Friday, February 5, 2010

bukti perempuan cakap banyak 2

korang boleh refer sini LINK untuk post lama aku berkaitan ngan tajuk yang sama.. sebab apa aku suka post tajuk ni? sebab aku ni banyak mulut.. perempuan suka kata aku ni bising lah, mulut celupar lah apa lah.. jadi, aku nak balas dendam melalui blog aku.. takkan la aku nak balas dendam dengan menempeleng muka perempuan tu lak kan? ya dak? wakakakaka... enjoy..



pret tet tet tet.. mulut dia dah macam machine gun dah.. kalau korang dapat bini macam perempuan ni, kena la banyak-banyak bersabar.. carik stokin, sumbat dalam mulut diorang.. wakakakaka.. lagi bagus kalau stokin tu busuk.. pret tet tet tet emppffhhh empffhhhh... dari machine gun, jadi bunyi motor yamaha 135LC... wakakakakaka..


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
5 Comments
Comments


5 comments:

Anonymous said...

cool .I wish I could talk as fas as her .

Acik Amalina said...

erm...baru kutahu...spesis ku cakap byk..hahaha

umieya said...

gyler laaaa .. ahahahaha :DD
tp cntik kowt ..
dye ckp CLEAR gyle .. sy SANGAT PAHAM bhs dorng :))

Eason said...

WOw...this is SO insane !

Okultika said...

gilak ar.. sesak nafassss.. minta nyawa.. minta nyawa.. hahahah....

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk