Monday, November 1, 2010

kenapa lisa surihani? bukan fasha sandha?

kalau sesiapa yang selalu follow fan page tubelawak kat facebook, korang boleh tengok aku selalu tag lisa surihani dalam status sandiwara percintaan aku.. dalam penulisan aku pun kadang-kadang aku selalu sebut nama lisa surihani.. memang aku saja nak bagi peminat-peminat lisa surihani cemburu dengan aku (cemburu tanpa sebab) hahaha.. sampai ada kawan aku pun pesan "hang selalu sangat tulis pasal lisa.. dah muak aku baca wei" jadi aku nak tamatkan episod cinta aku dengan lisa surihani dalam entry ni..


lepas ni aku takmau buat sandiwara dengan lisa surihani dah di facebook.. maafkan aku sekiranya korang semua bosan dengan kisah cinta aku dan lisa surihani di facebook ya.. baru-baru ni muncul satu komen yang tak sedap didengar.. komen tu berbunyi lebih kurang begini "bodoh gila ko ni, ko ni bajet artis ka bajet hot?".. sedih aku baca bila ada orang cemburu pada aku.. apa salah aku menyambut cinta lisa surihani? kah kah kah.. mamat tu 'like' page aku lepas tu boleh pulak kata camtu.. tapi tidak mengapa.. aku lagi suka ada variasi macam tu.. positif dan negatif, barulah dikatakan 'kehidupan' ya tak?

jadi hari ni, entry aku agak rilek.. tak payah berfikir banyak.. kadang-kadang kita kena rehatkan jugak otak kita kalau terlalu banyak berfikir.. pengalaman aku masa belajar di sekolah agama dulu, ada juga dua tiga kawan aku jadi gila sebab terlalu banyak berfikir dan suka berfikir sedalam-dalamnya.. kalau bab agama ni pesan ustaz aku, ada batasnya untuk difikirkan.. kalau sampai benda ghaib pun kita nak fikir alamat boleh terpesong akidah kita.. eh! dah lari tajuk.. mari kita kembali kepada lisa surihani dan fasha sandha.. kenapa aku pilih lisa surihani dan bukan fasha sandha?

aku nak explain kepada korang semua kenapa aku suka tag page lisa surihani dan kenapa bukan page fasha sandha.. saja aku nak compare dua jelitawan ni sebab bagi aku kedua-dua mereka ni sekarang berada pada level dan tahap terkenal yang hampir sama.. sebut ja kedua-dua nama ni, siapa yang tak kenal kan? disebabkan aku telah menghabiskan banyak masa aku menghasilkan video jawapan kepada persoalan ramai ini aku takmau menulis panjang-panjang.. korang tengok sendiri lah.. silakan~

video : kenapa lisa surihani
video : kenapa bukan fasha sandha
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
60 Comments
Comments


60 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ni yg rasa nak jadi kucing jadian ni...

Azrul Hisham said...

hahaha....terbaik la bro :P

~fais~ said...

hahahahaaha
2 owg yg same tp berbeza. sgt berbeza.

mira ellyna said...

HAHAHAHA gila.. aku ta minat fasha sanda okeyh.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Fasha, tak baik ko buat pakcik tu camtu... Sian dia...

Cik Miza said...

mongok!! nak gelak picah perut aku gelak tgk video fasha tuh!

Wan Gerrard said...

Gerrard bukan peminat Fasha Sanda..tak kisah =P
minat sharifah amani hehehe

encHIx laNDax said...

HAHAHAHXD
siak la lu ni!!bikin gua pecah perut jer pepagi ni!hahhaXD

Encik Tikus said...

cuba la lu tulis nama gua pulak

Puteri Iqa Izyan said...

ignore others ;D

Kimmy Ai said...

hahahaha! gelak gila mamat tuh! ;DDD
yang menangis tu pon ta boleh belah!!

Aisyah AR said...

haahahah! fasha......eeeeuuuwwwww!!!!!

lisa......i like.....

nadrah zainuddin said...

sebab fasha sandha suara macam itik. terima kasih.

Anonymous said...

Auwwww.......

Miyabi fan......

Dudu said...

hahaha..xnak kawan fasha..
lisa ok..hikhik =) like lisa..
hehehe

Wahidah said...

hahaha...ade je idea mamat sorang ne tau...u make my day la bro..gelak guling2 kt sini tgk video ne..

alexa yussida said...

sbb lisa cantik dan tak sexy sangat..pastu,xde kontroversi murahan..:p

crayon said...

alamak.. banyak pulak komen.. nak reply satu-satu, tubelawak dah malas.. hahaha.. apa2 pun tq banyak2.. kalau hampa semua minat sama lisa or fasha, jangan marah tubelawak buat video tu ya.. hahahhaha.. kalau lisa sedang baca blog ni, tubelawak nak cakap ucap "i love u lisa surihani"

Kie-yu said...

alexa punye komen mcm best!
hikhik

AiTotYati said...

hahahaha,

tak larat Ai nak glak dah.
dah guling-guling dah ni

(^_______________________^)

Rowena Chasez said...

buruk gila muka org tua tu nangis..
huhuu~

maisyara Pot! Pot! said...

muahahaha. sian gila tengok pakcik tu menangis sbb cintanya di tolak xD

Anonymous said...

haha ha.. tumpah kopi aku tgk pakcik sandha, TQ crayon, menceriakn kami pagi senin ni =)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

terbaek.
tapi lebih suka lisa dr fasha.
sebab? lisa lebih sopan.
lisa nampak lg jujur dr fasha yg nmpk lebih hipokrit.
duuhh~
hangin plak psl fasha ni pg2..huhu

Raybond said...

haha parok nguh.. :)
haha...

Blog Johari Hamzah

shima said...

better u go with lisa surihani.rather than fasha.haha.:)

pN.rOs said...

apa-apalah dik asal kau bahagia...
jangan sedey org nak kata apapun

aYu said...

vote for lisa..
but.
fasha belakon best gak.ehehe

aJa said...

x suke fasha le!

Rainbow said...

heran ah nape sume guys minat lisa? woooo...
bukan rain jeles... cuma heran nape xder org suka rain kah kah kah.. tiru gelak crayon

wannurfazrini said...

dr kau main cinta dgn LS baik kau amik Rozita Che Wan , janda baikkk punyaaa! hahahhaa

FiqaSaleh said...

die nak klik "unlike" tapi tak de button unlike.. so die like je lahh..

p/s: aku tak tau nama ko sbena so aku letak nama ko lisasurihani gak


nama awak telah d tag oleh sy huaahahahahahha..... check it out my new entry...:p

singgah berambeh "25 perkara"

LUMUT said...

terima kasih ...

video kau menceriakan hari aku hari ni....

haha...lawak...

=)

zulkbo said...

salam bro..
ermmmp maaflah..
kedua-duanya saya tak minat
sebab saya suka yang bertudung..
la la la..

syaza kelyza said...

hahahaha , kelakar gile !

hiro said...

kenapa tak babi? hahhaa

✿Bloodberry✿ said...

adoii aiiii guling2 thn gelak dibuatnye,, wt org epy je video nie....

tp suke lisa sbb dia sweet..

Awi said...

Tube Lawak.
Ok jugak ko ngan Lisa Surihani dah takde ape2.
Tapi aku rasa janggal, Intan Ladyana dah takmo klua dengan aku,kenape?

Tak baik dow.

Khyeeeeeeee ^^ said...

Lisaaa lah lagi cunnn melecunn ^^

che fara a.k.a fanadz said...

comelnye tubelawak dlm pelkan fasha~~aww.

che fara a.k.a fanadz said...

err.typo : pelukan. [kene jugak betolkan. anon dimana2 jua suka mengecam walaupon kesalahan kecil.huhu]

d_LA said...

hahahahhahahhahhahahhahahhahahahhahah..ilang ngantuk gua pepagi ni...

yangbaik said...

tak abih2 ngan fasha sandha.... bagus sangatker?

izee said...

lisa the best!!

ooo cik eykin. said...

lisa terbaik taw. fasha sanda hampehhh

Shahrul Shaharuddin said...

Why Lisa?heheh.. nice post..

yours
SH

ProfHariz said...

Cehh ko nie.. x Abes2..

Cik Su said...

cik su suka lagi lisa..comei n cute dan tak banyak kontroversi..just nice

AiN Z said...

sakit perut gelak.. masih lagi gelak ni.. tadi gelak lagi. sekarang pun sama. hahahahahahhahahahah

syAzAnA said...

hahaha. layan jelah lu bro. hehe. xpew berangan2 kan kan kan? miahaha

xerox_91 said...

Hahaha, mmg lawak dowh...
ko mmg layak kot ganti awal ashaari dalam rancangan mari berdancing...
lalalala,,.

Sufi Printing Tshirt said...

haha...nice la bro..
bikin gelak dipagi hari...chait..

K I E R A said...

Best video kau.

Aku suka gila.

Tp better kau prefer Lisa.

Seriously, shes better.

HAHA ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

betOi2..
baru ade variasi khidupan..
lisa surihani la the best!!
emiey peminat die gak, sb tu ble tubelawak gune nme lisa surihani bile singgh kt shotbox, emiey ikut je dtg sini..ehehe
~_^

qieranna said...

lisa lagi best..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hahahaha...

Anonymous said...

knp aku slalu xboleh tgk video2 korg? siot ah "wbpge nt available"

Anonymous said...

mmg tak layak menang pun si sandha tu...
nyampah giler wa tgk...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

wooooo .... lisa pun suka kat aku gakkkk.... but aku tak suka fasha ni...... tapi dua-dua cantikk....

The Poyo Me said...

Heshhh....
cube la sekali dua buat entri pasal awek ko S.Ian tu.
ko tak rase die jeles ke hari2 ko tepek Lisa Surihani dalam blog?
Die lari ngan Farid Kamil baru tau...wakakakaaka

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk