Tuesday, October 19, 2010

lawak gila babi sampai terberak?

lawak gila babi sampai terberak?

nama blog aku tubelawak.. tapi bukan setiap hari aku post benda lawak sebab aku nak selitkan jugak unsur kebaikan dan nilai-nilai murni dalam penulisan aku.. tapi hari ni aku nak share ngan korang video super lawak yang boleh membuatkan korang terberak dikhalayak ramai.. entry ini adalah request dari user facebook fanpage tubelawak dimana user itu meminta lawak yang extremely luar biasa dan boleh membuatkan viewer terberak-berak ketika menonton.. aku sahut cabaran user tersebut dengan menulis entry ini.. 


jadi sebelum korang menonton video ini, pastikan korang sudah membuang segala sisa kumbahan yang ada agar sisa kumbahan itu tidak keluar ketika menonton video super lawak ini.. tarik nafas panjang-panjang dulu, tarik dalam-dalam.. lepaskan nafas perlahan-lahan.. regangkan kaki regangkan tangan.. tenangkan diri.. lapangkan dada.. kosongkan otak anda.. hilangkan segala duka nestapa.. lupakan masalah-masalah kerja, keluarga, duit dan bla bla.. tumpu perhatian..

dengan ini, tubelawak mempersembahkan lawak super lawak yang luar biasa khas untuk manusia luar biasa juga!! tret tenenet tenenet teneneeeett!! enjoy! nak sangat lawak luar biasa sampai terberak kan? nah amik!! kah kah kah..

video : lawak gila babi sampai terberak
request by : ali emirah
Related Posts with Thumbnails
Share This

38 comments:

  1. PERTAMAX DIAMANKAN

    ReplyDelete
  2. x boleh view. kesian aku x boleh gelak :(

    ReplyDelete
  3. sorry, tak rasa kelakar pon video tu.

    ReplyDelete
  4. cis tue stock mkn telor lar... prooot...

    ReplyDelete
  5. arabella : kan dah cakap ni lawak untuk manusia luar biasa.. ali emirah tu bukan manusia biasa.. dia ada sedikit kerosakan pada otaknya, jadi aku tau dia suka video camtu..

    ReplyDelete
  6. tak boleh bukak pun...mcm kena cirit je..

    ReplyDelete
  7. Kunjungan kali pertama ni di blog awak...

    *Jom join contest saya... Hadiah menarik... :)

    Bermula : 15-25 Oktober 2010

    http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

    ReplyDelete
  8. Thumbs up. Eksperimen membukti kentut boleh mengundang kebakaran kalau berdekatan dengan api ;-)

    ReplyDelete
  9. hahaha! lawak gile...dan sedikit kotor.hehehe

    ReplyDelete
  10. aku lawak sampai terkentut je. tak le terberak. huhuhu

    ReplyDelete
  11. kalau superman spender merah


    ini kentutman ke spender biru..


    hahahahahhaha

    ReplyDelete
  12. x lawak pun!..!!

    Sebab aku da try kat rumah.. tak sama pun cam dalam video..!!

    PENIPUUU>>!!

    (aku try tanpa pakai spender)


    PENIPU SEKALI LAGI..!!!!

    ReplyDelete
  13. lawatan pagi, nak komen sampai jugak...
    tak nak pi shoutbox...lantakla
    singgah minum teh

    ReplyDelete
  14. dah tengok, tapi tak berapa nak gelak hehee..

    ReplyDelete
  15. aku blogging kt tmpt keja, kt sini sume video kena block. sedih tak dpt nak tgk.

    ReplyDelete
  16. hi..sk bc blog u..such a nce blog..sudi2 snggap n fllow blog sy yeah..trus mykong

    ReplyDelete
  17. pelik2 la .. sape la yg bgox gi rakam tuh...

    ReplyDelete
  18. Erkk, taknak tengok ler.. risau ni :) hahha

    ReplyDelete
  19. serba-salah nak tengok... errr camne ni??

    ReplyDelete
  20. haha..ee..ada ka bangang cm ni..haha

    ReplyDelete
  21. btol2..xklakar lgsg..bangang gler

    ReplyDelete
  22. lawak yg xbermAnfaat..hehe..
    xsanggup nk tgk..

    ReplyDelete
  23. Cm shial!! hahaha

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates