Thursday, April 1, 2010

penggunaan notebook yang extreme

arus teknologi sangat cepat membangun.. zaman sekarang ni, boleh dikatakan setiap orang mampu memiliki komputer riba (notebook) tersendiri.. aku pun menggunakan notebook dan tidak lagi menggunakan desktop yang tidak boleh diusung didalam beg.. sangat efisyen bukan? walaupun sekarang ni ramai yang lebih gemar menggunakan netbook (mini notebook), tapi aku ingin membincangkan mengenai notebook.. kenapa? suka hati aku la.. ni kan blog aku.. ahahahaha.. diantara kelebihan notebook ialah :


1) mudah dibawa kemana jua anda berada
2) lebih jimat penggunaan elektrik daripada desktop

tapi kebanyakan penggemar permainan video(gamers) tidak suka menggunakan notebook kerana spesifikasi notebook selalunya lebih rendah daripada komputer desktop.. harganya juga adalah lebih mahal daripada komputer desktop.. aku ada sorang kawan yang sangat kuat bermain game menggunakan notebook.. siang malam keja dia ialah main game ja.. sampai meletup kapasitor motherboard notebook dia.. korang pun mesti ada kawan yang extreme mengadap notebook setiap hari kan? tapi aku yakin korang tak penah tengok penggunaan notebook yang sangat extreme seperti mereka dalam video aku nak share hari ni.. ahaha.. selamat teruja!

video : penggunaan notebook yang extreme


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
18 Comments
Comments


18 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st! hahahah!

maisyara Pot! Pot! said...

nnt aku baca! xD

MyaFiza said...

hehehe...gigih giler orang tu bawak komputer die.

© bLurr said...

orang penting ni. x boleh tinggalkan laptop suke2 hati. hahaha

fakhruddin said...

gile high tech! XD

fatint said...

kalau nk main game guna pc lagi puas..

btw, hilarious video lol =_="

mcjust.lol said...

betol-betol extreme! :P

Syahrul Iman said...

hahaha...

noor afzan said...

saya suka la kreativiti mamat tuh..
wakaka~

noor afzan said...

saya suka la kreativiti mamat tuh..
wakaka~

noor afzan said...

saya suka la kreativiti mamat tuh..
wakaka~

noor afzan said...

saya suka la kreativiti mamat tuh..
wakaka~

nurulazham said...

wakakakakkkk...
sanggup tuh!

afizzat said...

pergh...biar betul vdeo 2..haha..hbs xda keja dh la 2..

M!Er4N said...

ni bru btl2 exreme..huhuhuh

Hafiz Mohd said...

"dahsyat" sokmo mamat nih..

Akma said...

giler btl...haha

a1zudd1n said...

berat gile kot

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk