Monday, March 1, 2010

again! bukti lelaki gatal

ahaha.. sebelum ni aku dah penah post pasal perempuan mulut banyak dan bukti kegatalan lelaki.. aku heran kenapa masih ada lelaki yang nak pertikai fakta ni? kalau ada lelaki mengaku dia tak gatal, sumpah!! sikit pun aku tak pecaya.. ahahaha.. kalau dia cakap dia gatal, tetapi dia berusaha untuk mengawal nafsu dia mungkin laa boleh dipercayai.. kali ni kalau ada lelaki rasa diri dia tak gatal, sila la post komen anda kat sini ya.. pendapat anda sangat diperlukan untuk research aku.. boleh aku tulis dalam kertas kerja aku "masih ada lelaki yang tak gatal" ahahahaahaha.. pegi mati la woi!!


video : budak kecik kantoi layan stim

yang ni lagi 'otai'.. kecik-kecik dah blajo nak jadi otai pervert.. bila dah kantoi, pandai pulak dia kaver dengan kertas.. ahahah.. tapi aku heran gak.. mana dia dapat buku tu?? bapak dia punya la kot.. ahahaha.. perverts is everywhere!! perempuan kena hati-hati.. ahahahaha.. gelak lagi.. gelak kuat-kuat.. ahahahaha.. ada lelaki yang tak gatal?? AHAHAHAAHA.. khaikhhh!! ptuih!!


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
16 Comments
Comments


16 comments:

Miss ... said...

ekeke pipi dia jd kaler pink biler kantoi cute ekeke

maisyara Pot! Pot! said...

kantoi! dh malu, tutup dgn kertas.. agaga xD

e p i x ____ said...

cute bdk ni. dah besar jadi apa tah.
hahaha :P ehh jgn kerana nila setitik , habis kami semua :)

tak semua lagi gatai. hahaha :D

crayon said...

yang dah kawin.. takyah nak pening2 dah.. ada orang bleh teman gatal2.. ahahaha..

Deya Zanial said...

manusia memang gini. tk boleh terima hakikat. tgk rilex je author ngaku gatal. en? HAHA ;)

AuRorA DiAnA said...

gatal sungguh
muka innocent jek...budak...budak
huhuhu

ParkAir said...

hahaha kantoi sudah. tapi mesti dia pikir kenapa ada punggung kat dada awek2 tu??

AuraFIza said...

haha..budak tu sangat kiut!
tau plak malu. siap cover ngn kertas..
notty!

bellar0ssa said...

huhu.budak kenit ni.. adeh. siap tutp2 lagi nampak sgt kantoii.haha.

jae said...

bg aq la kn, video ni xdp la btemakn cm tajuk 2 sgt tp mcm lebih fokuskan isi kndungan buku 2 ag asenyer..stuju x??

Anonymous said...

budaknya cute tapi gatal gak sama sepertie aku,agagagaga

Anonymous said...

ahaks

Cik Miza said...

xkesahla ape pn, budak tu comel!

SnowladieS said...

onizuka sensei!

Kuceng Puteh said...

Hahah! Kadang2 ada orang yang boleh tahan nafsu ni 'terperasan' yang diri tak gatal.

Manusia beb, nak nafi tak bernafsu tu macam nak mengaku diri tu malaikat. Puiiiii! (Tiru jap)

budak awam said...

haha x nk bla ah gmbr 2
2 cm watak crow zero jew?

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk