Tuesday, December 7, 2010

kontroversi youtube user bernama tsimfuckis

entry ini mungkin akan menyinggung perasaan sesetengah pihak.. tsimfuckis aka chick3n little ini ialah seorang yang mengalami hutchinson gilford syndrome.. akal dan pemikirannya waras tetapi jasadnya tidak begitu normal seperti orang lain.. walaupun begitu, aku sangat mengaguminya kerana berani menghasilkan video yang mendapat hits yang tinggi di youtube.. tapi tsimfuckis mendapat kutukan hebat oleh orang ramai kerana dia mempamerkan gayanya yang konon-konon 'ghetto lifestyle'.. 


kebanyakan video yang dia letak di youtube adalah video melakukan aksi-aksi jackass, video mencarut-carut dan video menyanyi lagu-lagu rap.. ahaha.. kalau berlaku benda ni kat malaysia, aku sendiri pun takleh agak apa penerimaan orang ramai terhadap individu seperti ini.. nak simpati pun, tapi perangai 'bajet gengster'.. nak kata gengster pun, tak mungkin sebab muka dia takdak tanjak untuk jadi gengster.. kah kah kah.. pelik sungguh.. maybe mentaliti dia meracau-racau kot..

sekarang ni tsimfuckis dah delete akaun dia kat youtube.. dan ini menjadi kontroversi dimana ada yang mengatakan bahawa dia telah membunuh diri.. ada juga yang mengatakan bahawa dia dah mati sebab penyakit yang dihidapi itu.. tapi ada juga yang mengaku telah menggodam akaun tsimfuckis lalu menutup akaun youtubenya kerana merasakan tsimfuckis tak layak untuk berada di youtube.. kah kah kah.. dan paling latest, aku jumpa tsimfuckis punya facebook akaun.. rupanya dia masih hidup.. auwwww!! dan aku terus membuat entry ini.. kah kah kah..

video : tsimfuckis say thank you
video : tsimfuckis sing a song
video : i know im ugly
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
57 Comments
Comments


57 comments:

Ain Zulaikha said...

dia ni budak-budak ke? dah tua? suara macam budak2..

NadNod said...

tapi comel la plak tgk die ni. HAHA

Syafiq Rosli said...

huhu..sian dye

miss miera said...

cian dy....huhu

zulkbo said...

Saudaraku..
Salam maal hijrah 1432H..
harapan semoga hijrah tahun
ini lebih bermakna dari tahun
tahun sebelumnya..

CERITA LEBAT said...

kiut la pulak gua tgk..he2

nohfee said...

gile ah, kt fb die, sume SUKA GILA die kot... peh~~ hebat betol die ni

zulaikha said...

video last tu..nak terkejut..tapi berfikir fikir, nak terkejut ke tak.. hahaha..

crayon said...

hahahaha.. dia ada 40K peminat kat facebook kot~
jangan main-main.. dr.rozmey pun kalah.. hahaha

bo_olat said...

I AM NOT DEAD...cute gler suara dia...

adrinaqamarina said...

tak nak dengar la! haha.

Sufi Tshirt Printing said...

alah biarlah..die pun manusia..ada keinginan..cume tak normal pada luaran aje..ade daa dorg ni..huhu

Fxysche Nas said...

wuuuuuuu
unik !!
salam ma'al Hijrah !!

Azraie.Ruslim said...

sumpah aku terpikir elmo bila tgk dia nih, hahaha!

My MiRa said...
This comment has been removed by the author.
My MiRa said...

cian tengok fizikal dier...sedih la pulak...:( mira memang mudah touching kalau tengok org yang tak sempurna fizikal......rasa kesian.....subhanallah...syukur sangat2 atas segala nikmat yang diberi...:(

buDAK keCIK said...

erk.nmpk cam ko amat berminat trhadap beliau~!

محمد أزري حانيف said...

agak cute n agak mndalam ayat dia .. mnusuk dlm kalbu ..

Asrol Mania said...

ntah2 facebook tu org lain buat tak? hehehe


Terbaru dari Asrol Mania:

~ Jom Sertai Saya Sayang Blog Saya

[L.U.V.E] said...

lucu pla tengo dia ni...ahaha...btulla,kita nak sian pun...tak terdaya...hadoii!!!!

sfatimahzj said...

hmm...kesian..
tapi tu dah yang ditakdirkan...

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

ish.. tgk pon kesian... adeh~

Cik Miza said...

xkesah lah sape pn yang kamu cerita, yang saya tahu, kamu ni ade je benda nk cerita kan tuan punya tubelawak!!! hahahah kasi gelak siket.

Lelaki Ini said...

alala..
chumel sgt2!

dark said...

mcm chucky pn ade....hehehee..

yanti isa said...

salam maal hijrah

Sofia Aimd said...

err, tgok cket je.. tanak tgok lagi. takut tercakap lebih2 sbb skang ni dah de 1 point.. suara die cam elmo :)

Aqila Safuan said...

ape maksud die buat mcm tuuu.manusiaa. manusiaa * mcm saya benda lain plak ; ))

zety said...

nak kesian tapi akal normal mungkin ade kecelaruan sikit kot..die perlu di beri motivasi dan sokongan.

honeyaliena said...

huhuhu.mcm2.
sepatutnya di beri sokongan yg betul.
ni lg mengalakkan.
sy sokong cik zety :)

Khyeeeeeeee ^^ said...

Wahhhh , agk terkejut sikitt . Heeeeeeeeee :D

relevan said...

Salam maal Hijrah tube lawak..

K I E R A said...

tak faham aku nengok dia ni -.-

KiN said...

cian de...xnormal cm kite.bersyukur masih byk lg nikmat yg dpat kita rasai

intan izani said...

die nak kan perhatian kot

Hidayah Ahmad said...

ada juga orang mcm ni

NAJ HEBAT said...

peminat ramai ye dia.

dR. rozmey... kalah sudaahhh!


biar lah jasad dia bahagia.. ok.

ema サニ said...

1st time ak dgr nama dia~ =.=!
good rapper though~

zai said...

xbersyukur betoi la die tuh.
tp die taw ke makna syukur tu.

eykameow said...

isk. takut je.

che fara @ fanadz said...

uih.tak penah dgr penyakit tu. syndrome turner pernah la.huhu.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Elok dia bertanding untuk jawatan Presiden Amerika untuk penggal yang akan datang...

udin said...

isk3...terharu plak aku tgok mamat nih...biaq p la kat dia nk watpa pon...bkn kacau owg pon...hahaha

HonEyBuNNy said...

comeiiii...

Cik Putri said...

comel kott!

LadyzWorldShop said...

http://www.facebook.com/photos.php?id=646667566#!/

Mknace said...

:):):)

.::WaNiE::. said...

apa apa ajelah ! huhuhu

comel sgt sore dia

Myaby said...

takot lak tgk muke die. huhu

Elie Sanora said...

wat apen actually???

APi said...

kachak gak beliau ni...^^

ara-uchiha said...

oke2. . .

aLya said...

seb bek tak tersembur air ngah minum mase bace entri nie..klaka la budak nie..ngeeee

BLuE_SOuL said...

chumell ape..

Ana Mardia said...

menakutkan..bsyukur sgt dilahirkan sempurna..tp 1 la, patot ada amaran supaya ibu2 mengandung tak baca entry ni, apatah lagi tgk video..uuuu~~~

vioskylet said...

hahaha. cute je aku tengok dia nih. tp siyes video yg last tu tataw nk terkejut ke nk gelak skrg nih.

Neddy Nadia Najib's said...

ksian tgk dia :.(

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk