Thursday, December 30, 2010

tutorial prank rakan serumah anda

dah lama aku tak tulis tutorial prank atau share video-video prank kat blog ni.. nak tulis penulisan yang berilmiah la konon-konon.. ahaha.. kadang-kadang kena gak tulis benda merapu.. kalo tak, habis modal aku nak tulis blog.. aku suka kenakan orang.. memang dari kecik, aku takleh tengok kawan-kawan duduk senang.. mesti nak bagi kawan-kawan marah ataupun annoying dengan perangai aku.. kepada yang duduk di hostel atau di rumah sewa bersama kawan-kawan, teknik prank yang aku nak share ni sangat berkesan..


aku dah cuba buat kat rumah aku dan kawan aku tak cakap ngan aku selama dua hari.. sangat menakjubkan.. diantara perkara-perkara menarik yang berlaku ialah, kawan aku tak lalu makan seharian, hampir muntah ketika gosok gigi, tak boleh nak fokus ketika melakukan kerja dan lain-lain.. dan paling best ialah ketika teman wanita kawan aku tu menghubungi aku dan bertanya "eh kenapa sipulan sipulan sekarang macam ada masalah ja, dia isap dadah ka?" kah kah kah.. macam kena 'mandrem' beb!

video : tutorial prank rakan serumah


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
30 Comments
Comments


30 comments:

-telordibasuh- said...

hahaa..cam kene kan wan arip haaa

anak che Yah said...

like.. haha

maiMOONyet said...

hahaha. sengal je wei xD

Ann said...

hehe ptutlah xlalu makan..sengal lah hang ni..hehe

pipoq said...

sape la yang gi tenggong kat printer tu ? ahahahaha..

lurve honeyspinoza said...

hahahahah!!

Ain Zulaikha said...

tak nampak macam tipu pun kan.... hahahahha tak nak buat.... tak nak jadi nakal ... hahahha

Ezzat said...

hahaha...sengal!!!

emm-ai-en said...

hahahaha.
terbaik lah.

veterinerian said...

hahaha.... kocak...

Bebudaksei said...

kui3.... sedap terus....

fiz mr.beloved said...

adoii..

mai said...

hahaha. nice one!!!

shada wentz said...

errr.. *pengsan*

syue said...

tak cakap dua hari? mwahahahahaha :D akan ku cuba,kah3x. kalau dia tak cakap dgn aku, aku nak cakap dgn siapa eh nnt? sebab dlm bilik tu,ada aku dgn dia je. hahaha :p

misyamissyou said...

hahah! geli gila vids tu nmpak real..huhuu smpai gf call..memang masuk dalam hati tuh..hahaa

Nor Azrol said...

jalan2 menyiasat

Khyeeeeeeee ^^ said...

HAHA , sengal XD

Cik Seri Darling said...

eiuwwwwwwwww eiuwwwwww hahahahahah kalau mcm ni aku pon x lalu.. =P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahha kene wane coklet skit lg taik tu

annazanariah said...

terbaik la prank camni.. tapi tak sanggup kot nak buat kat member.. hehe..

miSs Zie said...

hahaha...blh try ni..

LadyCaja said...

hahahah.. senget

Nesa Wazir said...

err..tak sggup nak buat..huhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hahahaha..mmg PATUT pun dia x lalu makan!!

Anonymous said...

celake btul..huhu

TiMmiE said...

sengal gila.kalau aku pun tak makan seminggu. gross! :P

Adem and Cats said...

sian nye..hehehehe

www.ademncat.co.cc-adem n cats

i am S!L4H.. said...

hahaha...x bole blaaaaa
adoiii

ana syazwina said...

hahahasudah.. nak putuih nafas aku ketawa kuat sangat. jahhhat doe,

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk