Monday, May 9, 2011

diantara nabil, man dan amir rajalawak

entry ini untuk menjawab persoalan dan pertikaian pembaca tubelawak yang mengatakan bahawa tubelawak menghina amir.. sebelum itu tubelawak nak bagitau entry tubelawak tulis sebelum ini berkaitan amir rajalawak adalah sebenar-benarnya ikhlas dari hati tubelawak.. memang benar tubelawak gelak meleleh ayaq mata bila melihat rakan-rakan ternganga apabila menonton lawak amir.. dan juga ketika rakan-rakan tubelawak menyebut-nyebut kembali ayat yang pernah digunakan oleh amir ketika persembahannya, tubelawak gelak sakit perut sebab rasa nak terajang muka rakan tubelawak itu..


tapi cuba anda fikirkan kembali.. anda mampu tak buat lawak yang tak lawak tapi boleh membuatkan orang lain gelak? kebolehan ini hanya ada pada amir! amir adalah the chosen one.. anda tengok sendirilah persembahan jozan pada minggu ke enam, sangat hambar dan mendukacitakan.. diorang buat lawak yang kurang lawak justeru membuatkan tubelawak tak rasa nak gelak pun.. tapi kalau amir, dia buat pi lah lawak apa pun.. tubelawak tetap akan rasa nak tergelak.. walaupun lawak dia tak lawak..

berkaitan video lelaki mat saleh tercengang tengok video amir tu, itu bukan video real.. tubelawak olah sound pada video itu dan tubelawak cut sikit untuk bagi timing sound persembahan amir kena tepat dengan reaksi lelaki mat saleh itu.. tubelawak buat sekadar suka-suka.. tapi adakah anda tahu, bahawa ketika persembahan nabil dan man juga ada orang yang 'bermuka flat' dan tidak terhibur dengan persembahan mereka? ini bukan video fake.. ini REAL!!


tubelawak tak hina amir.. kalau rasa takleh trima kutukan dan kritikan, dok rumah diam-diam isap nenen ja ok! :) im sorryyyyyyy~


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
50 Comments
Comments


50 comments:

Abang Zam said...

kahkahkah..aku suka! amir legend!

aku tak suka maharaja lawak..amir memang penyeri!

im sorry~

Nik Zulkhairi said...

hahaha. lu memang cilaka. i'm soryyyyyyy..

Freaky said...

nabil macam makin merosot dan amir semakin menjadi lawak die. tapi tatau la cena nanti. sume atas undian

mamawana said...

Ya lah, dah abih lawak Amir baru rasa nak tergelak. Sindrom apa tu? Sindrom siput gondang yg lucu...

Anonymous said...

hahaha... tubelawak yg xleh terima kutukan..so hang la g dok diam2 isap nenen..im sorry...~ :D

fyoneex said...

tubelawak takmo try masuk next maharaja lawak ke?

crayon said...

anon 8:37 - aku isap nenen hang lah.. buleh? baru gay

✿ milly molly ✿ said...

accepted la reason tu. tp utk bg beliau title "MAHARAJA" tu xmungkin kot. hihi

keletahmeera said...

tubelawak,muka amir pun aku pandang dah ketawa keluar ayaq mata..

Marhaen Kacak said...

haha..terbaik ayat ko tubelawak..sangat sinis..niorla apa orang nak kata ko..keke

Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

~~Ticer Wann~~ said...

amir terbaekkk ;)

s3m0t said...

im sorryyyyyyyyy..dh jd trend la kt tmpt aku.. the best Amir :D

soooooour said...

gado2...yeah!

dLa said...

haha. i'm sorryy.

Faiz Tapit said...

aku skong amir bhai! kah3

cik sakdi said...

amir memang kelaka coz abang aku suke ajuk balik dialog dia yang x lawak. HAHA

nabil n sepah layannnn! haha

! Nurida Ardy said...

yolah,den tahu..ang ikhlas sokong Amir..teruskanlah yer..uhukuhuk...:P

Mohd Ridhuan said...

mkin ramai la minat amir lepas ni...
uhuhuhuhhu

InaSazlan said...
This comment has been removed by the author.
-telordibasuh- said...

amir lidah pendek hahaha

InaSazlan said...

nk tnye adakah tubelawak trase/tersilap rasa dgn entry sy tempoh hari?no no,yg dmaksudkan bukan dri blog anda,blog laen.anda bukan menghina,juz bgi pendapat but blog yg sy maksdkan itu mmg terang2 mengutuk.eh bajet mcm tubelawak yg femous amous ni bace blog aku la plk hehe kot2 lah kan.kalo betul,i'm sorrry lah deh :D

MR. SYAH said...

hahah..

shezwan said...

amir pun not bad lah.. tapi pada aku nabil still maintain lor.. hoho

Alin said...

hahaha ayt takleh blah yg last kali tu xD

ayunda maajis said...

"entry ini untuk menjawab persoalan dan pertikaian pembaca tubelawak yang mengatakan bahawa tubelawak menghina amir.. "

e eh..bkn ko yg melenting ke?.. so ko la yg patut dok diam2 n isap nenen.. wahaha..

Arya Putra said...

sikit2 nk gaduh..ntah hapa2..

Muhammad Helmi said...

hahaha...
sorg je yg xglak...
agaknya xsmpai la tu...
atau xpham...


Jemput Datang Ke Blog Saya

JANN JANN JANNAH said...

jambu the best!

EJA said...

amir tak best!

saizam06 said...

JAMBU je maintain... yang lain makin tak best... harap2 silent comedy lepas ni menaikkan semula kualiti maharaja lawak...

LindaRahim said...

hihi...sgt suke tgk maharajalawak n bukak belog ni sbb nk bc apa tubelawak nk kata...lawak....

Aida Omar said...

tubelawak bagi semangat la bukan kutuk..hik3

amir kan org islam, rakyat malaysia pulak tu..walaupun tak best korang support la dia, mana nk tau naik menjulang2 ke nnt kan..

amir nie ade aura..org yg tak suka kt dia tu la yg dok sebut2 die, smpai die popular skrg. im sorryy..haha

Eye_nee said...

Tubelawak lg lawak....

mereka semua hanya penceria mlm2 sabtu kita...ringan kan je minda layan komedi dorang...jgn memberatkan kapala hotak kita pulak...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..sori to say yg lawak amir hanya menjadi 2 kali je..minggu yg super hero tu dan yg dia jd mekanik tu..tu je..yg lain semua Hancusss!

yg pasti..nabil terbaik

crayon said...

ayunda : aku nak nenen hang

udin said...

takpa kita tunggu minggu ni mcm mana lak.. sama ada si Amir ni masih lagi bertahan tau tak.. apa2 hal persembahan Jambu semakin menyerlah setiap minggu.. Jambu terbaekkkkkk!!!! hahahahahaha!!!

hyazz said...

i'm sorry...i'm sorry..ingat lagi..trademark amir... besss kan

Izzatulisme said...

haha! "i'm sorry" tu dah boleh buat orang tergelak habis dah sebenarnya!

Miss b said...

btul

amir mmg kelakar

paling kelakar minggu lagu tu

cam cilake gila.

witLURVE said...

amir?? klakar...?? mana da... menyampah ada r... aku gelak pn sbb tgk muka dia ,muka yg dia rs knon2 klakaww sgt lawak dia tu.. bila time dia wat lawak je kompom aku tukar tv.. hahahah

perondajaketbiru74 said...

aku suker jozan hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

amir....? come on....haihhhh...

Hayati Hamzah said...

nak jozan gak ! :((

cik ketawa said...

1st nabil 2nd sepah 3rd jozan

menusuk hati said...

crayon:ada jual manual gay x?kawan aku nak beli

Khairul Antasha said...

tubelawak lagi best!!!

:)

Anonymous said...

x lawan xpe, janji undi. hahaha..
amir mmg klaka
ckp im sorry pun aku dah tergelak tgk muka dia

Anonymous said...

sape sokong amir tu??
sian die terpakse membodohkan diri die..nk org ketawa..xlawak langsung.

Anonymous said...

member aku cakap amir buat lawak genius...dia buat secondary lawak...buat orang tension bila tengok lawak dia...dan ko akan gelak bila tengok muka orang yang tension tue...hahaha~

fara ain said...

dlm2 byak..
ayat amir jugak yg aku igt..
im sorry.. haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk