Saturday, February 13, 2010

iklan kereta yang lawak

persaingan dalam perniagaan adalah hakikat sekiranya korang nak menyertai bidang perniagaan.. so banyak lah cara nak menarik minat pembeli untuk membeli produk yang kita keluarkan.. kali ni aku nak tunjuk iklan kereta syarikat-syarikat besar iaitu nissan dan toyota.. ehehehe.. dua-dua iklan ni macam gampang.. aku pun tak tau apa motif dia buat iklan macam ni.. tengok la sendiri.. takmau tulis banyak-banyak.. amaran!! jangan view video ini di tempat kerja atau di dalam kelas.. video berunsur 18SX..

1st video : iklan kereta nissan - suspension
2nd video : iklan kereta toyota - air conditioning

tapi bila difikirkan balik, memang berhasil iklan macam ni.. bila aku bukak pintu kereta, masuk dalam kereta, adjust seat lepas tu switch on air-cond aku teringat balik kat iklan ni.. aahahaha.. maybe berhasil kat lelaki pervert macam aku ja kot.. errrr... ya aku memang pervert!! kenapa? tak puas hati? kalau tak puas hati, sila berambos dari blog aku yang best ni.. ahahahahaha..

Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
5 Comments
Comments


5 comments:

Armyrule said...

memang luchas dan kreatif...wahahaha

Aus said...

hahahak..
biasela tu..
lucah sket2 xpe..
hahak..

Anonymous said...

bongok giler iklan nih...
tersangat la bongok...

jalanjatuh said...

baek nyer iklan
hahaha

TanyaLelaki said...

suspention yg mantap

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk