Tuesday, December 7, 2010

kontroversi youtube user bernama tsimfuckis

kontroversi youtube user bernama tsimfuckis

entry ini mungkin akan menyinggung perasaan sesetengah pihak.. tsimfuckis aka chick3n little ini ialah seorang yang mengalami hutchinson gilford syndrome.. akal dan pemikirannya waras tetapi jasadnya tidak begitu normal seperti orang lain.. walaupun begitu, aku sangat mengaguminya kerana berani menghasilkan video yang mendapat hits yang tinggi di youtube.. tapi tsimfuckis mendapat kutukan hebat oleh orang ramai kerana dia mempamerkan gayanya yang konon-konon 'ghetto lifestyle'.. 


kebanyakan video yang dia letak di youtube adalah video melakukan aksi-aksi jackass, video mencarut-carut dan video menyanyi lagu-lagu rap.. ahaha.. kalau berlaku benda ni kat malaysia, aku sendiri pun takleh agak apa penerimaan orang ramai terhadap individu seperti ini.. nak simpati pun, tapi perangai 'bajet gengster'.. nak kata gengster pun, tak mungkin sebab muka dia takdak tanjak untuk jadi gengster.. kah kah kah.. pelik sungguh.. maybe mentaliti dia meracau-racau kot..

sekarang ni tsimfuckis dah delete akaun dia kat youtube.. dan ini menjadi kontroversi dimana ada yang mengatakan bahawa dia telah membunuh diri.. ada juga yang mengatakan bahawa dia dah mati sebab penyakit yang dihidapi itu.. tapi ada juga yang mengaku telah menggodam akaun tsimfuckis lalu menutup akaun youtubenya kerana merasakan tsimfuckis tak layak untuk berada di youtube.. kah kah kah.. dan paling latest, aku jumpa tsimfuckis punya facebook akaun.. rupanya dia masih hidup.. auwwww!! dan aku terus membuat entry ini.. kah kah kah..

video : tsimfuckis say thank you
video : tsimfuckis sing a song
video : i know im ugly
Related Posts with Thumbnails
Share This

57 comments:

  1. dia ni budak-budak ke? dah tua? suara macam budak2..

    ReplyDelete
  2. tapi comel la plak tgk die ni. HAHA

    ReplyDelete
  3. Saudaraku..
    Salam maal hijrah 1432H..
    harapan semoga hijrah tahun
    ini lebih bermakna dari tahun
    tahun sebelumnya..

    ReplyDelete
  4. gile ah, kt fb die, sume SUKA GILA die kot... peh~~ hebat betol die ni

    ReplyDelete
  5. video last tu..nak terkejut..tapi berfikir fikir, nak terkejut ke tak.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. dia ada 40K peminat kat facebook kot~
    jangan main-main.. dr.rozmey pun kalah.. hahaha

    ReplyDelete
  7. I AM NOT DEAD...cute gler suara dia...

    ReplyDelete
  8. alah biarlah..die pun manusia..ada keinginan..cume tak normal pada luaran aje..ade daa dorg ni..huhu

    ReplyDelete
  9. wuuuuuuu
    unik !!
    salam ma'al Hijrah !!

    ReplyDelete
  10. sumpah aku terpikir elmo bila tgk dia nih, hahaha!

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. cian tengok fizikal dier...sedih la pulak...:( mira memang mudah touching kalau tengok org yang tak sempurna fizikal......rasa kesian.....subhanallah...syukur sangat2 atas segala nikmat yang diberi...:(

    ReplyDelete
  13. erk.nmpk cam ko amat berminat trhadap beliau~!

    ReplyDelete
  14. agak cute n agak mndalam ayat dia .. mnusuk dlm kalbu ..

    ReplyDelete
  15. ntah2 facebook tu org lain buat tak? hehehe


    Terbaru dari Asrol Mania:

    ~ Jom Sertai Saya Sayang Blog Saya

    ReplyDelete
  16. lucu pla tengo dia ni...ahaha...btulla,kita nak sian pun...tak terdaya...hadoii!!!!

    ReplyDelete
  17. hmm...kesian..
    tapi tu dah yang ditakdirkan...

    ReplyDelete
  18. xkesah lah sape pn yang kamu cerita, yang saya tahu, kamu ni ade je benda nk cerita kan tuan punya tubelawak!!! hahahah kasi gelak siket.

    ReplyDelete
  19. mcm chucky pn ade....hehehee..

    ReplyDelete
  20. err, tgok cket je.. tanak tgok lagi. takut tercakap lebih2 sbb skang ni dah de 1 point.. suara die cam elmo :)

    ReplyDelete
  21. ape maksud die buat mcm tuuu.manusiaa. manusiaa * mcm saya benda lain plak ; ))

    ReplyDelete
  22. nak kesian tapi akal normal mungkin ade kecelaruan sikit kot..die perlu di beri motivasi dan sokongan.

    ReplyDelete
  23. huhuhu.mcm2.
    sepatutnya di beri sokongan yg betul.
    ni lg mengalakkan.
    sy sokong cik zety :)

    ReplyDelete
  24. Wahhhh , agk terkejut sikitt . Heeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  25. cian de...xnormal cm kite.bersyukur masih byk lg nikmat yg dpat kita rasai

    ReplyDelete
  26. peminat ramai ye dia.

    dR. rozmey... kalah sudaahhh!


    biar lah jasad dia bahagia.. ok.

    ReplyDelete
  27. 1st time ak dgr nama dia~ =.=!
    good rapper though~

    ReplyDelete
  28. xbersyukur betoi la die tuh.
    tp die taw ke makna syukur tu.

    ReplyDelete
  29. uih.tak penah dgr penyakit tu. syndrome turner pernah la.huhu.

    ReplyDelete
  30. Elok dia bertanding untuk jawatan Presiden Amerika untuk penggal yang akan datang...

    ReplyDelete
  31. isk3...terharu plak aku tgok mamat nih...biaq p la kat dia nk watpa pon...bkn kacau owg pon...hahaha

    ReplyDelete
  32. http://www.facebook.com/photos.php?id=646667566#!/

    ReplyDelete
  33. apa apa ajelah ! huhuhu

    comel sgt sore dia

    ReplyDelete
  34. seb bek tak tersembur air ngah minum mase bace entri nie..klaka la budak nie..ngeeee

    ReplyDelete
  35. menakutkan..bsyukur sgt dilahirkan sempurna..tp 1 la, patot ada amaran supaya ibu2 mengandung tak baca entry ni, apatah lagi tgk video..uuuu~~~

    ReplyDelete
  36. hahaha. cute je aku tengok dia nih. tp siyes video yg last tu tataw nk terkejut ke nk gelak skrg nih.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates