Saturday, February 13, 2010

iklan kereta yang lawak

iklan kereta yang lawak

persaingan dalam perniagaan adalah hakikat sekiranya korang nak menyertai bidang perniagaan.. so banyak lah cara nak menarik minat pembeli untuk membeli produk yang kita keluarkan.. kali ni aku nak tunjuk iklan kereta syarikat-syarikat besar iaitu nissan dan toyota.. ehehehe.. dua-dua iklan ni macam gampang.. aku pun tak tau apa motif dia buat iklan macam ni.. tengok la sendiri.. takmau tulis banyak-banyak.. amaran!! jangan view video ini di tempat kerja atau di dalam kelas.. video berunsur 18SX..

1st video : iklan kereta nissan - suspension
2nd video : iklan kereta toyota - air conditioning

tapi bila difikirkan balik, memang berhasil iklan macam ni.. bila aku bukak pintu kereta, masuk dalam kereta, adjust seat lepas tu switch on air-cond aku teringat balik kat iklan ni.. aahahaha.. maybe berhasil kat lelaki pervert macam aku ja kot.. errrr... ya aku memang pervert!! kenapa? tak puas hati? kalau tak puas hati, sila berambos dari blog aku yang best ni.. ahahahahaha..

Related 

Posts with Thumbnails
Share This

5 comments:

  1. memang luchas dan kreatif...wahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahak..
    biasela tu..
    lucah sket2 xpe..
    hahak..

    ReplyDelete
  3. bongok giler iklan nih...
    tersangat la bongok...

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates