Saturday, May 7, 2011

aku berpuas hati dengan persembahan amir rajalawak

aku berpuas hati dengan persembahan amir rajalawak

tadi aku tonton rancangan kegemaran aku iaitu rancangan 'maharaja lawak' minggu ke enam.. aku sangat berpuas hati dengan persembahan amir sebentar tadi.. pasti anda berasa pelik dan hairan kan? seperti yang aku ceritakan sebelum ini.. amir adalah seorang yang super genius.. sakit perut aku gelak dengan lawak dia.. berlinang air mata aku kerana terlalu banyak gelak dengan persembahan amir..


bagi sesiapa yang tidak tahu kenapa aku menganggap amir adalah seorang yang genius, bolehlah baca entry lama aku (link).. dan hari ini, sebagai tanda menghargai jasa amir menghiburkan hati aku, aku telah meluangkan sedikit masa aku untuk mengubahsuai video ini untuk amir.. inilah contoh reaksi aku dan rakan-rakan ketika menonton persembahan amir.. tapi percayalah, lawak amir itu tidak berkesan on present.. tetapi sangat effective in the future.. aku tabik hormat sama amir.. damn! awat hang ni lawak sangat amir??

video : contoh reaksi penonton (future)

p/s : jozan pun dah mula tiru amir.. buat lawak yang tak lawak -_-" apa ni tiru-tiru.. tak aci la
Share This

52 comments:

  1. haha.. amir mmg lawak.. smpai tktau part mne nk glak part mne nak ngis..

    ReplyDelete
  2. ala hang mmg peminat dia kan... malu2 nak ngaku...

    ReplyDelete
  3. ooo ni peminat amir ke ? hehe aku kureng sket minat dia

    ReplyDelete
  4. haha..mmg super genius dow..lawak 3-4 layer..malahan 18 layer pun mungkin akan tercetus akibat kehebatan lawak amir...

    Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

    ReplyDelete
  5. aku rasa lawak amir ok apa..cuma cara penyampaian dia je tersangkut2..lawak dia ada input..ada idea..tapi disebabkan oleh masalah2 kita yang terpengaruh dgn lawak2 dia yg tak menjadi dulu2, sbb tu kita anggap lawak dia tak bagus..aku sokong amir walaupun aku tak undi..ahahaha

    ReplyDelete
  6. bro freaky, brader crayon ni double meaning daa. haha lol

    ReplyDelete
  7. tubelawak xhabis2 ngan amir...hihihi...patut la amir mampu btahan sampai sekarang...=p

    ReplyDelete
  8. sekarang guwa tahu kenapa si Amir masih bertahan...
    p/s: mengilai2 ketawa smbil tgk lawak amir..damn..damn..

    ReplyDelete
  9. x dpt nk tgk psl x subscribe..so tgk u-tube jer la..

    ReplyDelete
  10. hahhahha sangat setuju... mmg kesan gelak jangke mase panjang... hahhahahha....
    wat wa terguling2 bace n3 n tggok video tu... hahahaha

    ReplyDelete
  11. kah kah kah.
    aku tak layan. tapi mcm kena layan gak maharaja lawak nih

    ReplyDelete
  12. siapakah amir?????????????*bengong jer*

    ReplyDelete
  13. seram pulak aku tgk pak cik tu gelak.. kakakaka

    ReplyDelete
  14. haha...beliau comel..keh3..x begitu tubelawak..huhu

    ReplyDelete
  15. hahaha...amir sure sampai final la hahaaa

    ReplyDelete
  16. amir mase awl2 dlu ak rase dye x mcm x layak je. tpi sbb dah byk kali kena tegur kut, dah improve lah skang kn

    ReplyDelete
  17. cam ne la amir buat lawak silent comedy..entah2 dia tak boleh buat...huhu

    ReplyDelete
  18. hahah.. sengal..

    akhirnya ad tau gk spe yg slalu dok undi dier..

    ReplyDelete
  19. hurm..ak still x boleh trime amir buat lwk..bagi aku lawak die syok sendiri la..huhu

    kdg2 x fhm ape yg die try smpaikan..just my opinion ;)

    ReplyDelete
  20. huh...lom dpt tgk lg.smlm pengsan awal

    ReplyDelete
  21. uh yang lepas pon dok story amir superb genius...huhuu

    ReplyDelete
  22. tula smlm tgk pun rasa mcm nk buaser je. huhu :')

    ReplyDelete
  23. baru nak nonton lawak amir ni..huhu.

    ReplyDelete
  24. Serius! mamat ni keluar, tak payah cakap ape-ape memang gua terus ketawa sampai terberak! hanya orang genius yang boleh ketawa dengan lawak genius. kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  25. tubelawak ni lawak lah. oh lupa, nama pun tube lawak~hak2x,

    ReplyDelete
  26. hmpeh..t'kezut aqu tgk video yg (future) gelak..haha

    ReplyDelete
  27. masa depan amir memang cerah bukan sahaja di KL malah apabila semua kaum telah mula faham loghatnya

    ReplyDelete
  28. Amir???
    Jozan tue lawak glamourous jewrr
    Amir???

    jap2 nak ingat2 minggu mana dia ada buat lawak
    hurmmmm.....

    *mungkin sbb saya tak brapa faham bahasa Amir

    ReplyDelete
  29. Sumpah tak paham (sengal ker aku nih)

    Apa kaitan 2 video tue?

    ReplyDelete
  30. aishh..dh mula terpengaruh tgk persmbahan amir ni.

    ReplyDelete
  31. amir comel macam teletubies.. hehehe

    ReplyDelete
  32. muka org dlm video tu mmg xleh blah

    ReplyDelete
  33. xlawak langsung dia ni . syok sndiri jer .

    ReplyDelete
  34. mmg takleh blah lansung lansungggg...huhuh

    ReplyDelete
  35. testing.. layout komen baru

    ReplyDelete
  36. dah lama tak tengok raja lawak...
    best ke lawak dia..

    ReplyDelete
  37. tah le...kopius mommy ni,minat kat lawak sape...minat kat lawak ~tubelawak` la....

    ReplyDelete
  38. malu tgk amir hehe.. mmg lawak lps abis lawak ..hihi

    ReplyDelete
  39. orang yang betul2 faham je akan suka entry ni..heheheh..nice..

    ReplyDelete
  40. hakhak



    mmg suka sangatttttt!, tgk sekali trus hafal tak prlu tgk kali kedua

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates