Thursday, December 30, 2010

tutorial prank rakan serumah anda

tutorial prank rakan serumah anda

dah lama aku tak tulis tutorial prank atau share video-video prank kat blog ni.. nak tulis penulisan yang berilmiah la konon-konon.. ahaha.. kadang-kadang kena gak tulis benda merapu.. kalo tak, habis modal aku nak tulis blog.. aku suka kenakan orang.. memang dari kecik, aku takleh tengok kawan-kawan duduk senang.. mesti nak bagi kawan-kawan marah ataupun annoying dengan perangai aku.. kepada yang duduk di hostel atau di rumah sewa bersama kawan-kawan, teknik prank yang aku nak share ni sangat berkesan..


aku dah cuba buat kat rumah aku dan kawan aku tak cakap ngan aku selama dua hari.. sangat menakjubkan.. diantara perkara-perkara menarik yang berlaku ialah, kawan aku tak lalu makan seharian, hampir muntah ketika gosok gigi, tak boleh nak fokus ketika melakukan kerja dan lain-lain.. dan paling best ialah ketika teman wanita kawan aku tu menghubungi aku dan bertanya "eh kenapa sipulan sipulan sekarang macam ada masalah ja, dia isap dadah ka?" kah kah kah.. macam kena 'mandrem' beb!

video : tutorial prank rakan serumah
Share This

30 comments:

  1. hehe ptutlah xlalu makan..sengal lah hang ni..hehe

    ReplyDelete
  2. sape la yang gi tenggong kat printer tu ? ahahahaha..

    ReplyDelete
  3. tak nampak macam tipu pun kan.... hahahahha tak nak buat.... tak nak jadi nakal ... hahahha

    ReplyDelete
  4. hahahaha.
    terbaik lah.

    ReplyDelete
  5. tak cakap dua hari? mwahahahahaha :D akan ku cuba,kah3x. kalau dia tak cakap dgn aku, aku nak cakap dgn siapa eh nnt? sebab dlm bilik tu,ada aku dgn dia je. hahaha :p

    ReplyDelete
  6. hahah! geli gila vids tu nmpak real..huhuu smpai gf call..memang masuk dalam hati tuh..hahaa

    ReplyDelete
  7. eiuwwwwwwwww eiuwwwwww hahahahahah kalau mcm ni aku pon x lalu.. =P

    ReplyDelete
  8. terbaik la prank camni.. tapi tak sanggup kot nak buat kat member.. hehe..

    ReplyDelete
  9. celake btul..huhu

    ReplyDelete
  10. sengal gila.kalau aku pun tak makan seminggu. gross! :P

    ReplyDelete
  11. hahahasudah.. nak putuih nafas aku ketawa kuat sangat. jahhhat doe,

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates