Thursday, April 1, 2010

penggunaan notebook yang extreme

penggunaan notebook yang extreme

arus teknologi sangat cepat membangun.. zaman sekarang ni, boleh dikatakan setiap orang mampu memiliki komputer riba (notebook) tersendiri.. aku pun menggunakan notebook dan tidak lagi menggunakan desktop yang tidak boleh diusung didalam beg.. sangat efisyen bukan? walaupun sekarang ni ramai yang lebih gemar menggunakan netbook (mini notebook), tapi aku ingin membincangkan mengenai notebook.. kenapa? suka hati aku la.. ni kan blog aku.. ahahahaha.. diantara kelebihan notebook ialah :


1) mudah dibawa kemana jua anda berada
2) lebih jimat penggunaan elektrik daripada desktop

tapi kebanyakan penggemar permainan video(gamers) tidak suka menggunakan notebook kerana spesifikasi notebook selalunya lebih rendah daripada komputer desktop.. harganya juga adalah lebih mahal daripada komputer desktop.. aku ada sorang kawan yang sangat kuat bermain game menggunakan notebook.. siang malam keja dia ialah main game ja.. sampai meletup kapasitor motherboard notebook dia.. korang pun mesti ada kawan yang extreme mengadap notebook setiap hari kan? tapi aku yakin korang tak penah tengok penggunaan notebook yang sangat extreme seperti mereka dalam video aku nak share hari ni.. ahaha.. selamat teruja!

video : penggunaan notebook yang extreme


Related Posts with Thumbnails
Share This

18 comments:

  1. hehehe...gigih giler orang tu bawak komputer die.

    ReplyDelete
  2. orang penting ni. x boleh tinggalkan laptop suke2 hati. hahaha

    ReplyDelete
  3. kalau nk main game guna pc lagi puas..

    btw, hilarious video lol =_="

    ReplyDelete
  4. saya suka la kreativiti mamat tuh..
    wakaka~

    ReplyDelete
  5. saya suka la kreativiti mamat tuh..
    wakaka~

    ReplyDelete
  6. saya suka la kreativiti mamat tuh..
    wakaka~

    ReplyDelete
  7. saya suka la kreativiti mamat tuh..
    wakaka~

    ReplyDelete
  8. pergh...biar betul vdeo 2..haha..hbs xda keja dh la 2..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates