Saturday, May 7, 2011

aku berpuas hati dengan persembahan amir rajalawak

tadi aku tonton rancangan kegemaran aku iaitu rancangan 'maharaja lawak' minggu ke enam.. aku sangat berpuas hati dengan persembahan amir sebentar tadi.. pasti anda berasa pelik dan hairan kan? seperti yang aku ceritakan sebelum ini.. amir adalah seorang yang super genius.. sakit perut aku gelak dengan lawak dia.. berlinang air mata aku kerana terlalu banyak gelak dengan persembahan amir..


bagi sesiapa yang tidak tahu kenapa aku menganggap amir adalah seorang yang genius, bolehlah baca entry lama aku (link).. dan hari ini, sebagai tanda menghargai jasa amir menghiburkan hati aku, aku telah meluangkan sedikit masa aku untuk mengubahsuai video ini untuk amir.. inilah contoh reaksi aku dan rakan-rakan ketika menonton persembahan amir.. tapi percayalah, lawak amir itu tidak berkesan on present.. tetapi sangat effective in the future.. aku tabik hormat sama amir.. damn! awat hang ni lawak sangat amir??

video : contoh reaksi penonton (future)

p/s : jozan pun dah mula tiru amir.. buat lawak yang tak lawak -_-" apa ni tiru-tiru.. tak aci la


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
52 Comments
Comments


52 comments:

myMOONtel said...

lol xD

A.L.I.L B.L.O.G said...

haha.. amir mmg lawak.. smpai tktau part mne nk glak part mne nak ngis..

nub said...

ala hang mmg peminat dia kan... malu2 nak ngaku...

Freaky said...

ooo ni peminat amir ke ? hehe aku kureng sket minat dia

Marhaen Kacak said...

haha..mmg super genius dow..lawak 3-4 layer..malahan 18 layer pun mungkin akan tercetus akibat kehebatan lawak amir...

Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

crayon said...

minat sgt!

cikida said...

sabo je la.=p

manggosteen said...

aku rasa lawak amir ok apa..cuma cara penyampaian dia je tersangkut2..lawak dia ada input..ada idea..tapi disebabkan oleh masalah2 kita yang terpengaruh dgn lawak2 dia yg tak menjadi dulu2, sbb tu kita anggap lawak dia tak bagus..aku sokong amir walaupun aku tak undi..ahahaha

En. Mean said...

bro freaky, brader crayon ni double meaning daa. haha lol

umUMRA said...

im sorry~

Cik Aishah Zakaria said...

tubelawak xhabis2 ngan amir...hihihi...patut la amir mampu btahan sampai sekarang...=p

! Nurida Ardy said...

sekarang guwa tahu kenapa si Amir masih bertahan...
p/s: mengilai2 ketawa smbil tgk lawak amir..damn..damn..

Gieyana said...

x dpt nk tgk psl x subscribe..so tgk u-tube jer la..

aque said...

hahhahha sangat setuju... mmg kesan gelak jangke mase panjang... hahhahahha....
wat wa terguling2 bace n3 n tggok video tu... hahahaha

Lagenda said...

kah kah kah.
aku tak layan. tapi mcm kena layan gak maharaja lawak nih

Anonymous said...

siapakah amir?????????????*bengong jer*

Apih said...

seram pulak aku tgk pak cik tu gelak.. kakakaka

tiangyangberkata said...

haha...beliau comel..keh3..x begitu tubelawak..huhu

-telordibasuh- said...

hahaha...amir sure sampai final la hahaaa

misa said...

amir mase awl2 dlu ak rase dye x mcm x layak je. tpi sbb dah byk kali kena tegur kut, dah improve lah skang kn

Amir Izzat said...

lemah jantung ku!! cets!

Cik Mila said...

cam ne la amir buat lawak silent comedy..entah2 dia tak boleh buat...huhu

imnabila said...

hahah.. sengal..

akhirnya ad tau gk spe yg slalu dok undi dier..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hurm..ak still x boleh trime amir buat lwk..bagi aku lawak die syok sendiri la..huhu

kdg2 x fhm ape yg die try smpaikan..just my opinion ;)

Titisan Hujan said...

huh...lom dpt tgk lg.smlm pengsan awal

azi nur said...

uh yang lepas pon dok story amir superb genius...huhuu

Alin said...

tula smlm tgk pun rasa mcm nk buaser je. huhu :')

da[Y]un said...

baru nak nonton lawak amir ni..huhu.

thenocturnalzulkhairi said...

Serius! mamat ni keluar, tak payah cakap ape-ape memang gua terus ketawa sampai terberak! hanya orang genius yang boleh ketawa dengan lawak genius. kahkahkahkahkah

syameem said...

amir genius lawak

Cik Peanut said...

tubelawak ni lawak lah. oh lupa, nama pun tube lawak~hak2x,

Mentrox said...

hmpeh..t'kezut aqu tgk video yg (future) gelak..haha

Panglima Muda said...

masa depan amir memang cerah bukan sahaja di KL malah apabila semua kaum telah mula faham loghatnya

Cinta Misteri said...

Amir???
Jozan tue lawak glamourous jewrr
Amir???

jap2 nak ingat2 minggu mana dia ada buat lawak
hurmmmm.....

*mungkin sbb saya tak brapa faham bahasa Amir

Cinta Misteri said...

Sumpah tak paham (sengal ker aku nih)

Apa kaitan 2 video tue?

kyra said...

ish3...

emieysandra said...

aishh..dh mula terpengaruh tgk persmbahan amir ni.

Ain Zulaikha said...

amir comel macam teletubies.. hehehe

nadiah yaya said...

muka org dlm video tu mmg xleh blah

cik faez said...

xlawak langsung dia ni . syok sndiri jer .

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

mmg takleh blah lansung lansungggg...huhuh

crayon said...

testing.. layout komen baru

Faaein Talip Roy said...

dah lama tak tengok raja lawak...
best ke lawak dia..

Aida Omar said...

hahaha..sian die

mommylavender said...

tah le...kopius mommy ni,minat kat lawak sape...minat kat lawak ~tubelawak` la....

Teenager Housemaid said...

saya tak minat amir!!!!!
hehehe...

Ely Hasrul said...

malu tgk amir hehe.. mmg lawak lps abis lawak ..hihi

Ecko said...

hihi... rame ya...

Arya Putra said...

orang yang betul2 faham je akan suka entry ni..heheheh..nice..

Alexandriana Alia said...

hakhak



mmg suka sangatttttt!, tgk sekali trus hafal tak prlu tgk kali kedua

pikah said...

tak baek tahu mengata org

✿manis cili✿ said...

video yg kedua menakutkan..huhuhu

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk