Wednesday, November 24, 2010

danjo dance? miku hatsuno? wtf?

inilah yang dikatakan bila terlampau canggih dengan teknologi, pemikiran pun jadi tak betul.. hahaha.. danjo dance ni tarian apa pun aku tak tahu sebenarnya.. tapi aku agak kecewa sebab aku ditemukan dengan video ini ketika bersiar-siar di internet.. ketika hati sedang riang gumbira, pasti akan berasa mundur dan suram selepas menonton video yang aku nak share hari ni.. kah kah kah.. orang jepun ni memang pelik.. kalau aku ada banyak duit, aku nak beli nuclear untuk bom hiroshima buat kali kedua..


mujurlah kat malaysia tak ada dan tak nampak berlakunya lagi dimana individu mengambil karektor kartun sebagai idola.. kah kah kah.. bodoh nak mampus.. ada ka patut ambik karektor kartun jadi idola.. kalau ada sapa-sapa kat sini nak cadangan karektor yang sesuai dijadikan idola, aku nak cadangkan crayon shin chan.. sebab ada nama 'crayon' kat belakang tu.. kah kah kah..

sebelum ada yang terpengaruh dengan katun-katun jepun ni, aku nak nasihatkan kat korang semua, lebih baik korang ambik individu (real) sebagai idola korang.. contohnya individu terkemuka seperti dr.rozmey ka, ac mizal ka, nabil rajalawak ka.. kah kah kah.. mereka lebih bagus dan lebih hebat dari karektor katun ok! cuma kadang-kadang tu aku terasa naruto lebih cool dari dr.rozmey (kadang-kadang la).. kah kah kah..

1st video : danjo dance by miku hatsuno (idola)
2nd video : danjo dance psiko tanpa kasih sayang
3rd video : danjo dance harap diterajang
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
41 Comments
Comments


41 comments:

deAnza-wAnda said...

heheh mcam2... lawak2... memang bangang jepon ni pelik2... my n3 pon ade pasl japanese bace lar

Arif Hazwan said...

cilaka. terasa.

Zaer!! said...

leh tahan la.;p

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Yang ni lagi super giler, siap 'kawen' ngan ikon dia, apa nak jadi ntah:

http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/6651021/Japanese-gamer-marries-Nintendo-DS-character.html

DuniakuAbstrak said...

bahahahaha...i like yang ketiga..rasa nak bagi penerajang laju2 je..

Cik Gallus Gallus said...

siot je yg video ketige

mira the monster said...

bengong la dorang..kasi fire je semua ni..
wtpe nk amek cendawan tu jd idola?haha

Anonymous said...

haha...yg no 3 nyer video paling babi skali...hahaha

.::WaNiE::. said...

grrrrr ngeri jugak tengok video yg ke 3 tu

yg no 2 tu rasa cam aaaaaaaaaaaaaaaaaa ape ni.

-telordibasuh- said...

hahaha..demmm....

maisyara Pot! Pot! said...

hekhekhek. boleh buat senaman di rumah xDDDD

Kimmy Ai said...

apesal yg nombor 3 tu cam haram je. kelakar x menjadi!

malang skali, aku suka anime. tch!

akuanakpahang (AAP) said...

Salam Tuan..
Sesekali saya layan gak Upin ngan Ipin tu :)

Entri Terbaru "Adik dah muntah-muntah..."

nadey said...

adoi!!!!!!!!!!!!!!!1

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..tak kerja la diorang ni.

buyat(bebola tomato) said...

hehehe standard la jadikan komik idola..

merahitujambu said...

WAHAHA..LAWOK LAAA

tia said...

cam gampang! hahahaha!

NuR 'aQiLaH said...

admired dr. rozmey ke?
ekekek :D

Ain Zulaikha said...

video pertama comel. Tapi sailormoon tetap menjadi idola. dengan kuasa bulan, akan menghukum crayon!!!

video kedua menakutkan plus comel. Teng teng teng teng teng teng teng.. ad lagu tak?

video ketiga kalau tunjuk kat mak, mak terus bungkus budak ni.. hahahaha

Anonymous said...

1st vid maseh boleh diterima akal, tp yg 2 lg tuh rase cam nak baling nagn kasut je....

Anonymous said...

well ada gak part yang bagus tentang karakter hatsune miku nie..ak bleh kate yang karakter hatsune bleh fight ngan artis2 manusia..pasal stakat yang ak tau karakter nie wat konsert kat jepun tiap2 tahun dari 2008..kire ganas gak ar..
xpelik ar klu org cakap yang duk menyanyi katatas pentas 2 bukan manusia..
http://www.youtube.com/watch?v=nwlWKBDjOwA&feature=related

crayon said...

gila dahsyat... hahahaha. thank you anon 1:53

Azrul Hisham said...

dush2...rasa nak bagi pelempang je utk video ketiga tu..

Ann said...

MENYAMPAH TGK TIGA2 VIDEO..HEHE

cimut munniey :) said...

gilaaa ahhh video yg kartun uh! tapi comel HAHA

che armster said...

WHAT THE HHHHH!!!!

arghhhh!! ini video brainwash mana ko godek ni bro.. @_@

Ain Atika Zailani said...

hahahha...adoiiyaaiii...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Jangan lupa, kumpulan Gorrillaz (dari UK) dah lama buat konsert anime secara live. Check this out guys:

http://www.youtube.com/watch?v=2Ncw2jsoi8I

kusut said...
This comment has been removed by the author.
cik zaza said...

hahaha..yg ketiga mmg hrpn utk dterajang laa..

keletahmeera said...

benci CRAYON shin chan..

Dark Half said...

kalau incik crayon buat vc berdanjo dance, mesti ramai awek kat sini yg jatuh chenta

Poppy Lisa said...

Gila lawak. Hahaha.

Anonymous said...

wow..ganas gak kumpulan gorillaz yek..wat konsert cam 2..tp kumpulan gorillaz still manusia kan..
keistimewaan kartoon nie adl kartoon nie mempunyai suara buatan sendiri dan kartoon nie blh menyanyi 100% tampa mengunakan suara manusia..
nie cara diorang wat karoon 2..

http://www.youtube.com/watch?v=f3SGL1Lga64&feature=fvst

Anonymous said...

apsal nak maki bodo plak sbb minat character? miku hatsune adalah artis Vocaloid, satu pencapaian baru dalam audio engineering di mana seseorang boleh program kan lagu utk dinyanyikn oleh artis vocaloid trsebut dan vocaloid itu boleh mnyanyi dengan nada dan pitch yg amat tepat, yg mngkin ssah utk dilakukan manusia. this is future. konsert dilakukan oleh holographic. dan ilmu holo ni xde kat malaysia pun. org luar skarang berlumba2 create hologram ni sdangkan kita kt malaysia maki2 lak. bukak la sikit minda tu.

ni salah satu contoh ; http://www.youtube.com/watch?v=Dw5fVBSsVVA

crayon said...

bukak minda? owh.. anda sedang bercakap dengan cermin.. terima kasih

Anonymous said...

ye laaaa crayon awak sorang je yang pndai kat dunia ni......opinions awak je yg paling bernasss....minda awak sorang je yg terbuka..mnda saya ni mmng tertutup.....mgbu..

crayon said...

hang salah paham entry aku.. sila bukak minda
dan bukak seluar anda.. ahahahaha.. tq anonymous
yang luas mindanya..

Anonymous said...

wow..ganass nyer die fan miku nie..mmg minat giler ar..relax2 jgn gaduh2..well video konsert 2 mmg cool..thx..xsangka jepun da cipta satu penyanyi yg ckup safe cost..haha

mye said...

hahaha..mcm2 r dunia ari ni..
huhuhu

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk