Friday, February 5, 2010

ancaman penggodam cyber x

penggodam cyber x movie (masih dalam pembikinan lagi kah?) adalah sebuah filem yang diterbitkan oleh Pentas Opera snd bhd. diarahkan oleh Amith Abidin dan dibintangi Razali Hussien, Feroz, Serina Redzuan, Lisa Surihani dan lain-lain.. video in making yang diorang post kat youtube ni bertarikh 1 May 2009.. tapi sampai sekarang masih belum diterbitkan.. saksikan dulu video in making ancaman penggodam cyber x.. wakakaka.. nama nak ganas ja..

warning : ini bukan video lawak!!


Pentas opera telah mendirikan sebuah laman web khas untuk menjayakan filem ini iaitu http://cyberxmovie.com .. tapi jika korang nak melayarinya sekarang dah tak boleh sebab dah kena delete oleh penggodam.. wakakaka.. lawak kan?? laman web promosi filem berkaitan penggodam telah digodam oleh penggodam.. kesian kat penerbit.. tapi padan muka juga.. sebab apa? tengok gambar ni untuk mendapatkan jawapan.. penggodam tanahair terasa kecil hati, lalu meninggalkan pesanan melalui website cybexmovie..


selepas meninggalkan pesanan dan persoalan, ramai menyangka penggodam tidak berniat betul-betul untuk mengetahui "when is the showing date?".. selepas beberapa lama (tak sampai sebulan), penggodam mengambil langkah untuk membuang semua data didalam website http://cyberxmovie.com kerana tidak mendapat jawapan "when is the showing date"... lawak kan??

highlight : laman web promosi filem hacker kena hack .. wakakaka.. gelakkan mereka

sumber 1 : security.org.my (web defacement)
sumber 2 : security.org.my (continue.. deleting file)


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
1 Comments
Comments


1 comments:

Anonymous said...

hahha
aku tau saper wat
wat kul 3 pagi plak 2
patutlaa mata bengkak bila datang kelas

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk