Sunday, February 14, 2010

awek sangap batang yang gila

sori title aku sedikit lucah.. tapi post aku kali ni bukan ada benda lucah pon.. saja nak bagi traffiic blog aku naik kalau ada orang gila yang nak search ngarut-ngarut macam tu.. mana la tau kan.. ahahaha.. video aku hari ni, pasal budak pempuan yang bernama victoria.. victoria mengaku pernah melakukan seks sebanyak 300++ kali dan teringin mengandung kerana terlalu mahukan anak .. mak victoria ni tak bagi.. lalu berlaku kontroversi.. victoria dan mak dia telah dipanggil ke rancangan talkshow "maury show" disaksikan oleh beribu-ribu penonton (termasuk penonton tv).. apa ang menarik kat sini ialah victoria ni baru berumur 15 tahun dan mengaku mampu untuk memiliki anak sendiri.. ahahahah..

video : victoria si gila yang baru berumur 15 tahun

memang la orang tua-tua kita pon ada yang kawin awal.. umur 13, 14 dah kawin.. tapi ikot peredaran zaman la.. kalau si victoria ni nak ada anak pada umur macam tu, dia nak bagi anak dia makan apa? nak bagi susu badan sampai budak tu masok sekolah?? ahahaha.. dahlaa 300++ kali melakukan seks.. banyak tuh..kalau nak buat calculation.. setaun ada 365 hari.. jadi 300 kali tu kalau dia start melakukan seks pada umur 15, boleh dikatakan hampir setiap hari dia melakukan seks.. wahahaha.. gilababi la budak ni.. kalau dia start pada umur 14 pulak, hampir 15 kali sebulan atau dalam erti kata lain, selang 2 hari dia melakukan seks sampai la umur dia mencecah 15.. ada berani challenge?? wahahhahahaa.. ptuiih!! ludah kat muka dia... ahahaha


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
10 Comments
Comments


10 comments:

Weed and Bandages said...

dia depress tu.. haha

crayon said...

dengaQ suara dia pon dah nyampah dah.. kena boo pon boleh buat muka kerek lagi tu..

Melz said...

gilew..

bak kata orang lobos dah ! miahaha

azizuan said...

dia ni x reti nak period ka?belajaq2 la period sama..haha

© bLurr said...

memang sangap lah! haha

Eason said...

OH MY GOSH = = JUST ~~~15 year old~~~

Miss Tembikai Bulat said...

dunia, dunia, dunia :) HAIH .

Anonymous said...

gilo...

muhd hafiz a.k.a arepiz said...

mmg sangap giler bdk nie klu dpt kt ak tau la nsib die

mozek said...

mmg dia x pernah rasa puas ni....
rasanya la dah lobos ni...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk