Monday, January 24, 2011

bagaimana mengetahui si dia mencintai kita

tips yang aku nak kongsi hari ini ditujukan khas kepada lelaki-lelaki diluar sana untuk mengetahui benarkah si dia mencintai kita.. kebanyakan lelaki tidak perasan bahawa si dia sebenarnya telah lama menyukai atau memendam rasa terhadap diri lelaki itu walaupun telah lama bersama.. jadi bergantung kat anda semua lah nak gunakan tips ini untuk lebih mendekati atau menjauhi sesama anda.. lagipun tips ini adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri..


1) sekiranya anda bersalaman dengannya, si dia akan mengusap-usapkan jarinya di tangan anda.. itu bermakna si dia mencintai anda


2) sekiranya anda menampakkan susuk tubuh anda, si dia akan merenung anda tanpa mengelip mata.. itu bermakna si dia mencintai anda


3) sekiranya anda bersedih, si dia akan berusaha menenangkan anda dan membelai anda manja.. itu bermakna si dia mencintai anda


4) sekiranya si dia cemburu apabila anda bersama insan lain atau bersama rakan-rakan, itu bermakna si dia mencintai anda


5) sekiranya si dia tidak berkasar dengan anda atau si dia sentiasa berlemah lembut dengan anda, itu bermakna si dia mencintai anda


6) ketika anda berpelukan dengan si dia, si dia akan memejam mata dan mengusap-ngusap badan anda.. itu bermakna si dia mencintai anda


7) sekiranya anda melafazkan kata cinta walaupun dengan nada bergurau, si dia tidak ketawa.. atau dalam erti kata lain, si dia diam kelu tidak berbahasa.. itu bermakna si dia mencintai anda


8) sekiranya ada diantara perkara diatas berlaku dan kelihatan muncul benjolan pada bahagian kemaluan si dia, itu bermakna si dia mencintai anda.. si dia memang betul-betul sukakan kaum sejenis!

ya! ini sebenarnya tips untuk anda (lelaki) mengetahui si dia (rakan atau kawan) adalah gay atau tidak.. kah kah kah.. selepas anda mengetahui keputusannya, terpulang kepada anda untuk menjauhinya ataupun mendekatinya.. sekiranya anda gay, dekatilah si dia (jauhi aku!! yucks!).. tapi anda perlu sedar bahawa rasulullah tak mengaku anda sebagai umatnya sekiranya anda melakukan hubungan sejenis.. kah kah kah.. padan muka! baca tips tentang gay.. kah kah kah..

video : anda masih tidak tahu kedudukan anda?


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
71 Comments
Comments


71 comments:

NARDtheNERD said...

patut la aku hidu bau pelikk kat tips kau niihh.
hehe.
:))

Mell said...

ceyh xley bla . hahaha . ptt len mcm je tips

Anonymous said...

sakai tol kome

jiwajiwangku said...

hahahha.. tekene ak.. pye la fokus ak bce td.. hampehhhh tol..hakhak

marina anakcikbob said...

giler... aku aru nak komen no 2 tu dia bernafsu bukan cinta..ahahahaa..

video pon potong la..aku da sexcited da..hahahaha..

| cik azeya | said...

haha. ceh. gay.

Eyn said...

punyela syiok layan..skali..naaa..isu gay!! hakhakhak..ko la tube! =))

Wuucin Kimora said...

adeih =.=

bukudiarysofea said...

aishh.. cit cit cit.

afrohead said...

celaka terkena.

fyoneex said...

cet. dasar gay!

cerita-gadis-ini said...

hahhahah....

Mr. Swift said...

Siut je lu de. :p

Psst! : Kalau Nak Buang Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

Ain Zulaikha said...

hahahahaha gaya gaya gaya! itu kalau lelaki, kalau perempuan yang buat tu itu maksudnya dah jadi gatalism .. sekian.

nohfee said...

patut la aku rasa len macam je.. hahaha

Marhaen Kacak said...

hahaha..aku tak gay aku tak okay!

Artikel Panas 'Melayu Pendatang?': Orang Melayu Mesti Baca!!!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Golongan gay adalah loser yang besar...

shazika said...

hahahaha...last2 mcm tu plak :P

inspirasiizra said...

da agak da,, ko kalu xde trik memang x sah,,
hahaaa

..arcmabaharin.. said...

hahaha besh3!!

biella93 said...

ahahhaa . patotla tips mcm tak betol je . ahahha

Anak Ulu Cheka said...

cih puas kome baca sampai abis....ingta kan ye2 la

Terini dari blog AUC: SyoknyerBlogging Berwajah Baru

KiN said...

ler....ingatkan hub laki pompuan....haish, xcited je bile nmpak pic shiwon tdi...uish...shiwon xbegitu.de pecinta wanita.hehe

wannurfazrini said...

wakaka , siot jehhhh !

cik afrisya Ismail said...

haha.gigih je baca dari awal. kejup lagi. hamik sebiji. yeeeyy apaaa da! ;)

ezral ghazali said...
This comment has been removed by the author.
ezral ghazali said...

siot je, ha3

Nurulbadiah Lai said...

ehem ehem..

sembil9n said...

lucu mmg lucu...tpi pe yg ko tulis tu betul doe~ mmber aq pernah kena... ktorg dgr pon seram...euuu~

amie... said...

hahahampeh jek...tak pepesal g bace tips gay...watpe...isk...

kAziShA said...

hahaa..gambar nak Super Junior je =p

Nerzhul said...

adehh...tokono den..hahaaha

DaK CoMoT said...

ahahahahahaha...patot pelik semacam ja tips neyh..huhux

Dee Zahari said...

choiiiii!

buat suspen je.. hahahahha

IndukDen said...

adeiiiiiiii.......terkena induk...

daylachan said...

ohhh tak dapat terima kenapa gmbar pakwe saya kamu amek???lol;p

zety said...

PELIIIIKKKK seh!

tips untuk lelaki dengan lelaki.ingat perempuan dengan lelaki.

@juera said...

ptot la mula2 ak rsekan entry ko semacam je..
ceh!

maiMOONyet said...

choit! xD

mizzapple said...

hampeh!
igt tips cinta boy n gurl.
aleh2 tips gay. =p

Myaby said...

cishhh

cinta harammm

CahayaCintaIlahi said...

wah satu tips yg bagos la huhuhu ;)

Sofia Aimd said...

cett! hahaha.

phreak-id said...

Hahaha. siot ar. patutlah aku rasa macam lucah je.


Terbaru > Gadis-Gadis di Jabatan Ku. > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Dunia Berkarya said...

keren bener tipsnya, memang kita harus punya ide dan kreatif dalam hal cinta hehe

Mawar Merah said...

Hahaha. Ini kisah benar ye. Ada sorg gay dr KL ni xsudah2 ngorat laki aku. He's like can't live without my husband's attention. He's always smsing my hubby, but never replied. Gila ah. Teringin aku nak sound dia, tp my hubby xkasi plak. =P Muntah sebelanga wekkk!!!! Benci!!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gay boy. hahahaha

virulent lolita tan benihime said...

hahahaahahahaha

Mr.PinGu said...

patut tips ko tu mmg xleh blah.. aku dh pasan sgt2 pelikk

Wahidah said...

ciss..patutla tips mcm len mcm ja..hampeh ar..

Chika said...

Hahahaha baru nak cakap pompuan tak macam tu la bila in love... :P

NuR 'aQiLaH said...

benjolan ape tuu. huhu
loading sket. grr

kakiberita said...

mcm kurik kundik dia punya isi! ha ha

selipar hijau said...

yekk...

fiza_sensei said...

gay! hahaha

Cik Peanut said...

auw...tips gay..penat aku hayati satu2..hehhe

zA8dA said...

ceh terkena aku. tawaduq aku bace:P

impish_yatie said...

sengal eh..sabo je ler..=P

syaza kelyza said...

hahahaha :D

+miss humairah+ said...

haha,
musykil dari awal,
jum tgk rahsia kentut lak
http://hahaturt.blogspot.com/2011/01/fiuss-rahsia-ken-tort.html

da[Y]un said...

baca tip yang awal2 tu dah rasa pelik rupa-rupanya..huhu:)
meh jenguk entri ni

http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/perlu-ke-anda-undi-saya-sticky-mode.html

miSssabrina said...

hahaha,,,mule2 dah plik..kuang asam tull..

farah A said...

MENYESAL BACE . HAHA

Ana admi said...

haha..ye2 je pulun bace..last2 utk kaum gay..haha

aLieF si Muncung ManiS said...

mula2 baca sampai 1-6..lepas baca yg ke 7 tu,,alief dah tahu,,kompem ada something yg tak kena...siot je bro ni..adoi....i hate gay!!!!

EJA said...

aiya!baca tips yg prtama pun dah rasa pelik..rupanya tips untuk gay!!ewwww!

Faa Eryna said...

PERGH, baru nak cakap jgn mendekati zina. haha. kak limah tertipuu

tulus sweet said...

i loikee

aini ismail said...

mksdnye awk pernah kena seduce ngn gay la.....xpon gay pernah cintakan awk??mcm tu..sbb pengalaman awk sndiri (lagipun tips ini adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri.. )

Mohamad Fitri said...

Hampeh betul =D

Anonymous said...

ahahhaha
adehhhhhhhhh
kenapa la aku dok layan post2 ko ni

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk