Friday, January 15, 2010

worst magician audition

zaman sekarang ni dah banyak sumber untuk belajar teknik silap mata.. kalau nak jadi ahli silap mata, kena buat sesuatu yang baru yang tak pernah dibuat orang, baru boleh buat orang lain kagum.. kalau masih buat teknik-teknik yang lama jadi laa cam diorang ni haa..



yang part levitation tu.. aku sangat kagum.. first time aku tengok teknik levitation macam tu.. wakakakakaka... pala otak dia!!


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
1 Comments
Comments


1 comments:

bo_olat said...

yang kedua last tu xleh blah..dgn2 bra sekali dia sangkutkan..wahahaha..teknik levitation yg xleh blah..adooii..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk