Tuesday, October 19, 2010

lawak gila babi sampai terberak?

nama blog aku tubelawak.. tapi bukan setiap hari aku post benda lawak sebab aku nak selitkan jugak unsur kebaikan dan nilai-nilai murni dalam penulisan aku.. tapi hari ni aku nak share ngan korang video super lawak yang boleh membuatkan korang terberak dikhalayak ramai.. entry ini adalah request dari user facebook fanpage tubelawak dimana user itu meminta lawak yang extremely luar biasa dan boleh membuatkan viewer terberak-berak ketika menonton.. aku sahut cabaran user tersebut dengan menulis entry ini.. 


jadi sebelum korang menonton video ini, pastikan korang sudah membuang segala sisa kumbahan yang ada agar sisa kumbahan itu tidak keluar ketika menonton video super lawak ini.. tarik nafas panjang-panjang dulu, tarik dalam-dalam.. lepaskan nafas perlahan-lahan.. regangkan kaki regangkan tangan.. tenangkan diri.. lapangkan dada.. kosongkan otak anda.. hilangkan segala duka nestapa.. lupakan masalah-masalah kerja, keluarga, duit dan bla bla.. tumpu perhatian..

dengan ini, tubelawak mempersembahkan lawak super lawak yang luar biasa khas untuk manusia luar biasa juga!! tret tenenet tenenet teneneeeett!! enjoy! nak sangat lawak luar biasa sampai terberak kan? nah amik!! kah kah kah..

video : lawak gila babi sampai terberak
request by : ali emirah
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
38 Comments
Comments


38 comments:

Anonymous said...

PERTAMAX DIAMANKAN

abid_PM said...

kebangangan

pak lah said...

x boleh view. kesian aku x boleh gelak :(

_aLiaHwaFa_ said...

pengotor siot

❀aRaBeLLa❀ said...

sorry, tak rasa kelakar pon video tu.

Lizzie Yasmin said...

cis tue stock mkn telor lar... prooot...

crayon said...

arabella : kan dah cakap ni lawak untuk manusia luar biasa.. ali emirah tu bukan manusia biasa.. dia ada sedikit kerosakan pada otaknya, jadi aku tau dia suka video camtu..

si para para said...

tak boleh bukak pun...mcm kena cirit je..

teya [ t i a] said...

npe taley bkk niiiiiiii

dya said...

x lawak pun...haha

nurayunni said...

haha...

Cik Miza said...

ini bukan lawak, ini mengong!

Pensel Kontot said...

ngeee
lawak2

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali pertama ni di blog awak...

*Jom join contest saya... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

akubiomed said...

Thumbs up. Eksperimen membukti kentut boleh mengundang kebakaran kalau berdekatan dengan api ;-)

paan said...

ha , amik ko...

mello said...

hahaha! lawak gile...dan sedikit kotor.hehehe

ejaa said...

aku lawak sampai terkentut je. tak le terberak. huhuhu

Fiq said...

kalau superman spender merah


ini kentutman ke spender biru..


hahahahahhaha

Anonymous said...

x lawak pun!..!!

Sebab aku da try kat rumah.. tak sama pun cam dalam video..!!

PENIPUUU>>!!

(aku try tanpa pakai spender)


PENIPU SEKALI LAGI..!!!!

yangbaik said...

lawatan pagi, nak komen sampai jugak...
tak nak pi shoutbox...lantakla
singgah minum teh

Dark Half said...

jom try ramai2...hahaha

Tie-Ibu wawanisolehah said...

masuk tgk video

lalink7 said...

pengsan

syaza kelyza said...

hahaha , tak leh blah la mamat tu

merah_s said...

dah tengok, tapi tak berapa nak gelak hehee..

GaDis CoMeL said...

aku blogging kt tmpt keja, kt sini sume video kena block. sedih tak dpt nak tgk.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kotor ! hahahhaha tp best

Hana Ismail said...

hi..sk bc blog u..such a nce blog..sudi2 snggap n fllow blog sy yeah..trus mykong

HonEyBuNNy said...

hahhahahha....

sue/allya/zalya said...

pelik2 la .. sape la yg bgox gi rakam tuh...

bspotgurl said...

Erkk, taknak tengok ler.. risau ni :) hahha

reena said...

serba-salah nak tengok... errr camne ni??

safiyyahosman said...

haha..ee..ada ka bangang cm ni..haha

Anonymous said...

btol2..xklakar lgsg..bangang gler

myeisha zinnirah said...

lawak yg xbermAnfaat..hehe..
xsanggup nk tgk..

Anonymous said...

bongok..

Anonymous said...

Cm shial!! hahaha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk