Monday, January 24, 2011

bagaimana mengetahui si dia mencintai kita

bagaimana mengetahui si dia mencintai kita

tips yang aku nak kongsi hari ini ditujukan khas kepada lelaki-lelaki diluar sana untuk mengetahui benarkah si dia mencintai kita.. kebanyakan lelaki tidak perasan bahawa si dia sebenarnya telah lama menyukai atau memendam rasa terhadap diri lelaki itu walaupun telah lama bersama.. jadi bergantung kat anda semua lah nak gunakan tips ini untuk lebih mendekati atau menjauhi sesama anda.. lagipun tips ini adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri..


1) sekiranya anda bersalaman dengannya, si dia akan mengusap-usapkan jarinya di tangan anda.. itu bermakna si dia mencintai anda


2) sekiranya anda menampakkan susuk tubuh anda, si dia akan merenung anda tanpa mengelip mata.. itu bermakna si dia mencintai anda


3) sekiranya anda bersedih, si dia akan berusaha menenangkan anda dan membelai anda manja.. itu bermakna si dia mencintai anda


4) sekiranya si dia cemburu apabila anda bersama insan lain atau bersama rakan-rakan, itu bermakna si dia mencintai anda


5) sekiranya si dia tidak berkasar dengan anda atau si dia sentiasa berlemah lembut dengan anda, itu bermakna si dia mencintai anda


6) ketika anda berpelukan dengan si dia, si dia akan memejam mata dan mengusap-ngusap badan anda.. itu bermakna si dia mencintai anda


7) sekiranya anda melafazkan kata cinta walaupun dengan nada bergurau, si dia tidak ketawa.. atau dalam erti kata lain, si dia diam kelu tidak berbahasa.. itu bermakna si dia mencintai anda


8) sekiranya ada diantara perkara diatas berlaku dan kelihatan muncul benjolan pada bahagian kemaluan si dia, itu bermakna si dia mencintai anda.. si dia memang betul-betul sukakan kaum sejenis!

ya! ini sebenarnya tips untuk anda (lelaki) mengetahui si dia (rakan atau kawan) adalah gay atau tidak.. kah kah kah.. selepas anda mengetahui keputusannya, terpulang kepada anda untuk menjauhinya ataupun mendekatinya.. sekiranya anda gay, dekatilah si dia (jauhi aku!! yucks!).. tapi anda perlu sedar bahawa rasulullah tak mengaku anda sebagai umatnya sekiranya anda melakukan hubungan sejenis.. kah kah kah.. padan muka! baca tips tentang gay.. kah kah kah..

video : anda masih tidak tahu kedudukan anda?
Share This

71 comments:

  1. patut la aku hidu bau pelikk kat tips kau niihh.
    hehe.
    :))

    ReplyDelete
  2. ceyh xley bla . hahaha . ptt len mcm je tips

    ReplyDelete
  3. hahahha.. tekene ak.. pye la fokus ak bce td.. hampehhhh tol..hakhak

    ReplyDelete
  4. giler... aku aru nak komen no 2 tu dia bernafsu bukan cinta..ahahahaa..

    video pon potong la..aku da sexcited da..hahahaha..

    ReplyDelete
  5. punyela syiok layan..skali..naaa..isu gay!! hakhakhak..ko la tube! =))

    ReplyDelete
  6. hahahahaha gaya gaya gaya! itu kalau lelaki, kalau perempuan yang buat tu itu maksudnya dah jadi gatalism .. sekian.

    ReplyDelete
  7. patut la aku rasa len macam je.. hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahaha...last2 mcm tu plak :P

    ReplyDelete
  9. da agak da,, ko kalu xde trik memang x sah,,
    hahaaa

    ReplyDelete
  10. ahahhaa . patotla tips mcm tak betol je . ahahha

    ReplyDelete
  11. cih puas kome baca sampai abis....ingta kan ye2 la

    Terini dari blog AUC: SyoknyerBlogging Berwajah Baru

    ReplyDelete
  12. ler....ingatkan hub laki pompuan....haish, xcited je bile nmpak pic shiwon tdi...uish...shiwon xbegitu.de pecinta wanita.hehe

    ReplyDelete
  13. haha.gigih je baca dari awal. kejup lagi. hamik sebiji. yeeeyy apaaa da! ;)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. lucu mmg lucu...tpi pe yg ko tulis tu betul doe~ mmber aq pernah kena... ktorg dgr pon seram...euuu~

    ReplyDelete
  16. hahahampeh jek...tak pepesal g bace tips gay...watpe...isk...

    ReplyDelete
  17. hahaa..gambar nak Super Junior je =p

    ReplyDelete
  18. ahahahahahaha...patot pelik semacam ja tips neyh..huhux

    ReplyDelete
  19. choiiiii!

    buat suspen je.. hahahahha

    ReplyDelete
  20. adeiiiiiiii.......terkena induk...

    ReplyDelete
  21. ohhh tak dapat terima kenapa gmbar pakwe saya kamu amek???lol;p

    ReplyDelete
  22. PELIIIIKKKK seh!

    tips untuk lelaki dengan lelaki.ingat perempuan dengan lelaki.

    ReplyDelete
  23. ptot la mula2 ak rsekan entry ko semacam je..
    ceh!

    ReplyDelete
  24. hampeh!
    igt tips cinta boy n gurl.
    aleh2 tips gay. =p

    ReplyDelete
  25. keren bener tipsnya, memang kita harus punya ide dan kreatif dalam hal cinta hehe

    ReplyDelete
  26. Hahaha. Ini kisah benar ye. Ada sorg gay dr KL ni xsudah2 ngorat laki aku. He's like can't live without my husband's attention. He's always smsing my hubby, but never replied. Gila ah. Teringin aku nak sound dia, tp my hubby xkasi plak. =P Muntah sebelanga wekkk!!!! Benci!!!

    ReplyDelete
  27. patut tips ko tu mmg xleh blah.. aku dh pasan sgt2 pelikk

    ReplyDelete
  28. ciss..patutla tips mcm len mcm ja..hampeh ar..

    ReplyDelete
  29. Hahahaha baru nak cakap pompuan tak macam tu la bila in love... :P

    ReplyDelete
  30. benjolan ape tuu. huhu
    loading sket. grr

    ReplyDelete
  31. mcm kurik kundik dia punya isi! ha ha

    ReplyDelete
  32. auw...tips gay..penat aku hayati satu2..hehhe

    ReplyDelete
  33. ceh terkena aku. tawaduq aku bace:P

    ReplyDelete
  34. haha,
    musykil dari awal,
    jum tgk rahsia kentut lak
    http://hahaturt.blogspot.com/2011/01/fiuss-rahsia-ken-tort.html

    ReplyDelete
  35. baca tip yang awal2 tu dah rasa pelik rupa-rupanya..huhu:)
    meh jenguk entri ni

    http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/perlu-ke-anda-undi-saya-sticky-mode.html

    ReplyDelete
  36. hahaha,,,mule2 dah plik..kuang asam tull..

    ReplyDelete
  37. haha..ye2 je pulun bace..last2 utk kaum gay..haha

    ReplyDelete
  38. mula2 baca sampai 1-6..lepas baca yg ke 7 tu,,alief dah tahu,,kompem ada something yg tak kena...siot je bro ni..adoi....i hate gay!!!!

    ReplyDelete
  39. aiya!baca tips yg prtama pun dah rasa pelik..rupanya tips untuk gay!!ewwww!

    ReplyDelete
  40. PERGH, baru nak cakap jgn mendekati zina. haha. kak limah tertipuu

    ReplyDelete
  41. mksdnye awk pernah kena seduce ngn gay la.....xpon gay pernah cintakan awk??mcm tu..sbb pengalaman awk sndiri (lagipun tips ini adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri.. )

    ReplyDelete
  42. ahahhaha
    adehhhhhhhhh
    kenapa la aku dok layan post2 ko ni

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates