Sunday, August 22, 2010

boyzondanet mengganas lagi dengan video baru

boyzondanet mengganas lagi dengan video baru

kepada sesiapa yang masih belum mengenali boyzondanet, dia nih merupakan seorang pakar alih suara dan dubbing video kepada video yang super kelakar dan menghiburkan.. aku pun tak kenal dia nih sebenarnya.. tetapi aku sekadar tahu mengenai channel youtube dia yang menggunakan username 'boyzondanet'.. video yang dia upload baru ada empat, tetapi jumlah hits channel dia sudah mencecah 500,000..



diantara video beliau yang sangat terkenal ialah video hang tuah utara fail spm, hang tuah hari raya, dan anakku sazali tak boh minyak.. aku pasti sudah ramai yang pernah menonton video-video ini kan? ya! memang ramai yang telah upload video ini di youtube dan facebook, tetapi boyzondanet lah owner sebenarnya..

video : hang tuah hari raya
video : hang tuah fail spm
video : anakku sazali tak buh minyak

bulan lepas, dia telah upload satu lagi video yang lawak berdasarkan isu gula yang memeningkan kepala semua lapisan masyarakat malaysia ini.. video ni memang aneh.. dengan background lagu yang macam hampeh, dan muka speaker pun macam mat monggol.. kah kah kah.. memang superb la hang ni boyzondanet.. kah kah kah..

video : conference berkaitan gula
Related Posts with Thumbnails
Share This

19 comments:

  1. hahahahhahah! celaka btoi dia ni tq anderr video yg lawokkk

    -syapik

    ReplyDelete
  2. lawak tul...hehe...
    "..sorang tanya pasal tanya, sorang tanya pasal meje, aku nak balik lah macam ni.."

    ReplyDelete
  3. yg fail spm plg takleh blah..ekeke

    ReplyDelete
  4. haha...sekali background sound chicken dance...lawak tul

    ReplyDelete
  5. hahahaha !! salah conference xD hahahahaha

    ReplyDelete
  6. eh buatlah satu video macam tu jugak. HAHAHA tubelawakzondanet. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. wah nak terai upload nnti,..
    xpenah tgk lagi,..

    ReplyDelete
  8. datang sini balik :) terima kasih kerana melawat! :))

    ReplyDelete
  9. mmg cam barua la..

    ReplyDelete
  10. klu xsilap mereka2 ni budak architecture uitm shah alam.klu xsilap..klu silap harap dimaaf kan

    ReplyDelete
  11. sy tau siapa makhluk boyzonedanet tu... ^_^

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates