.

    kemudian kucing yang comel pernah mencakar aku tanpa sebab. aku campak kucing itu masuk longkang air limbah.

    jadi aku balas dengan mencampak kucing dari tingkat 1 bangunan asrama. seronok. adakah aku kejam?

    tapi kucing itu tak mati. adakah kucing ada sembilan nyawa?

    tapi entah mengapa kucing suka akan aku.

    jika makan di warung, teman-teman lain tak diganggu, tapi kucing pasti naik di atas meja aku membuat riak kasihan.

    kemudian enak-enak beradu atas kusyen motor.

    seperti love-hate relationship saja.

    aku sudah check aku tiada bau hamis kucing tau!

    ReplyDelete
  11. haha gila dia takut mcm nampak singa je..

    tp kucing ttp comel.. I like cats :)

    ReplyDelete
  12. ckp senang arrrr... sendiri tak rasa perasaan takut tu..xboleh nk explain..hanya org yg takut kucen jer yg tau nape kami2 ni takut kucen yerr.. sekian...

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates