Sunday, August 22, 2010

boyzondanet mengganas lagi dengan video baru

kepada sesiapa yang masih belum mengenali boyzondanet, dia nih merupakan seorang pakar alih suara dan dubbing video kepada video yang super kelakar dan menghiburkan.. aku pun tak kenal dia nih sebenarnya.. tetapi aku sekadar tahu mengenai channel youtube dia yang menggunakan username 'boyzondanet'.. video yang dia upload baru ada empat, tetapi jumlah hits channel dia sudah mencecah 500,000..



diantara video beliau yang sangat terkenal ialah video hang tuah utara fail spm, hang tuah hari raya, dan anakku sazali tak boh minyak.. aku pasti sudah ramai yang pernah menonton video-video ini kan? ya! memang ramai yang telah upload video ini di youtube dan facebook, tetapi boyzondanet lah owner sebenarnya..

video : hang tuah hari raya
video : hang tuah fail spm
video : anakku sazali tak buh minyak

bulan lepas, dia telah upload satu lagi video yang lawak berdasarkan isu gula yang memeningkan kepala semua lapisan masyarakat malaysia ini.. video ni memang aneh.. dengan background lagu yang macam hampeh, dan muka speaker pun macam mat monggol.. kah kah kah.. memang superb la hang ni boyzondanet.. kah kah kah..

video : conference berkaitan gula
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
19 Comments
Comments


19 comments:

Anonymous said...

hahahahhahah! celaka btoi dia ni tq anderr video yg lawokkk

-syapik

wandisini said...

lawak tul...hehe...
"..sorang tanya pasal tanya, sorang tanya pasal meje, aku nak balik lah macam ni.."

~kuyam~ said...

ahahaha!nice one lah :D

taqie said...

yg fail spm plg takleh blah..ekeke

Azrul Hisham said...

haha...sekali background sound chicken dance...lawak tul

elmo blurb said...

suke fail spm! ahakss

::cdot the dot:: said...

lahanat gak dia ni..

misyamissyou said...

xlarat nak gelak..adoiii..

ikarawrcandy:) said...

hahahaha !! salah conference xD hahahahaha

K I E R A said...

Gile lah hang tuah ! :D

K I E R A said...

Gile lah hang tuah ! :D

MsXeRoZ Nicole said...

eh buatlah satu video macam tu jugak. HAHAHA tubelawakzondanet. HAHAHAHA

zuar said...

macam haram..kahkahkah

Mar said...

wah nak terai upload nnti,..
xpenah tgk lagi,..

aiman nabilah said...

datang sini balik :) terima kasih kerana melawat! :))

Anonymous said...

mmg cam barua la..

purpletulips said...

klu xsilap mereka2 ni budak architecture uitm shah alam.klu xsilap..klu silap harap dimaaf kan

Fina Fento said...

hahah chicken dance!

Anonymous said...

sy tau siapa makhluk boyzonedanet tu... ^_^

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk