Saturday, February 13, 2010

again!! pakcik tanjung rambutan

ahaha.. mesti korang semua rindu dengan 'pakcik dunhill' ni kan?? kali ni pakcik dah potong rambut.. pakcik dah botak.. tapi jangan risau.. pakcik masih kacak seperti dulu.. korang boleh review post aku sebelum ni bertajuk pengajaran dari jenama rokok .. itulah dia pakcik dunhill kepada yang masih belum mengenalinya.. sekarang aku nak share ngan korang semua video pakcik dunhill ni menyanyi pulak.. terimalah~ fantasia bulan madu cover by pakcik dunhill!!

video : fantasia bulan madu by pakcik dunhill

ahahaha.. nanti mesti orang akan post marah aku "bodoh!! kesian kat pakcik ni.. kalau kena kat mak bapak korang camna??" aku nak marah balik.. korang la bodoh.. bangsa lain, sakit mental pon boleh popular boleh dapat duit banyak.. kalau takdak orang nak expose manusia macam mereka-mereka ni macam mana diorang nak lebih maju?? ahahahahaha... booooo kepada melayu yang suka kutuk post orang!! boooo...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
5 Comments
Comments


5 comments:

* mEsSy * said...

first!! yeye!!.. shempoi2.. kim slm yewp kat pokcik itew!!

:P

Aidi-Safuan said...

hoho....beserla orang melayu. mane bole tengok orang lain maju. :p

Anonymous said...

disebabkan kesian pada mereka.. dunia mereka sempit.. betul gak

alifbro said...

andai dipisah
laut dan pantai

Tornado Assassin said...

rockkkkkkkkkkkkk....chaiya la pak cik dunhill...

ini lah penyanyi rock yg kta cari selama ini..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk