Saturday, June 4, 2011

hadiah yang bagus untuk bermanja-manja dengan isteri

warning! link video dalam entry ini memaparkan aurat yang terdedah.. hadiah? kalau aku dengar pasal hadiah, aku akan jadi serabut perut dan juga pening kepala sebab aku jenis yang tak pandai bagi hadiah kat orang.. aku rasa kebanyakan lelaki pun tak pandai nak bagi hadiah kepada kekasih hati.. hehehe.. tapi bukan semua lah.. ada jugak lelaki yang rumantik dan pandai memilih hadiah yang baik untuk kekasih hatinya.. jadi entry ini ditujukan khas kepada lelaki yang telah berumah tangga dan ingin membuat kelainan melalui pemberian hadiah kepada isteri..


aku teringat balik masa aku dan rakan-rakan aku jalan-jalan kat bangkok thailand.. jangan salah faham.. kami melancong cara berhemah dan tak buat benda bukan-bukan.. ada juga rakan-rakan aku yang membawa isteri mereka melancong sekali.. jadi pada suatu petang tu, para isteri ni pakat-pakat pujuk lah kami (pihak lelaki) untuk pergi ke shopping complex yang ada di situ.. ketika di shopping complex, kami berpecah dan jalan berasingan (perempuan dengan perempuan, manakala lelaki dengan lelaki)..

masa aku dan rakan-rakan lelaki aku tengah pusing-pusing shopping complex tu, salah sorang dari rakan aku bertanya "wei.. aku ingat nak bagi hadiah kat bini aku la.. sekali sekala, kena gak bagi hadiah rumantik kat bini.. nak bagi apa eh?" lelaki tanya kepada lelaki.. memang merapu lah jawapan yang diterima.. hahaha.. ada yang cakap beli lingerie hello kitty, ada yang cakap beli perkakas memasak dan lain-lain..

kebetulan masa tu ada booth yang tengah promosikan xbox 360 (kinect) dan ada sorang amoi cun tengah menari depan orang ramai.. aku pun bagi la idea bernas aku kat kawan aku supaya bagi xbox 360 kinect kat bini dia.. kah kah kah.. sebab apa? sebab ianya sexy! ianya menyihatkan! dan ianya teknologi masa depan! auwww..

aku rasa, bagi anda yang mahukan kelainan dalam perhubungan rumah tangga, bolehlah mencuba menghadiahkan xbox 360 kinect kepada isteri anda.. aku rasa, hadiah ini sangat rumantik.. tapi sebelum anda decide untuk hadiahkan xbox 360 kinect ni kepada isteri, kena imagine dulu bagaimana keadaan isteri anda sekiranya dia menggunakan hadiah yang anda beri tu sebaiknya.. kah kah kah..



p/s : membe aku tak beli xbox 360 kinect, tapi dia belikan barang yang boleh diguna pakai seperti baju dan beg tangan.. hehehehe.. huh! tak rumantik langsung membe aku tu.. btw, kalau isteri anda sayang anda, beli apa pun dia mesti suka aih! ya dak? :)


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
27 Comments
Comments


27 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

hehe... apa salahnya kalau isteri bukan macam dalam video pertama tu pun hehehe... just for fun and having fun together rasanya xde hall.. hahaha (macam aku dah kawen)

Yuyu Musa said...

beli gitar letrik ibanez 1..boleh jamming ngn laki dia.haaaa...


jap!xbox aku taw tp xbox 360 (kinect ) tu padia?haissshhh

-fiexa- said...

bagi complete set diamond pon da cukup..romantik gak tu. hehe.
$__$

vampire's lovex said...

naseb baik ko tak suh dia bg hadiah 'madu' kat bini dia..haha

Freaky said...

haha takde isteri lagi jadi x tau nak cakap apa.. em maybe beli sumting yang kiut kot

Marinella said...

Thanks for visiting me.

Marhaen Kacak said...

terbaik kinect ni kawan2..wajib beli..huhu

Freemason Pun Nak Kecoh!!! Loser!!!

crayon said...

xbox tekincit kincit.. hehehehe

~aYeeN & SuE~ said...

aah.,.bli jela pe2 jnji eklas..tp lg bgus klu bli sumtin yg dh lme dia idam2 kn..:)

Faiz Tapit said...

xbox konect ka?
x ROMENtik lah

Aimi Dayana Bahari said...

betul2. apa yg suami bagi mesti isteri suka punya. hehe

♥CIK SHA♥ said...

kinect tu menatang apa?aku gelak terkekek2 tgk vid yg bini die menari macam terajang orang tu..wakaka..

ABU said...

bagus la hadiah ni..satu family bolh pakai..senaman gitu awwww!! hahahaha

crayon said...

cik sha : kinect tu teknologi baru dari microsoft untuk console game xbox 360.. dia pakai motion sensing.. so tak payah pakai joystick atau controller.. pakai badan kita ja.. hahaha... tengok video ni.. apa itu xbox kinect

http://www.youtube.com/watch?v=Mf44bWQr3jc

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

oowh...
janji ley gune....
<----xreti gune kalau ade...

ZoOL said...

hahahaha.. betul2.. kebanyakan laki2 tak reti pilih hadiah sbb shopping pun malas (cam aku) :P

nurawanees said...

...bagi kaen sembahyang baru pon ok aper..,hehe..msti lagi dihargainyer...leh gak tumpang2 pahala..=)

KISAH CINTA NASI LEMAK said...

kalu aku, aku kasi hadiah pengalaman membuat anak di thailand... fuhhh romantik tu!!!

Syera Khalid said...

HAHA hadiah xbox 360 kinect ? memang idea yang sangat bernas lah kan tak pernah di buat orang HAHA actually bagi hadiah apa jek dah ok janji ikhlas, perempuan akan terharu :)

nadiah yaya said...

jap nk gelak dlu. hahahaha ok dah

yg 2nd tu mmg trbaik lah..

Aina said...

apapun yg hubby bg dengan kasih sayang, mesti lah suka..

Ummy Alif said...

aku tak mintak banyak kat laki aku.bagi sport car sebijik cukuplah.....miahahahah

CintaZulaikha said...

suami akak tak pandai pilih adiah...seriuss

Ain Zulaikha said...

1 je ain minta, nak hadiah bukakan bisnes baby sitter untuk ain.. hhahahhaha

tak dapat buka video sebab guna bodben

safiyyah osman said...

hahahaha...tpi klu dpt xbox tue ok what..ahahaha..lain dari yang lain..lari jauh dari typical hadiah yang salu suami bg kt isteri..hihihi

kiki00lala said...

menarik gak kalo dpt adiah gni skali skale kan.xde la adiah steriotaip yg makcik2 slalu dapat tu.muehehe

Anonymous said...

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this blog. It's
sіmple, yеt effеctіve. A lot οf times
it's difficult to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal. I must say that you've
done a amazing job with thіs. Аdԁitionаlly, the blog lοads
ѕuper fast foг mе on Safari. Eхceptiоnal Blog!


Lοok at my web-site: increase boob Size

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk