Monday, May 9, 2011

diantara nabil, man dan amir rajalawak

diantara nabil, man dan amir rajalawak

entry ini untuk menjawab persoalan dan pertikaian pembaca tubelawak yang mengatakan bahawa tubelawak menghina amir.. sebelum itu tubelawak nak bagitau entry tubelawak tulis sebelum ini berkaitan amir rajalawak adalah sebenar-benarnya ikhlas dari hati tubelawak.. memang benar tubelawak gelak meleleh ayaq mata bila melihat rakan-rakan ternganga apabila menonton lawak amir.. dan juga ketika rakan-rakan tubelawak menyebut-nyebut kembali ayat yang pernah digunakan oleh amir ketika persembahannya, tubelawak gelak sakit perut sebab rasa nak terajang muka rakan tubelawak itu..


tapi cuba anda fikirkan kembali.. anda mampu tak buat lawak yang tak lawak tapi boleh membuatkan orang lain gelak? kebolehan ini hanya ada pada amir! amir adalah the chosen one.. anda tengok sendirilah persembahan jozan pada minggu ke enam, sangat hambar dan mendukacitakan.. diorang buat lawak yang kurang lawak justeru membuatkan tubelawak tak rasa nak gelak pun.. tapi kalau amir, dia buat pi lah lawak apa pun.. tubelawak tetap akan rasa nak tergelak.. walaupun lawak dia tak lawak..

berkaitan video lelaki mat saleh tercengang tengok video amir tu, itu bukan video real.. tubelawak olah sound pada video itu dan tubelawak cut sikit untuk bagi timing sound persembahan amir kena tepat dengan reaksi lelaki mat saleh itu.. tubelawak buat sekadar suka-suka.. tapi adakah anda tahu, bahawa ketika persembahan nabil dan man juga ada orang yang 'bermuka flat' dan tidak terhibur dengan persembahan mereka? ini bukan video fake.. ini REAL!!


tubelawak tak hina amir.. kalau rasa takleh trima kutukan dan kritikan, dok rumah diam-diam isap nenen ja ok! :) im sorryyyyyyy~
Share This

50 comments:

  1. kahkahkah..aku suka! amir legend!

    aku tak suka maharaja lawak..amir memang penyeri!

    im sorry~

    ReplyDelete
  2. hahaha. lu memang cilaka. i'm soryyyyyyy..

    ReplyDelete
  3. nabil macam makin merosot dan amir semakin menjadi lawak die. tapi tatau la cena nanti. sume atas undian

    ReplyDelete
  4. Ya lah, dah abih lawak Amir baru rasa nak tergelak. Sindrom apa tu? Sindrom siput gondang yg lucu...

    ReplyDelete
  5. hahaha... tubelawak yg xleh terima kutukan..so hang la g dok diam2 isap nenen..im sorry...~ :D

    ReplyDelete
  6. tubelawak takmo try masuk next maharaja lawak ke?

    ReplyDelete
  7. anon 8:37 - aku isap nenen hang lah.. buleh? baru gay

    ReplyDelete
  8. accepted la reason tu. tp utk bg beliau title "MAHARAJA" tu xmungkin kot. hihi

    ReplyDelete
  9. tubelawak,muka amir pun aku pandang dah ketawa keluar ayaq mata..

    ReplyDelete
  10. haha..terbaik ayat ko tubelawak..sangat sinis..niorla apa orang nak kata ko..keke

    Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

    ReplyDelete
  11. im sorryyyyyyyyy..dh jd trend la kt tmpt aku.. the best Amir :D

    ReplyDelete
  12. gado2...yeah!

    ReplyDelete
  13. amir memang kelaka coz abang aku suke ajuk balik dialog dia yang x lawak. HAHA

    nabil n sepah layannnn! haha

    ReplyDelete
  14. yolah,den tahu..ang ikhlas sokong Amir..teruskanlah yer..uhukuhuk...:P

    ReplyDelete
  15. mkin ramai la minat amir lepas ni...
    uhuhuhuhhu

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. nk tnye adakah tubelawak trase/tersilap rasa dgn entry sy tempoh hari?no no,yg dmaksudkan bukan dri blog anda,blog laen.anda bukan menghina,juz bgi pendapat but blog yg sy maksdkan itu mmg terang2 mengutuk.eh bajet mcm tubelawak yg femous amous ni bace blog aku la plk hehe kot2 lah kan.kalo betul,i'm sorrry lah deh :D

    ReplyDelete
  18. amir pun not bad lah.. tapi pada aku nabil still maintain lor.. hoho

    ReplyDelete
  19. hahaha ayt takleh blah yg last kali tu xD

    ReplyDelete
  20. "entry ini untuk menjawab persoalan dan pertikaian pembaca tubelawak yang mengatakan bahawa tubelawak menghina amir.. "

    e eh..bkn ko yg melenting ke?.. so ko la yg patut dok diam2 n isap nenen.. wahaha..

    ReplyDelete
  21. hahaha...
    sorg je yg xglak...
    agaknya xsmpai la tu...
    atau xpham...


    Jemput Datang Ke Blog Saya

    ReplyDelete
  22. JAMBU je maintain... yang lain makin tak best... harap2 silent comedy lepas ni menaikkan semula kualiti maharaja lawak...

    ReplyDelete
  23. hihi...sgt suke tgk maharajalawak n bukak belog ni sbb nk bc apa tubelawak nk kata...lawak....

    ReplyDelete
  24. tubelawak bagi semangat la bukan kutuk..hik3

    amir kan org islam, rakyat malaysia pulak tu..walaupun tak best korang support la dia, mana nk tau naik menjulang2 ke nnt kan..

    amir nie ade aura..org yg tak suka kt dia tu la yg dok sebut2 die, smpai die popular skrg. im sorryy..haha

    ReplyDelete
  25. Tubelawak lg lawak....

    mereka semua hanya penceria mlm2 sabtu kita...ringan kan je minda layan komedi dorang...jgn memberatkan kapala hotak kita pulak...

    ReplyDelete
  26. alamak..sori to say yg lawak amir hanya menjadi 2 kali je..minggu yg super hero tu dan yg dia jd mekanik tu..tu je..yg lain semua Hancusss!

    yg pasti..nabil terbaik

    ReplyDelete
  27. takpa kita tunggu minggu ni mcm mana lak.. sama ada si Amir ni masih lagi bertahan tau tak.. apa2 hal persembahan Jambu semakin menyerlah setiap minggu.. Jambu terbaekkkkkk!!!! hahahahahaha!!!

    ReplyDelete
  28. i'm sorry...i'm sorry..ingat lagi..trademark amir... besss kan

    ReplyDelete
  29. haha! "i'm sorry" tu dah boleh buat orang tergelak habis dah sebenarnya!

    ReplyDelete
  30. btul

    amir mmg kelakar

    paling kelakar minggu lagu tu

    cam cilake gila.

    ReplyDelete
  31. amir?? klakar...?? mana da... menyampah ada r... aku gelak pn sbb tgk muka dia ,muka yg dia rs knon2 klakaww sgt lawak dia tu.. bila time dia wat lawak je kompom aku tukar tv.. hahahah

    ReplyDelete
  32. crayon:ada jual manual gay x?kawan aku nak beli

    ReplyDelete
  33. x lawan xpe, janji undi. hahaha..
    amir mmg klaka
    ckp im sorry pun aku dah tergelak tgk muka dia

    ReplyDelete
  34. sape sokong amir tu??
    sian die terpakse membodohkan diri die..nk org ketawa..xlawak langsung.

    ReplyDelete
  35. member aku cakap amir buat lawak genius...dia buat secondary lawak...buat orang tension bila tengok lawak dia...dan ko akan gelak bila tengok muka orang yang tension tue...hahaha~

    ReplyDelete
  36. dlm2 byak..
    ayat amir jugak yg aku igt..
    im sorry.. haha

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates