Sunday, October 10, 2010

gerry alanguilan : pakcik sengal on youtube

kepada korang yang pernah tengok video pakcik sengal di youtube, korang pasti tau betapa manisnya senyuman pakcik ni.. ahaha.. harini aku nak buat sedikit pendedahan mengenai pakcik ni.. pakcik ni berasal dari filipina dan bernama Gerry Alanguilan.. berdasarkan video senyumannya yang meletup-letup di internet, dapat dilihat suasana rumahnya agak sempit dan baju 'pagoda' dia yang menggambarkan macam pakcik ni orang biasa ja.. sebenarnya pakcik ni agak luar biasa..


nak tahu apa pekerjaan pakcik ni? pakcik ni adalah seniman yang telah menulis dan melukis komik seperti komik bertajuk wasted, johnny balbona, humanis rex!, elmer, timawa dan where bold stars go to die.. selain itu, pakcik ni juga ada turut serta menjayakan komik-komik terkenal seperti superman, x-men, woulverine, fantastic four dan silent dragon.. ngahahahaha.. bukan calang-calang orang boleh menjayakan komik-komik terkenal macam ni..

jadi adalah pakcik ni sama seperti pakcik kebiasaan yang suka lepak di kedai kopi sambil pakai baju pagoda? sudah pasti tidak.. pakcik ni dah boleh di-label sebagai idola pelukis komik dah.. pakcik ni dah berjaya dengan cemerlang.. nama dia dah ada dalam sejarah penulisan komik dah.. ahaha.. korang boleh google "gerry alanguilan" untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakcik ni.. apa-apa pun, pakcik memang rock!! senyuman pakcik membuatkan aku terasa nak jadi gay.. kah kah kah

video : pakcik sengal senyum menggoda 2
(lepas ni aku nak simpan misai jugak)
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
24 Comments
Comments


24 comments:

Anonymous said...

pertamaxx

Cik Miza said...

tengok pakcik ni teringat kat mamat khalid! memula igtkan dia. haha

lan_ax said...

sempoi la pakcik ni.. tabik lu..
http://www.duitlama2u.blogspot.com

Azrul Hisham said...

haha....senyum dia sempoi je :)

ZoOL said...

haha.. siot.. seram aku dgr pompuan lam video tu gelak..

pakcik ni idup secara moderate.. tp mmg kebanyakkan kartunis asia mmg camtu sbb nak maintain kreativiti diorg.. idup mewah2 x guna gak sbb boleh melalaikan minda..

PIDUT ASiS said...

seyes pok cik ni sengal...hahaha...
seram pon ada gak..tetiba senyum...kalau buat depan awek2 nih,aku rasa semua lari tinggal kasut kot..hahah

Post Terhangat...
Encik Pernah Memancing??

yebbit + . + said...

ahahha, cute sunggoh pkcik ne. meh cubit pipi cket

Pencacai Alim said...

hakhakhak

SweetSyaza said...

hahahhaha
senyumannya..teguda iii

Izzaty said...

HAHA

[^^Daus^^]_MeRenG said...

pakcik Comel :D http://ohdaus.blogspot.com

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha simpan misai mcm dato' k

Maey said...

comel wat pakcik ni eheheheheh

farah A said...

now i know :) best laa pakcik nih , hahahaaha . lawakk .

Aqeel said...

kalau hilang misai dia gerenti ++ cool dia punya senyum

Dark Half said...

haha..at least gerry is miles better than that less-than-one-minute california girl with kawaii pose video

sastraboy said...

ada ejaan salah.

wolverine, bukan woulverine.

dah itu je, malas nak ambil tau pasal pakcik ni.

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun said...

x kenal pun . hebat ke ?? hehehe .

little_teddy said...

bleh mintak no telefon pakcik ni?he he he he

sue/allya/zalya said...

eee mcm senyuman perogol bersiri aja..

amira zakiah said...

tak boleh bla tgk dia senyum mcm tue

cek tipah said...

terbaik arr

AkuMuzikFilem said...

dah macam muka melayu aku tengok. filipino kan

Anonymous said...

haha..suke la.igt dlu mase kt kolej.tiru muke pakcik neh.sorg membe buat menjadi.perempuan lak tuh.ahaha..i miss my colege frens :')lotsof memory.

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk