Saturday, October 16, 2010

hadapi dengan tenang : entri rilek otak

harini aku nak post entry yang rilek.. sebelum tu aku nak nasihat kat korang, kalau ada masalah ka apa ka, jangan cuak-cuak.. rilek ja.. kalau melambak keja tak siap pun, tak payah rushing siapkan keja.. rilek ja.. walaupun esok mungkin akan kena marah dengan bos sebab kerja tak siap, abaikan masalah-masalah itu semua.. rilek ja.. habis kuat pun, bukannya bos tu nak bunuh korang kan? dia marah ja.. jadi tak payah nak pening-pening, tak payah nak serabut-serabut.. rilek-kan otak.. rilek-kan badan..


hidup kat malaysia kena pakai banyak duit? arhh! persetan semua itu.. duit boleh dicari.. hari ni kita rilek.. politik malaysia kotor? saiful bukhari kena suntut lapan kali tanpa kerelaan? arrghh! tak payah ambil peduli pasal dubur saiful.. hari ini kita rilek.. dari kita ambil peduli pasal dubur orang lain, lagi baik kita rilekkan dubur kita.. ya tak? dubur kita adalah bahagian yang penting untuk kita me-rilek-kan diri kita di dalam tandas (mesti ramai tak nak mengaku).. ya! aku sangat rilek ketika berak! so what?

kenapa mesti rilek? ianya boleh mengurangkan stress, boleh mengurangkan penderaan kanak-kanak, mengurangkan masalah sakit mental (malaysia ada 3 juta orang gila), mengekalkan awet muda dan juga menambah keriangan dalam kehidupan.. ehehehe.. sebab tu kita kena rilek.. jadi kenapa tidak mahu rilek? "rilek sudaaaa" (nada anak muda zaman sekarang) ataupun "ko rilek je der".. kalau esok korang kena buang kerja pun, aku peduli apa.. nasib la!! ahahaha.. tengok video ni betapa rileknya makhluk ni.. jom rilek!

video : makhluk tengah rilek

Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
37 Comments
Comments


37 comments:

abid_PM said...

poyo je makhluk tu haha :D

Zulkifli Bin Sa'don said...

yeah.. relaks.. aku suke entry ko ni.. releks.. jom follow aku.. aku follow kau ni...

JePh said...

pc gua lembab nak bukak video lu..takpa, rilek~

Cik Miza said...

memang lah relax.. mmg kene entry kamu ni. aku sedang ber'relax dalam kesibukan kerja yang melampau!

HaiDa HiDa said...

geli hati tgk video tu.. mmg rileks.. hahaaa..

crayon said...

Zulkifli : baiklah.. saya akan mengikuti blog anda
jeph : rilek jeph.. sambil tunggu video load, kau menari2 dulu rilekkan diri.. ok
Miza : kerja? arghhh! persetan semua itu.. takyah buat keja!! rilek jom.. kah kah kah

Nur Azila Ismail said...

ntah . relaks2 jer .x yah pening2 .ehehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hehehe...dah penat dah selamatkan dunia tu! hahaha...

Ainismaira said...

haha.. asal datang sini je mesti nak gelak.. :D

manjeamusyuk said...

hahaha..bab saiful aku xtahan tu. Aku arini pun rilek gler ngadap tv & laptop je

ZoOL said...

rilek rilek sudeh.. cam anjing lam video tu.. haha..

titirara said...

haha , betoi tu . takpayah pening2 . rilek sudah

elmo gemOk said...

tengah relax la ni tapi sakit gile kepala skang . :'(

Dark Half said...

bulldog:nak rilek pun sibuk je nak video cam..dengki arr tu

aku memahami sbb aku ada empathy

Nurul a.k.a Riko said...

Ahkak pun tgh rilex nie...cuma risau gak minggu depan..anak ahkak nak exam...dia nampak rilex ajer...ibu dia yg tak rilex2.

Faezah Hannah Al Baj said...

haha (^_^)"

booja said...

wargh!!! tension bnyk krja kena buat...
jap.. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
fuhh rilek suda...

Che Armster said...

hamzah tengok ni mesti dia nak buat banner gambar tu

Kie-yu said...

relax suda!
hee :D

gnesop.com said...

huhuhu.. lawan raksasa jer.. mesti penat kan?

a.samad jaafar said...

hahaha...best entri nko ni.. moh kite relak kat jamban !!!!

Ain Atika Zailani said...

hahah....banyak sangat rilex...kalau orang kutuk kita kene rilex jugak ke macam mana?hehehh...

Lulu caldina said...

ekeke...buka je blog kamu nampak gambar tu..

cikgu isza said...

keje cikgu x bolehlah.. tak ambil periksa bebudak tu nanti.. kan jadi isu..

fadhli said...

chill :D

BLADE EDGE said...

salam..

just blogwalking

Silalah ke blog BLADE EDGE

Nesa Wazir said...

btul ke Malaysia ada 3 juta org gila..huh.rmai 2

sastraboy said...

yang 3 juta maniac tu, masuk lu sekali tak?

eh, silap silap. gua terlalu rilek sampai tersalah sebut.

yang 3 juta maniac tu, masuk yang 28 juta official rakyat ke?

hehe. rilek rilek.

@xiM said...

betul bro..kalau kerja tak siap pun paling teruk boss marah jer kan.takder nya sampai nak buang kerja.kalau kena buang pun caroi lah kerja lain kan..aku suka entri nih..rocks!!

Nurulbadiah Lai said...

encik..saya belajar rilex lepas baca entry awk okey:)

maisyara Pot! Pot! said...

muka bulldog tu selamber je xD

crayon said...

nurulbadiah : u should
mai : dulu setngah orang sebut "slamber badak" tapi kali ni kena sebut "slamber bulldog" pulak.. kah kah kah..
@xim : betul tu.. kalau budak-budak sekolah pun sama la.. tak siap keja skolah tapi takut gila.. cikgu bukan nak bunuh pun.. hahahaha
nesa : betul.. mengikut statistik tahun 2007
ain : kalau orang kutuk kita pun, kita kena rilek.. bagi yang pengutuk tu pulak tensen sebab kita kena kutuk tapi tak memberi apa2 kesan.. hahahahahha

Nur Misnan said...

salam..
relax ke sini..
thanks buat aku relaxxx.. =)

mira said...

hah.betol!
tp ble kite relax org lain gelabah ayam..
kite pn nek rimas kan n trus tak relax..

aku benci org gelabah depan aku.

yangbaik said...

relax jap kat sini...

miRa'e said...

hahahahaha sangat kelakarr laa.. hehe.. saya pon tgh rilekkkkk walaupun esaimen berlambak2..hak2

teddyuna said...

wa .. ade otomen la.. suke3

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk